Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mondzia

Jutro zaczynam pracę biurową- w Jednostce Wojskowej-mam stresa!

Polecane posty

Gość zawstydzona na maxa
a czemu nie mam pytac o doswiadczenia????????????---> bo nie kazdy ma takiego farta, zeby móc realizowac swoje najdziksze fantazje :classic_cool:cool]cool]

Gość monika4867
moja mama pracuje w warszawie w lądowym jesli o to Ci chodzi, ale jako cywil;)

Gość mondzia
ja jako starszy referent

Gość monika4867
a na czym polega taka praca bo pierwsze slysze

Gość mondzia
papierki.... jutro sie dowiem dokładnie bo mi dadza zakres obowiązków, wiem tyle, ze w kancelarii tajnej

z mężczyznami pracuje się dość dobrze. czasem lepeij jest sie dogadać z facetem niż z kobietą- tacy bardziej konkretni są. ja od paru lat pracuję tylko z mężczyznami (i pomijając fakt zazdrości męża o mnie) czuję sie wspaniale kazdego dnia. najgorsze są kawały- bo jakos trzeba sie dotrzeć. ale dasz radę!

Gość ona ona ona aaaa
Zgadzam sie z tym, ze z facetami pracuje sie lepiej :) Przynajmniej jesli chodzi o mnie :) Baby sa jakies takie niezdecydowane, mysla po swojemu, wiedza wszystko najlepiej

Gość mięso armatnie
nie stresuj się na zapas, przygotuj się jedynie na żarty z podtekstami, bo w takim zamknięciu to jak w zakonie, jakoś się trzeba wyżyć. a jak dobrze trafisz to czeka Cię świetna robota. w jednostce mojego faceta pracuje jedna kobieta w stosownym wieku i jest dla nich dosłownie bogiem :D

Gość mondzia
Bardzo wszystkim dziekuje za wpisy, ciepłe słowa i pocieszenie! Nawet nie myslalam, ze ktos sei zaintersuje takim tematem, doceniam wasze wypowiedzi, naprawde, Trzymajcie kciuki, oby sie udało, pozdrawiam serdecznie :)

19:38 [zgłoś do usunięcia] ....pomawiacz..... (pomawiacz@o2.pl) mondzia czego tu zazdroscic? jetem cieakwa jak sie pracuje z męzczyznami... Jak bedziesz dla nich miła, to się pracuje bez porównania lepiej niz z wrednymi babami. Tylko nastaw się na erotyczne teksty i obejmowanie Ale jak juz się zaaklimatyzujesz, to....... Wiele kobiet chciałoby być na twoim miejscu Mogłyby w jednostce zrealizować swoje najdziksze fantazje np ja....:D

Gość kur
heh a powiedz mi co trzeba zrobić żeby dostać się do pracy do wojska jako cywil.

Gość mondzia
najpierw musi byc wolny etat i trzeba wygrac konkurs :)

Gość mondzia
bylam.......... koszmar :( nie myslalam, ze bedzie tak zle :(

Gość czemu koszmar

Gość Ups...........................
Aż tak źle?

Gość papam
nawet nie strasz...ja tez już zaczynam pracę w administracji publicznej i nie wiem czy noc prześpieć :p

Gość papam
jutro zamiast "już" ...nawet słowa mi się mieszają haha

Gość mondzia
cały tydzien przepracowany...a raczej wynudzony... siedze 7 godzin i sie nudze...prace mam na góra 1 godzine, jestem z samymi facetami, oni maja swoja robote i nikt sie mna nie interesuje...a ja juz mam dosyc takiego siedzenia i czekania, az sie ktos mna zajmie....kurde...:(:(

Jesteś tam na stażu czy na etacie?

Gość mondzia
etat....:(

Gość mondzia
i co tu zrobic? ciesze sie, ze mam prace...tzn. srednio, bo jest do bani, ale jak teraz nie docenic pracy? Tylk wkurza mnie to, ze czas sie dłuzy okropnie.... mam gdzie, czy bedzie z kim pogadac czy nie, bo i tak siedze ciagle sama, ale chce pracy!!!! Chce zajęcia!!!!

To Cię oszczędzają i chcą żebyś się zaaklimatyzowała to chyba lepsze niż zasuwanie od pierwszego dnia.

Gość mondzia
Ups...tak myslisz? kurcze...moze masz racje.... tylko wiesz...jak człowiek nie ma zajecia to czas sie wlecze strasznie...:(:(:(:(

Gość SG
Witam Pracuję w podobnej kancelarii co Ty :) tylko że w Straży Granicznej Uwierz mi jak poznasz na czym ta praca polega tak do końca to na pewno nie będziesz się nudziła... Zapytam tylko czy masz poświadczenie bezpieczeństwa...?

Gość mondzia
z jednej strony tez dzwinie sie czuje, bo jestem w pokoju z 2 facetami...oni w ogole ze mna nie gadaja :( ( 2 chorązych) kurcze....to tez jest do bani :(

Gość mondzia
SG własnie....nie mam tego poswiadczenia, mowia, ze musze poczekac, moze własnie dlatego nie moga mi za wiele dac pracy, bo pracuje w tajnej kancelarii......

Gość mondzia
SG a u Ciebie poczatki tez takie były? a jak jest teraz? ciekawa masz prace? nie nudzisz sie?

Gość a zdradz ile zarabiasz

Gość SG
dokładnie... bez tego poświadczenia nie dopuszczą Ciebie do pracy, trochę dziwna to sprawa bo bez poświadczenia bezpieczeństwa nie powinni Cię zatrudnić... to tak jakby zatrudnić kierowcę do firmy bez prawa jazdy...

Gość mondzia
mało....1400 brutto