Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość reveele

Dziewczyny, które nie macie chłopaków - wpisujcie się

Polecane posty

Gość reveele

1. Ile macie lat? 2. Od jak dawna jesteście same? 3. Dlaczego jesteście same? 4. Jak się z tym czujecie?

Gość Blue kotka przesłodka
1. 21 rocznikowo 2. hmm 3lata 4. nikt mnie nie chce 5. źle

Gość alfonso ti tu tam
Wyślesz fotke :P?

Gość papaaalalala
1. 25 2. prawie rok 3. bo przestał kochać 4. fatalnie

1.- 2.1,5 roku 3.bo on nie chce być ze mną 4.przyzwyczaiłam sie:P ale to ze jestem sama nie znaczy ze na randki nie chodzę,umawiam sie z facetami ale ja nie chce niczego wiecej tylko spotkania,kino ale nie zwiazek

Gość Bo byl pieprzonym egoista
- to ja go w koncu rzucilam - po 5 miesiacach prawie bycia razem - nie jestem z nim od calego tygodnia - mam prawie 29 lat

Gość reveele
Uważacie, że pozostaje wam tylko czekać na miłość, czy coś robicie, żeby pomóc szczęściu?

Gość papaaalalala
Odrzucona - czy Ty tez masz cos takiego, ze nie chcesz sie z nikim wiazac? bo ja chetnie sie spotkam, pojde na pare randek, ale nic wiecej. nie chce, nie mam ochoty

1. Ile macie lat? 2. Od jak dawna jesteście same? 3. Dlaczego jesteście same? 4. Jak się z tym czujecie? 1.20 2.od 7,5miesiaca(nie licze miesiecznego zwiazku) 3.chlopak mnie rzucil dla innej po 2latach 4.czuje sie kiepsko,bezwartosciowa,brakuje mi bliskosci

Gość 27latek
1 .27 2.od zawsze 3. bo tak wybralam, nie tesknie za miloscia ,za facetem, nie zalezy mi na rodzinie 4.dobrze, duzo znajomych,dobra praca, podroze i nie mam zamiaru tego zmieniac

a co to jakiś Narodowy Spis Powszechny?

Gość XXI.
1. 20 2. od 2 lat 3. bo nie szukam związku na siłę, po poprzednim mam uraz i jeśli jakiś związek zacznę to tylko kiedy będę go bardzo pewna. 4. czuję się z tym bardzo dobrze.

Monika - jak możesz się tak czuć.?

Deko nie wiem,kazdego dnia mowie sobie ze jestem wartosciowa,a pozniej nie wiem znowu nachodzi mnie mysl ze to wszystko nie ma sensu,ze widocznie tamta jest lepsza,nie wiem ladniejsza itd :(

Gość hehe razy 2
bo jest lepsza od ciebie skoro odszedl,przestan sie ludzic widocznie tamta jest ladniejsza,moze bardziej inteligentna pogodz sie z tym i tyle, w koncu znajdziesz kogos komu sie spodobasz albo i nie

moze i jest inteligentniejsza siedzac na kasie w sklepie,nie studiuje:) a czy ladniejsza to w sumie nie mi oceniac bo zupelnie inna.powiedzialabym ze jestesmy porownywalne.ogolnie nie uwazam sie za brzydka bardziej chodzi oto ze poprostu nie moge w siebie uwierzyc. a na brak powodzenia nie narzekam,tylko faceci mnie denerwuja chwilowo. a nawet nie wiesz jaka bylam w zwiazku wiec nie wiesz jak on sie czul.jesli chcesz wiedziec to byl strasznie zakompleksiony i zazdrosny. a poza tym to nie wiem po co sie tlumacze

1.25 2.od zawsze 3. bo sie nei nadaje do zwiazkow 4. czasami obrze, czasami zle

Gość fghghgfhgfgh
Czyli same przegrane, nieudolne i nieatrakcyjne. :)

1.20 2. od ok. 2 lat 3. zostawił mnie bo stwierdził, że jednak mnie nie kochał :) (po 6 miesiącach związku) 4. bardzo dobrze,już zawsze będę sama

Gość Co jest z wami
30 l od 2 lat zostawiłam go po długim związku nie oglądam się za siebie a na przyszłość przydał by się ktoś z kim można by było wypić kawę.

Gość i jeszcze ona
30 l od 1,5 roku zostawił bo przestał kochać czuję się beznadziejnie

Gość Annikki
1. 19 lat 2. Od zawsze 3. Jestem zbyt małomówna 4. Obojętnie, bo już się z tym pogodziłam i nie mam zamiaru załamywac się

Gość dddd32
Kobieta, która nie potrafi być spełnioną osobą bez udziału mężczyzny, zazwyczaj nie jest atrakcyjna emocjonalnie.

Gość jaaaaaaanaaaa
1. 17 lat 2. Od zawsze 3. Nikomu się nie podobam 5. Tragicznie

Gość jeszcze tylko ja
27 lat rozeszlismy sie po 2,5 roku troche dziwnie jest byc samej, nie jestesmy juz razem bo on nie chcial miec rodziny a ja bardzo

Napisałam, że jestem małomówna, ale poza tym czuję, że nie mam nic wspólnego z innymi ludźmi, czy dziewczyna czy chłopak, prawie nie ma różnicy i tak nie mam o czym z nimi rozmawiac. Pewnie poprostu jestem nudna, to już się raczej nie zmieni...

Gość kocham choć nie powinnam...
1. Mam 28 lat 2. Jestem sama od dwóch miesięcy 3. Jestem sama, bo nie mogę być z osobą, którą kocham. 4. Jest mi cholernie przykro bo przegrałam z jego mamusią.

1. 15lat 2. od 3 dni 3. bo on mnie rzucił... bo musial od wszystkiego odpocząć...;/ 4. fatalnie... staralam sie o niego prawie 4 miesiace potem nie cale 2 miesiace byliśmy razem myslalam ze to to a tu bum mowi ze to koniec a ze sie nie zachowuje tak jak by to był koniec... tylko jak byśmy dalej byli razem czuje sie z tym bardzo dziwnie;/