Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kaśka24

Ooops chyba jestem z niedorajdą !

Polecane posty

Gość jolka goladupa
takiemu marcusowi to bym bombe w dupe wsadzila

Gość Marcus Fenix
jolka goladupa- to chodz sprobuj szczescia.... tak ci kurwa wsadze ze ci uszami i gardłem wyjdzie na wierzch.

Gość stanął mi
wszedłem na strone tej agencji i Kasiu nie podobasz mi sie , masz coś nie tak z nosem .

Gość teraz mi opadł

Gość jolka goladupa
ty zlamasie i wiejski cieciu, zjakiej nory wylazles pasozycie jeden, bierz sie do roboty albo do nauki przyglupie jeden

Gość Marcus Fenix
jolka goladupa---- no no no jestem pod wrazeniem, coz za bogate słownictwo. Wiesz co mozesz mnie w dupe pocałowac i to tez nie bardzo. Twoja to pewnie jest wielka jak kula ziemska i jak cie ktos zapina od tylca to musi miec kurwa kutasa jak słon. A jak sie wazysz to pewnie na tej wadze co ciezarowki z ładunkiem waza........ buahahahhahahaaha ty głupia cipo

Gość jolka goladupa
moja dupka jest ladna i zgrabna. Chcialbys sie w nią zatopic?

Gość Marcus Fenix
Yhyyyymmmm z pewnoscia....... tak tak tak to sobie tłumacz..... Pewnie jest ogromna jak stodoła .....

Gość jolka goladupa
waze 60 kg wiec nie wiem jak z tą stodolą

Gość Marcus Fenix
Co mnie to interesuje i ile wazysz co? Mozesz wazyc nawet ze 120 kg i mnie to pierdoli.... Spadaj lafiryndo

Gość ty zboku lubisz grubasy
w oborze je znajdziesz

Gość jolka goladupa
podstawa to nie, do tego jeszcze jest ładna twarz, zgrabne cialko, ladne wlosy i to wszystko co potrzeba zeby dobrze wygladac

Gość Marcus Fenix
tak tak jolka wiemy... Moze jeszcze wygladasz jak Kate Beckinsale co?

Gość jolka goladupa
nie, inaczej, bardziej jak charlize theron hahah :O

Gość Marcus Fenix
to zajebiscie...... tez lubie pomarzyc.... Buahahahaaha jasne..... Uuuuuu jeszcze jak jestes blondynka to juz wogole lipa

Gość trele mele dutki.......

Gość vcxcvx
"czemu sie zainteresowalam, bo to pozerant, i wydawal mi sie czuly, kochajacy, chamski troche , zarozumialy," jesli zainteresowalo cie w nim to, ze jest chamski i arogancki, to jestes glupia i masz, na co zasluzylas. Dalej wybieraj kandydatow wg takich cech, moze sobie znajdziesz jeszcze gorszego faceta. Chamski i arogancji, no ja nie moge.

Gość Kaśka24
Bycie chamskim i aroganckim mi nie przeszkadza, gdyż sama, taka jestem, takich mam przyjaciół i otaczam się takimi ludźmi. Szanuję to bardziej niż obłudę i wymuszone uśmiechy. Więc to akurat mi odpowiada. Moża nazwę to po imieniu, nie chamstwo--> sarkazm. Albo jesteś głupia, albo nie rozumiesz tego, co czytasz. Ten topic załoyłam z innego powodu. Ale widocznie masz problem ze zrozumieniem tematu Pozdrawiam

Gość gracja75
rozumiem Cie, znam taki typ, co to by nic nie robili, cale zycie bedzie sie ogladal na ciebie, zostaw go. Po co ci dziecko, w dodatku nie twoje run Katie run

Gość gracja75
ucieaj od tego leeenia, cale zycie bedzie sie na ciebie ogladal i wyreczal run Katie run Ps/ rozumiem cie, tez mialam podobna sytuacje, zostawilam go, teraz jestem sama, ale nie zaluje

Gość *Ilona*zz
masz faceta ciape i nie sluchaj tych co pisza ze powinnas na kolana do czestochowy isc bo nie pije i nie bije jest wiec super facetem. z tego co piszesz stac cie na wiel o woel bardziej wartosciowego chlopka. on ma 33 lata i nawet nie ma pracy na 5 dni w tyg. penie czeka na wasz slub zeby sie wyprowadzic do ciebie.

Gość *Ilona*zz
masz faceta ciape i nie sluchaj tych co pisza ze powinnas na kolana do czestochowy isc bo nie pije i nie bije jest wiec super facetem. z tego co piszesz stac cie na wiel o woel bardziej wartosciowego chlopka. on ma 33 lata i nawet nie ma pracy na 5 dni w tyg. penie czeka na wasz slub zeby sie wyprowadzic do ciebie.

Gość nieprawdopodobne bo...
33 lata i mieszka z rodzicami? Po prostu mu wygodnie.Stać go wtedy na perfumiki ,ciuszki itp . Jak przyjdzie do utrzymania rodziny ,wzięcia odpowiedzialnosci za nia ,to watpie ,zeby sobie dal rade . Wtedy to Ty ,bedziesz tyrac na was i na wasze dzieci . I koło sie zamknie ,bo bedzie dokladnie ,jak z Twoja mama... A tego przeciez nie chcesz. Zastanów sie poważnie nad tym.Teraz sie kochacie ,jest fajnie ,macie to samo towarzystwo ,lubicie wyjascia ,niezle ciuchy ale jak chcesz zachowac ten standard albo go poprawic ,zto mysle ,ze nie z tym facetem. Autorka prosila o konstruktywne opinie a nie o obrzucanie wyzwiskami.Ja tam ja rozumiem.Koleś jest fajny ale nie na cale zycie.Brak ambicji odstrasza kobiety.Sa przerazone tym ,ze jak urodza dzieci ,i nie beda mogly np przez rok pracowac ,to facet bedzie gral w gierki zamiast byc glowa roziny i utrzymac ja na jakims poziomie.

Gość i slusznie a te biedaki niech
sobie wynajdują brzydule takie same biedne, zalosne lenie bez grosza

Gość Kaśka24
mysle, ze wiele ''biedakow'' to wlasnie lenie, i maja to na walsne zyczenie, w naszej sytuacji proponowalam mu wspolny inters, on by sie tym zajal a ja wnioslabym swoj wklad.... ale gdzie tam szukalam mu pracy, znalazlam pare ofert, z mozliwoscia awansu, lepsze to niz zakladanie netu ! nie, no po co zmieniac w******* mnie, odchodzę

Gość smooth criminal
Te laski z malibu niezbyt fajne.. Moze ze trzy sa fajne, reszta chyba wybrana ze wzgledu na wymiary, bo na pewno nie ladne buzie.

Gość Kaśka24
to moze dodam, ze Kasia z malibu to nie ja, bylabym nienormalna podajac swoje imie, na forum, wiek, i jeszcze malibumodels..... dlatego nie chce zeby ktos ta historia wiazal z Kasia, gdyz w agencji, jest ona tylko jedna...