Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mamcia_rocznik_87

87 MAMY z ROCZNIKA 87 **1987** ZAPRASZAM

Polecane posty

anneczka córeczke masz prześliczną!!! a brzuszek miałaś ogromniastyyyy .. jaaa ale piłka :D

czesc Gosiaczku. Dziekuje za komplementy:) A brzucholek to rzeczywiscie byl wielki, przeciez przybylo mi 20 kilo, wiec gdzies sie musialo to podziac:) A ty jak sie dzisiaj czujesz?Michalek rozrabia?

A dziękuję za gratulację!!!! kurde z rlandzkim prawkiem to normalnie prawie jak irlandka.. hehe ale prawie robi dużą różnice!!!!! Gossiak i jak tam wizyta???

Bobolek ja również gratuluję, a ja na wizytę dopiero w czwartek na 18:00 idę :)

Hejka kobitki. Taka godzina a tu dalej cisza, co jest z Wami ostatnio hehe :) Ja miałam fajny sen dzisiaj, śniło mi się, że urodziłam śliczną córeczkę - ku mojemu zdziwieniu nie Michałka hehe i jak mnie ktoś pytał jak tam poród to mówiłam że nie pamietam bo tak łatwo było ojjj fajnie by było ale zazwyczaj sny śnią się na odwrót więc wychodzi na to że poród wcale nie będzie lekki i że to bedzie jednak Michałek, no ale jutro zobaczymy :) szczesliwa87 daj znać jak na wizycie jak tylko do domku wrócisz:) Tymbarkowa a jak Twój Marcelek? Mój to całą nos się wiercił, coraz ciężej mi spać, bo pomału nie mogę sie skupić, ale jeszcze daje rade. Pogoda pięęęękna, ale ja i tak nie mam z kim spacerować więc zostaje mi tylko spacerek z pieskiem i wycieczka do sklepu za blokiem hehe :):)

witajcie;-) Gosia ja tez się szykuje na wycieczkę do sklepu ale marnie mi idzie;-) mój marcelek sie bardzo rozpycha, ciężko mi spać bo nie moge sobie znaleźć dobrej pozycji a na dodatek za gorąco;-( ciągle mam wrażenie ze muszę iść siusiu;-( dzisiaj mam w planach skończyć sprzątanie, ale zobaczymy jak to bedzie;-)

Hej dziewczynki!!! Po dzisiejszej wizycie okazało się, że mój Jakub Szymon będzie nosił imię Dominisia:) Córeczka!!! Jestem szczęśliwa jak nie wiem!! Choć przyznam się Wam, że już cię cieszyłam z synka, ale nie ważne, byle by maluszek był zrowiutki!!! Moje wyniki wszystkie w normie, na razie nie wytwarzam przeciwciał, więc jest ok, a do tego cukier w normie!!! No ale niestety nie wszystko poszło gładziutko, okazało się że jednak jeszcze musiałam latać po 2 przychodniach i szukać moich wyników, bo się okazało, że zginęły, do tego lekarz źle mi wystawił zwolnienie i musiałam jeszcze raz do niego lecieć, ale co tam, przy takiej pogodzie no nawet źle nie było:) Dobra, to tylko jeszcze zmienię wpis w tabelce i się na chwilkę położę, bo od 6 na nogach jestem!!! Nick...........Wiek......Miasto............Imię dz..... ...Data ur.dziecka Klaudia.P..........21.......Wrocław.......Olivierek..... ...20.01.2006r. Bebolek20.........21.......Kilcock.........Fabian....... ....12.11.2007 mama Meli.........22.......Św-ce..........MelAnia...........19. 06.2008 aanneczka........22.......Liverpool......Oleńka......... ..15.07.2008 Catarinka71......21.......Wrocław......Martynka........2 4.08.2008r. Daga5 ........... .23.......Żywiec.........Nikola............15.09.2008 Anabelkaaa.......22.......Garwolin.......Jaś............ ....02.12.2088r. ZACIĄŻONE: Nick.......... Wiek......... Miasto......Tc/ Termin.... ..Płeć-imię..... Tymbarkowa....21.....Szczecin.......34/25.05.09......S -Marcel Marillion.........21.....Wrocław........33/25.05.09..... S -waham się 2face............21......Białystok.......23/ 28.06.09 ....C- Lilianka Gosiaak.........21......Jastrzębie.....27/11.07.09..... S-Michał agawerka.......21.....Wrocław........23/21.07.09.....C- Amelia szczęśliwa87...21.....Olsztyn.........25/23.07.09..... C-Dominika:) Karaoke87......21.....Częstochowa..22/.01.08.09.....n ie wiem Klaudia.P........21.....Wrocław.......16/30.08.09....bli ź nięta-nie wiem OOOLLL........22 .....Olkusz..........19/12.09.09.....nie wiem kozaki_87......21......Rzeszów.......11/17.10.09.......n ie wiem

czesc wszystkim:) Leniuchy wracac do domkow bo nam topik umiera:)))) A tak w ogole to szczesliwa zauwazylam ze jestes moja imienniczka:)Gratuluje coreczki, u mnie byla taka sama sytuacja, mial byc Adas a pozniej okazalo sie ze bedzie Olenka:) juz niedlugo lecimy do Polski....HURA!!!!!!:)

szczesliwa ale numer:) Kurcze to nie ma co sie cieszyc za wczesnie z tego co na poczatku powiedza:) ale gratuluje:* I gratuluje tez bebolkowi zdanego egzaminu:) aneczka alez mialas brzuszek:) musialo Ci byc ciezko... DZIEWCZYNY PROSZE WAS POMOZCIE BO UMRE ZE STRACHU... Bo od paru dni robi mi sie taki jakby \"balonik\" co jakis czas w miejscu gdzie malenstwo sie rusza. To jest takie uczucie jakby sie pompowal i za chwilke powietrze sie spuszcza...Cale to moge wyczuc reka i oczywiscie zobaczyc takie \"wybrzuszenie\" albo cale okragle, albo z jednej str bardziej a z drugiej mniej... Czy to cos dziwnego? Mialyscie tak? A moze poprostu ja glupie sie martwie a tu moje malenswto sie rozciaga i wypycha swoje czesci cialka?:/

prosze Was odpiszcie mi jak wejdziecie ja napewno zajrze pozniej... Aha aneczka Twoja coreczka jest przesliczna:) Eh no ale jakze mogloby byc inaczej przeciez to OLA:):):):P

ooolll to jego czesci ciała;-) po prostu się rozpycha;-) najczesciej sa to posladki;-) bys widziała jak u mnie brzuszek faluje;-) to nie powod do zmartwien tylko do radości;-)

hmmm ale jestes pewna?:) Bo to takie dziwne uczucie... Nie boli to tylko nagle rosnie mi taka kula i za minutke znika...

no i mozliwe zeby juz w tym tygodniu tak sie rozpychal lobuz? bo ja dopiero 19t i 4 dni:)

ooolll kazda ciaza jest inna i nie zdziwiłabym sie gdyby to twoj maluszek sie na ciebie wypinał;-) w razie wątpliwości skonsultuj to z lekarzem ale moim zdaniem nie masz powodów do obaw;-) niektóre pierwsze ruchy czują już w 16tc ja poczułam dopiero w 23tc, albo spójrz na \"naszą\" Gosię jej mały szaleje prawie cały czas;-) powiem ci ze ja na poczatku strasznie sie martwilam ze moj misiu nie kopie i strasznie sie nakręcałam jak czytałam na kafie wlasnie ze laski czuja ruchy juz w 16tc lub nawet wczesniej, ale lekarz mnie uspokoił i powiedział że u każdej kobiety to wyglada inaczej, podobnie jest z rozwojem dzieci, jedne chodza jak maja 8mc-y a inne dopiero uczą się raczkować;-) także głowa do góry mała i sie nie martw;-)

Szczesliwa87 gratuluje córeczki, az sama teraz jestem ciekawa czy u mnie się nie zmieni Michałek w Zosie, no ale to juz jutro sie dowiem ::) OOLL Tymbarkowa ma rację, to Twoje maleństwo się rozpycha.. ja mam tak samo, czasem z jednej strony zrobi mi się taka kulka i wiem że to maleństwo, czuje jak się przemieszccza albo obraca, więc nie martw się tylko ciesz :)

gosiak to juz jutro;-) szkoda ze moj gin nie ma u sibie usg tylko trzeba jezdzic gdzie indziej, i zastanwiam sie czy moj marcelek sie w hanie tez nie zmienil przez ten czas;-)

A do nas burza szła, ale jakos przeszła bokiem bo troche pogrzmiało i tyle, nawet nie padało.. Tymbarkowa jeszze nam się chłopcy w córki zmienią i będzie heca hehe a wszystko możliwe bo ja poznałam płeć w 18tc a to bardzo wcześnie a ostatnio nie chciał się ujawnić więc jutro się okaże i normalnie teraz bede myśleć cały czas :) A tobie szczesliwa87 w którym tygodniu mówił ze synek ?

OOOLL dodam jeszcze że ja poczułam ruchy końcem 16tc a początkiem 17tci przez pierwszy tydzień były delikatne a potem gdzieś od 19tc to już mały tak szalał że szok więc może Ty też bedziesz miała tak energicznego łobuza jak ja :)

ja mam nadzieje ze moje wyniki beda oki;-) u nas tez na dzisiaj zapowiadali burze ale poki co nie zapowiada sie jest slonecznie i goraco;-) ja wysprzatalam juz do konca caly dom i nie mam sił na nic;-( juz sie nie moge doczekac az bedziemy urzadzac pokoj dla naszej dzidzi;-)

Jutro się Tymbarkowa dowiemy jak nasze wyniki i jak nasze maluszki ale na pewno będzie wszystko oki. A Ty będziesz jeszcze robiła usg przed porodem co nie ? kiedy planujesz? Ja jutro będe robić generalne porządki i w piątek, dzisiaj tylko jeszcze okna pomyłam bo nic więcej mi się robić nie chciało. A Tymbarkowa w którym Ty tygodniu płeć poznałaś? Też tak jakoś na początku?

ja mialam usg polowkowe 3d to byl dokladnie 20tc i 5 dni chyba albo 4 cos takiego;-) przed porodem na pewno ale mysle tez o tym aby zrobic usg tak dla siebie teraz w kwietniu. niby widoczne bylo ze to chlopczyk ale do konca wierzyc nie mozna, okaze sie najwazniejsze aby bylo zdrowe;-)

Tak dokładnie Tymbarkowa, najważniejsze aby nasze dzidzie były zdrowiutke a i my będziemy szcześliwe,a co będzie to będzie,dla mnie już to nie ma znaczenia bo i Michałka i Zosie bede kochać tak samo :) A do nas burza wraca... aaaa :P

ja też heheh a na dodatek sama w domu jestem bo tata się w południe na ryby wybrał i coś go nie widać :P

ja tez sama;-) ale na szczescie nic sie nie zapowiada;-) zjadlabym cos dobrego ale nie mam na nic pomysłu;-(

Ja się dzisiaj rano ważyłam i już mam 7kg na plusie, raaany ale te kilogramy lecą.. znowu przez miesiac 3 kg przybrałam :P musze odstawić słodycze bo kurde się roztyje jak nie wiem :)

ja ograniczylam slodycze i soki, jedna nie odstawilam czasami jak mam napad to potrafię zjeść ze 3 lody;-(

Ktoras sie kiedys pytala o pokoik dla dziecka i czy to dobry pomysl.... Wiecie cio?u nas ogolnie polozne zalecaja aby dziecko do ukonczenia 6 miesiecy spalo w tym samym pokoju co rodzice...I ja mysle ze to dobry pomysl, bo ja na przyklad na samym poczatku bylam strasznie przewrazliwiona:)Sprawdzalam czy Ola oddycha, czy jest jej cieplutko i czy sie nie zachlysnela mleczkiem. Poza tym latwiej jest wstawac gdy dzidzia spi przy lozku:))) A co wy myslicie dziewczynki?