Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mamcia_rocznik_87

87 MAMY z ROCZNIKA 87 **1987** ZAPRASZAM

Polecane posty

Tymbarkowa super ze wszystko ok:* Ciesze sie bardzo:):* I badz czujna bo moze ma racje ze malenki niedlugo przyjdzie na swiat:) Ciekawe jak Gosia...

Hejka:) Ja już po wizycie jestem hihi normalnie nie mogę uwierzyć ale wielki jest Michałek, waży już 2,200kg :D termin z usg pokazuje 25 czerwca no ale mówił że nie ma się co tym sugerować:) poza tym wszystko oki z małym, 4d nie wyszło bo cały czas jest tak ułozony ze łozysko zasłania i miałam tylko zwykłe usg i znowu się potwierdziło ze Michałek jest Michałkiem więc juz tak zostanie:) Co do badań to mam anemie i dostałam żelazo Tardyferon i mam łykać raz dziennie 30min przed jedzeniem.. przytyłam już 10kg, ciśnienie oki. Na następną wizytę mam powtórzyć morfologie i wyzte mam 4czerwca. Tymbarkowa co do badania to mnie też bolało, dziecko mam bardzo nisko, mówił mi że powinnam wczesniej urodzić zobaczymy:)

agusia bylas na spacerku? To pewnie ladna pogode masz... U mnie niby cieplo ale wiatr zimny jak...:(

SUPER DZIEWCZYNY! Tak trzymac:* A Ty Gosiak wcinaj te tabletki bo anemia to nie byle co...:( A wiesz moze to i dobrze ze nie widzialas Michasia bo bedziesz miala lepsza niespodzianke:)

Zmieniłam tabelke bo wpisałam date nastepnej wizyty;) MAMUŚKI: Nick...........Wiek......Miasto............Imię dz..... ...Data ur.dziecka nastolenia mama..20...Kłodawa........Oliwia...............05.05.2007 Bebolek20.......21.......Kilcock.........Fabian....... ....12.11.2007 agusia333332....22.....Radom........Kubuś............... 03.05.2008 mama Meli.........22.......Św-ce..........MelAnia...........19. 06.2008 aanneczka........22.......Liverpool......Oleńka......... ..15.07.2008 Catarinka71......21.......Wrocław......Martynka........ 24.08.2008r. Anabelkaaa.......22.......Garwolin.......Jaś............ ....02.12.2088r. ZACIĄŻONE: Nick.......... Wiek...... Miasto......Tc/ Termin.... ..Płeć-imię.. Ulcia 87.......21.........Wysoka......41/02.05.09.....C-Zosia tymbarkowa....21.....Szczecin.......38/25.05.09......S -Marcel Marillion.........21.....Wrocław........36/25.05.09..... S -waham się nastolenia mama..20..Kłodawa.........33/27.06.09.... C 2face............21......Białystok.......30/ 28.06.09 ....C- Lilianka Gosiaak.........21......Jastrzębie.....31/11.07.09..... S-Michał agawerka.......21.....Wrocław........28/21.07.09.....C- Amelia szczęśliwa87...21.....Olsztyn.........30/23.07.09..... C-Dominika Karaoke87......21.....Częstochowa..27/.01.08.09.....nie wiem OOOLLL........22 .....Olkusz..........22/12.09.09.....C- Emilka olenkia-malenka...20...Limanowa....15/08.10.09.......nie wiem kozaki_87......21......Rzeszów.......14/17.10.09.......n ie wiem WAŻNE DATY: Nick.....................data..................wydarzeni e Ulcia87..................7 maja..............idę do szpitala agusia333332...........8maj..............nie wiem olenkia-malenka............13maj..........wizyta i usg OOOLLL................15maj...........wizyta+wyniki badan(krewImocz) Karaoke87...............19 maj...........wizyta+wynik badania moczu Gosiaak.................4 czerwca.........wizyta+morfologia+usg

wlasnie tez u mnie wieje ale malego trzeba hartowac, poza tym nie jest juz taki malutki wiec mozna pozwolic sobie na wyjscia:)

ja jutro ide na badania, morfologia i mocz. Znow beda mnie ta igla dzgac:) Mam nadzieje ze teraz sie obejdzie bez bolu:)

jasne ze tak agusia. Zreszta dzieci powinny czesto wychodzic. Bo coz mozna robic caly dzien w domu...? A o ktorej kladziesz go do spanka?

Gosiak i znow tyle czasu do wizyty...:) I na nowo odliczanie:P

No dokładnie.. znowu te odliczanie, ale zleci jak nie wiem:) A malego widziałam bo miałam przez chwile te usg 4d i było widać nosek i usta i rączke a reszta była łozyskiem zasłonieta.. wiec nie dawał mi fotki i potem zrobił zwykłe usg, mały skakał jak opętany hihi ale normalnie nie myślałam że taki ogromny będzie:):) Tabletki będe łykać, pozaz tym sok z buraków i czarnej porzeczki kazał pić, jeść dużo ryb i marchwi - a ja nie jadam bo nie lubie więc teraz jestem zmuszona heh :P poświęce się dla mojego synusia:)

okolo 20.30 a 21 i spi do 8 takze do spania to jest dobrym dzieckiem (odpukac zeby nie zapeszyc) . od malego taki jest ,smejemy sie z mezem ze po nim to spanie ma :)

A obwód główki Michałka to 30cm hihi ale ma duzią główke juz:):)

cześć dziewczyny :* Dawno mnie nie było, ale mężulek był to trzeba się było nim zająć :) Naskrobałyście tak dużo, że nie zdążyłam wszystkiego przeczytac :P Gratuluje Gosiu i Tymbarkowa, że wszystko z dziecmi w pożadku bardzo sie ciesze :) Ja w nocy z pon na wt złapałam duszność i pędziłam o 2:30 z męzem do szpitala no, ale z dzidzia jest ok :))) tylko, ze zapalenie krtani i ucha złapałam, ale juz sie lepiej czuje bo dostalam bioparox i jakies krople do ucha. Mam jeszcze odwiedzic laryngologa. Juz w srode mam swoja wizyte i gin i nie moge sie doczekac bo moze zobacze co mi w brzuszku rosnie :) Wczoraj bylam u dentysty i jeden zab z glowy, jeszcze jeden wylecze i spokoj :) balam sie bo bylo bez znieczulenia ale o dziwo nic mnie nie bolalo :):):) Kupilam mase ubranek dla dzidzi i teraz juz sie powstrzymuje i dopiero za jakis czas bede zbierac dalsza wyprawke :) Mamy juz nowe mieszkanko, tylko trzeba sie tam urzadzic. W przyszlym tyg zaczne bo mamcia nie chce mi pozwolic myc okien i wieszac firanek wiec musze poczekac na nia :) Poki co mieszkam sobie dalej u mamy, a mezus znow w pracy i wroci dopiero za 3 tyg :( buuu... buziaczki :*

agusia chodze do pana - super facet;-) gosia super ze wszystko oki, wiesz wage z usg trzeba liczyc + - 15% ale i tak jest duzy, super;-) a pytalas o ta pokrzywke? zobacz ja nie biore tardyferonu machne filizaneczke i jak mi hamoglobina podskoczyla, automatycznie;-) ciesze sie ze wszystko super, agusia i zobaczysz kubusiowi obedzie sie bez zabiegu ta stulejka;-)

faktycznie duza . kuba mial 37 gdy sie urodzil. moze mu nie podrosnie tak bardzo bo troche sie nameczysz(:(

A cos Ty Gosia myslala ze bedzie stal w miejscu?:) Musi Ci troche dokuczac i rosnac:) Fajnie ze moglas tak go podgladanac, teraz bedzie Ci lepiej:) A co do tego co masz pic i jesc to nie ma za "boli" trzeba sie poswiecac dla naszych maluszkow kochanych:) A pozniej ich obecnosc i usmieszek wynagrodzi WSZYSTKO:* agusia to fajnie masz, wyspisz sie nawet bo do 8 to calkiem dlugo jak na dziecko:) Oby tak dalej hihi:)

obyscie i wy mialy maluchy ktore lubia spac. i bez kolek bo to chyba najgorsze co moze byc :/

olenka pewnie juz sie doczekac nie mozesz:) Jeszcze niedawno ja tak czekalam:) Trzymam kciuki zebys sie dowiedziala jaka plec:* tymbarkowa boisz sie teraz bardziej??:)

Tymbarkowa zapomniałam o tą pokrzywke zapytać cholerka :/ a i miałam robione badanie na wymaz z pochwy.. zawiozłam do laboratorium i wynik ma być na środe, ale stan zapalny dalej mi sie utrzymuje- lekarz mówił zeby się nie martwic bo nic groźnego dla dzidzi ale fajnie by było wyleczyć heh.. nie wiem już z czego to sie bierze,podmywam się 4razy dziennie wkładki non stop zmieniam z męzem juz nie uprawiamy seksu od 2msc i dupa dalej to samo.. :/

no ja uwielbiam spac a lada chwila mala sie urodzi to bede musiala sie oduczyc:):P Ale dziecko ktore dobrze spi to naprawde jest skarb!

kurcze Gosia ale boli Cie to albo szczypie czy cos? Bo jak nie to moze na razie nie ma co sie marwtic:( A moze w wodzie masz bakterie? Bo to sie tez czesto przeciez zdarza:(

No właśnie nic, wszystko oki.. ale upławy mam i stan zapalny jest a z czego nie wiem heh.. dostałam jakiś lek znowu na to mam nadzieje ze bedzie oki, wazne ze dzidzi nic z tego powodu nie grozi:)

Tymbarkowa Ty kiedy masz nastepna wizyte? wpisz do tabelki nowa date bo ja Cie wymazałam:) a Ciekawe jak tam wizyta u szczesliwej87:)

najtrudniej chyba jest na poczatku .taka mala kruszyna i trzeba sie wszystkiego nauczyc przy niej ... nawet przystawienie do piersi to wyczyn ale wszystko samo przyjdzie . biorac dziecko instynktownie sie wie jak najlepiej trzeba zrobic wlasnemu dziecku .

No i to jest kochana najwazniejsze bo gorzej jakby Cie bolalo czy zagrazaloby to Michasiowi... A tak to nie martw sie na zapas:* teraz zajmij sie anemia:* I zdrowiej szybciutko:*

No wlasnie ja sie obawiam tych poczatkow agusia:( Ale wierze ze jakos sobie poradze bo w koncu calkiem sama nie bede:( A z Toba ktos byl na poczatku czy sama musialas sobie radzic? Ale moja Emilcia skacze:) hihihi Szalona:)

gosia jak nie urodze do 25 to mam wtedy przyjsc;-) wiecie jak mnie boli, masakra uz sama nie wiem czy to od badania czy moze tak sie marcelek wypycha;-) gosia im blizej tym bardziej jestem wyluzowana, co ma byc to bedzie;-) chyba zaczne uprawiac seks aby prolagdyny ze spermy przyspieszyly porod, bo juz sie nie moge doczekac...

goisa botwinka nagotuj caly gar i codziennie miseczke jedz, buraki maja bardzo duzo zelaza, orzechy tez;-)

Tymbarkowa a wiesz że to najlepszy sposób.. ta kolezanka moja własnie co nie mogła urodzić uprawiała seks z facetem w piątek wieczorem i po tym 3godzinki ją chyciło a wczesniej nie miała jak bo on w Niemczech pracuje i go nie było, zjechał dopiero na majówke i popatrzcie, troche seksiku i mała wyskoczyła hhi:):)