Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kwiatuszekkk

Kto jest chętny do powitania wiosny w mniejszym ciałku ?? Dieta od 3.03.2009

Polecane posty

Gość pokeberry
hej dziewczyny, chetnie dolacze od jutra jesli mozna (?) waga 63kg. wzrost 170cm cel 55kg. postanawiam: ograniczyc weglowodany, nie jesc kolacji ew.jogurt na pocztaku, bo moze byc ciezko i ogolnie mniej i zdrowiej :)

Gość dieciarka
przy mojej dietce pisze tak; Nie można także pić napojów zawierających kofeinę, tzn. kawy, coca-coli, ale też herbaty! ale tez nie pisze co mozna....sok jablkowy?????

woda z cytryną jest bardzo dobra.. ja sobie jutro kupie krople B1 czy jakoś tak..

Gość pokeberry
dieciarka --> jesli masz zamiar stosowac south beach to soki owocowe odpadaja, przynajmniej 2 pierwsze tygodnie (i herbata tez)

Gość dieciarka
pokebery to doradz co bo ja potrafie nawet nic nie pic ale napewno przy dietkowaniu jest wlasnie picie chyba wskazane

chyba jedynym wyjsciem jest woda niegazowana.. no i kilka kropel cytrynki .inny smak :)

Gość pokeberry
jesli chodzi o south beach to najlepiej byloby zebys pila jednak wode mineralna mniegazowana, ja o south beach czytalam kiedys sporo ale ze wzgledu na to ze nie potrafie zyc bez kawy i owocow - ta dieta u mnie odpada :/

ja też sobie nie wyobrażam bez owoców jak mam smaka na slodkie to zamiast po czekolade, to sięgam po jabłuszko :)

Hej dziewczyny ja w połowie stycznia zaczęłam dietę kopenhadzką rezultat jest extra ,przyznam się że nie jest łatwo przetrwać przez te dwa tygodnie ale naprawdę warto- schudłam 7kg . Moja waga początkowa wynosiła 67kg a na końcu 60kg przy wzroście 166cm.Teraz staram się aby nie obżerać zjem czasem cukierka trafi się i po drodze kawałek tortu , efektu jojo nie ma bynajmniej nie do tej chwili . Szczerze mówiąc po tej diecie nie jest łatwo zacząć się objadać bo po tym jak organizm przestawi się do nowych zasad to później nie czuje się wilczego głodu i zjada się mniejsze porcje posiłków. Razem ze mną dietę zaczęła moja starsza siostra z efektów jest bardzo zadowolona.Tak więc warto czasem spróbować.Pozdrawiam i życzę wytrwałości.

Gość dieciarka
ja wlasnie musze sprobowac bo za owocami i kawa to wcale nie przepadam ......ale moja zmora jest slodkie.... ale jak trzeba to i do wody mineralnej sie skusze

a co z aktywnością fizyczną? a co do wody, ja piję gazowaną, bez gazu mi nie smakuje;)

Hej dziewczyny ja w połowie stycznia zaczęłam dietę kopenhadzką rezultat jest extra ,przyznam się że nie jest łatwo przetrwać przez te dwa tygodnie ale naprawdę warto- schudłam 7kg . Moja waga początkowa wynosiła 67kg a na końcu 60kg przy wzroście 166cm.Teraz staram się aby nie obżerać zjem czasem cukierka trafi się i po drodze kawałek tortu , efektu jojo nie ma bynajmniej nie do tej chwili . Szczerze mówiąc po tej diecie nie jest łatwo zacząć się objadać bo po tym jak organizm przestawi się do nowych zasad to później nie czuje się wilczego głodu i zjada się mniejsze porcje posiłków. Razem ze mną dietę zaczęła moja starsza siostra z efektów jest bardzo zadowolona.Tak więc warto czasem spróbować.Pozdrawiam i życzę wytrwałości.

Hey wszystkim, ja także się dołączę jeśli mogę :) Muszę skończyć ze słodyczami i obżeraniem się wieczorami, opeócz tego ograniczam tłuszcze i robię sobie w celu oczyszczania dietę owocową przez 2 dni (tj. sobota, niedziela = każdy weekend) mam nadzieję, że tym razem wytrwam.. i osiągnę cel.. Ja startuję z 57kg i 170cm wzrostu, chciałabym min. 7 kg zrzucić max 12kg :)

Gość dieciarka
to do jutra .....bo jutro nasz sadny dzien.....

Witam. Proszę wejść na topik spalanie tłuszczu a orzechy tam się dobitnie wypowiedziałem w ostatniej rubryce.Powaznie i bez żadnych złosliwośći.Życzę wam takich osiągów w ciągu miesiąca,jakie ja mam.

Gość dieciarka
i jak wytrzymujecie przy waszych postanowieniach.... ja jak narazie zjadlam dwa jajka,dwa plastry sera,troche salatki i piers z kurczaka.............a gdzie tam wieczor...teraz pije wode mineralna ja jestem aktywna sportowo,dziennie spacerki tak 3 godziny w ciagu dnia...

Gość Alerett
ja wlasnie zjadłam obiad - kurczaka i sałatkę... jakoś daję radę :P

ja rano zjadłam jajko i trochę twarogu, na obiad gotowane warzywa i mięso z kurczaka, a teraz waham się czy wytrzymam już bez jedzenia czy jakiegoś jogurtu naturalnego nie zjeść około 17