Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 9alam

Nie mogę już patrzeć na swoje dziecko!

Polecane posty

Gość 9alam

Jest strasznie brzydkie, ma odstające uszy, jest rude i blade :o do tego chude, same kości mimo że je dużo. Syn jest podobny do ojca i dlatego jest taki brzydki. Inne dzieci są ładne a ja mam brzydala z którym wstyd wyjść do ludzi :(

Gość zazwyczaj z brzydkich kaczątek
wyrastają piękne łabedzie.;)

Gość 9alam
On nie będzie piękny skoro jego ojciec jest brzydki :/

Gość opsss
to bylo se ladnego ogiera znalezc :D

Nie przejmuj się, moja też urodziła się jako Panna Brzydulińska. Pamiętam, że nie mogłam zrozumieć czemu nie uważam swojej córki za najpiękniejszą na świecie. Teraz wiem, że u mnie miłość do dziecka nie pojawiła się wraz z narodzinami, ale przyszła z czasem.Z dnia na dzień Nina staje się coraz piękniejsza ;)

Ach, z tym, że córka realnie wyładniała ;)

Gość tak tak nglkooo
wyładniała :D

Gość 9alam
Nawet moja matka mówiła że ma brzydkiego wnuka :( Wszędzie ładne dzieci a ja mam brzydala.

Gość 9alam
Wątpię że syn będzie ładniejszy, jest całkiem podobny do ojca a on jak był brzydki w dzieciństwie tak jest teraz :(

A ja marzę o tym,żeby zobaczyć swoje drugie dziecko,prawdopodobnie też nie jest ładne,wręcz przeciwnie.Marzę i modlę się tylko o to,żeby zobaczyć je żywe po urodzeniu,choć przez chwilkę i się z Nim pożegnać.Tak więc kobietki,cieszcie się,że macie swoje dzieci,że są zdrowe i możecie się nimi cieszyć każdego dnia,a nie pierniczcie na temat ich urody.

a cały czas wydawało mi się, że matka kocha dziecko za to, że jest a nie za to jakie jest....

Brzydki, nie b4rzydki... ale widac w zyciu sobie poradzi: laskę wyrwie, dzieciaka zrobi... więc nawet brzydal może się w życiu "ustawic". Poza tym jakaś dziwna zasada w życiu: im kto brzydszy, tym bogatszy (patrz: muzycy, politycy itp)

Gość 9alam
Łatwo powiedzieć, że dziecko trzeba kochać za to że jest jak się ma ładne dziecko a nie brzydkiego rudzielca, który wygląda jak potwór :( Rzadko z nim wychodzę bo się wstydzę, co będzie jak pójdzie do przedszkola i będę musiała z nim chodzić :(

Gość vbnhmgt
to bylo se ladnego meza znalezc albo bzyknac sie na boku z ladnym!! sorry, pusta jestes

Gość cn jsbc jd
9alam albo to prowokoacja,albo Ty jako kobieta i matka jestes pierdolnieta na maxa. Kobieto ciesz sie,ze masz zdrowe dziecko a nie jakiegos kaleke

Gość nie cierpiąca bólu
lora , co ty piszesz ??? że marzysz żeby sie pożegnać ze swoim dzieckiem ? a co do tematu - to moze masz depresje ? wszystkie dzieci są ładne , każde zasługuje na to zeby je kochac . jak sie kocha to uroda nie ma znaczenia. synek jest twój - najukochańszy i najpiękniejszy .

Meaaa - owszem, kocha za to, że jest ale nie każdemu robi się kisiel z mózgu podczas ciązy i nie każda matka dostaje świra na myśl o dziecku w brzuchu, niektóre potrzebują czasu, by się z nową sytuacją zapoznać i w niej odnaleźć a miłość często przychodzi dopiero z czasem.Ja nie wiem co to instynkt macierzyński. Dla mnie to przereklamowany trend, że każda matka musi wiedzieć co to - a kocha dziecko z chwilą narodzin.

Gość 9alam
Nie mam męża, sama wychowuje dziecko, z ojcem dziecka spotykalam się jakiś czas, później się wyprowadziłam i dowiedziałam się że jestem w ciąży, on nic o dziecku nie wie i nie mam zamiaru mu mówić.

Gość tiriririri
pokaz zdjecie tego dzieciaka ocenimy ;] albo to prowokacja albo jestes niewdziecznica wstretną....lepie ze brzydkie niz chore , niepelnosprawne .

Gość egoistyczna wiedzmo
martw sie tym, ze dzieciak bedzie mial kompleksy a nie ze ty sie wstydzisz....

Gość 9alam
Jak widzę inne dzieci, są takie śliczne, zazdroszczę tym matkom że mają ładne dzieci, ja nie mam się czym chwalić, wiem że syn będzie w przyszłości wyśmiewany przez kolegów :(

Gość co ja czytam
kobieto co ty piszesz ? jestes chora na glowe? jak mozesz tak powiedziec o swoim dziecku ,ze sie go wstydzisz? powinnas sie cieszyc ze zdrowe a nie czy ladne czy brzydkie.lecz sie na glowe bo jak czytam takie cos to zygac sie chce.!!!!

Gość 9alam
Mam tylko zdjęcia wywołane, nie mam aparatu żeby wkleić jego zdjęcie. Z resztą zdjęcia mam tylko z chrztu bo nie mam po co robić mu zdjęć :/

Gość 9alam
Pewnie wszystkie macie ładne dzieci więc nie rozumiecie

Gość co ja czytam
kobieto czy ty ogladasz tv ,pewno nie raz ogladalas jakie dzieci chore sie rodza .Dla mnie moje dzieci sa najladniejsze a inni mnie nie odchodza.

Gość udała ci sie prowokacja
popatrz jakie wywołałaś poruszenie wsród mamusiek.:p

Gość 9alam
Moje dziecko jest zdrowe i brzydkie, większość znajomych ma zdrowe i ładne i gdzie tutaj sprawiedliwość? Oczywiście współczuje tym chorym dzieciom i nie raz pomagam wpłacając pieniądze na leczenie bo żal mi ich ale z drugiej strony nie wiem jak to jest mieć chore dziecko, wiem natomiast jak to jest mieć brzydkie dziecko i nie mogę sobie z tym poradzić, niedługo znienawidzę syna za to że tak wygląda :(

Gość co ja czytam
a patrzylas dzis w lustro ,moze tez nie jestes za piekna? ktos dobrze napisal -z brzydkim facetem do lozka poszlas? wiedzialas jakie beda skutki.

---------->do Nie cierpiąca bólu. Tak właśnie jest,dzieciątko które noszę pod sercem od 7 miesięcy ma nikłe szanse na przeżycie.Czeka nas tragedia,albo zgaśnie jeszcze we mnie,albo stanie się to po porodzie.Niestety życie czasem bywa podłe,wciąż nie potrafimy się z tym pogodzić,ani mąż,ani ja,dlatego szlag mnie trafia kiedy czytam takie tematy.

Lora28Jest mi bardzo przykro z powodu stanu, w jakim się znajdujecie acz nie wydaje mi się, by w ogóle dobrym wyjściem było właśnie czytanie takich tematów.