Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adulec

facet--- SKORPION

Polecane posty

tak, kina26 - uległem:P napisałem do ex... napisałem coś takiego "Te kumpelstwo to i tak wielka śściema, ty bys pierwsza i tak sie nie odezwala" doszło do tego ze jestem jej zupełnie obojętny - nie napisała tego wprost ale dało się wyczuć:P po zcym zerwałem kontakt, usunełem wszystko co możliwe z nią... ide na piwo

Gość kina26
No i jak po tym piwie?

ehhh nie zaciekawie , ale powoli mi wszystko pzrechodzi;) widziałemja na wydziale teraz w weekend wogóle się nie odzywaliśmy do siebie, czasem tylko nasz wzrok się krzyżował, ale szybko odwracaliśmy głowę... wygladała an szczęśliwą iz adowoloną, co tylko potwierdza tezę że jestem jej obojętny i "do szczęscia potrzebny":P:P:P cóż czas wszystko pokaże ja pierwszy sie nie odezwę, jak będzie chciaął podejśc to podejdzie:P nawet jej życzeń na dzień kobiet nie złożyłem:P

Gość kina26
Teskniles?:P

Gość kina26
Ty wygladasz na 18 lat :)

heh dzięki:P zdania sa podzielone:P jedni piszą że staro wyglądam inni że młodo:P:P

Gość kina26
Jesli moge cos poradzic...zmien fryzure(kup sobie zel),oprawki i na silownie!!!W ciuchy tez zainwestuj. Na moje oko to Ty fajne ciacho bedziesz za 10 lat,przynajmniej dla mnie. Narazie to widac ze Cie ciora po ziemi ta Twoja niespelniona milosc...

heh zobaczymy;P:P:P żadnej siłowni:P to nie przejdzie:P a fryzura na żel to tylko jak na jakieś imprezy się rusz:P:P

A ciuchy są takie do chodzenia po domu:P:P:P - zdjęcie bylo robione po całym cięzkim dniu pracy:P:P:P

Gość kina26
No to czekam na fote ,,od swięta" A czemu silownia nie przejdzie?

Bo nie lubię ćwiczyc:P:P:P:P i dobrze się czuje w swoim ciele, nawet ostatnio schudłem:P i brzuszek zniknął:P, fotka od święta - nie wiem czy wstawię, nie za barzdo przepadam jak po sieci lataja moje fotki:P:P

A co do ciuchów, to lubię wszelkie koszule- nawet te stare:P:P i gajerki;)

Gość kina26
No ale Twoja fota juz lata po sieci:) Oj Vampo ciezki przypadek jestes.Czemu nic w sobie nie chcesz zmienic?

Bo u mnie zmiany zachodzą powoli:P:P:P nawet bardzo:P może to przez moje lenistwo i egoizm:P:P z jednym się zgodze trudny przypadek jestem:P

Gość kina26
A lubisz w sobie to lenistwo i egoizm?

heh:P źle m z tym nie jest - ale czasami myslę ze wypadało by to zmienić:P

Gość kina26
Dobra Vampo ja przy Tobie wymiękam...

czemu...Wiem odstarszam ludzi:P:P:P taki juz jestem:P:P:Pnic na to nie poradze:P może dlatego moja ex mnie zostawiła

Gość kina26
Vampo najbarziej porazajace w Tobie jest to ze Ty zdajesz sobie sprawe ze swych wad i nic z tym nie robisz,bo Ci sie nie chce.

Ano:P:P z tym tez się zgodze;) takie juz jestem indywiduum:P:P:P heh ciekawe czy w swoim życiu kina spotkalaś kogos takiego podobnego do mnie:P:P cóż jestem jaki jestem, może kiedys życie nauczy mnie że jednak trzeba zmienic te moje wady;)

Gość kina26
Spotkalam egoiste,ale ten egoista bardzo sie stara zeby nim nie byc.A leniwy nigdy nie byl...

widocznie coś w zyciu zrozumiał:) czy moze to Twój wpływ tak na niego zadziałał:)