Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adulec

facet--- SKORPION

Polecane posty

Niom:) i dobrze im więcej tym lepiej, przez ostatnie 1,5 roku zaniedbałem cholernie kontakty z ludźmi, poświecajac sie wiecie komu:P

Niom :):) teraz najlepszy okres się Ci zacznie w zyciu studia to wielka frajda -od sesji do sesji oczywiście;)

Ja szukam dziewczyny, ale nie na sile :) Kiedys sie znajdzie, a nikomu w tylek nie chce wchodzic bo nie lubie byc upierdliwy, wierze, ze kazdego kiedys spotka milosc kto jej szuka :)

hyyy ja też popełniłam ten błąd, że jak byłam z ex to świata poza nim nie widziałam i kontakty z ludźmi się zaniedbały .. ale od roku 2009 mam plan zmian i dobrze mi idzie ;) pituś witam ;)

Juz sie zaczal w listopadzie 20 lat :) nie jest zle nie przepadam za imprezami, ale mam duzo czasu dla siebie w czasie egzaminow kulem, ale teraz to lajcik :)

dobre podejście;) cóz nie pozostaje mi nic innego jak również skorzystać z tej porady

Bo mi sie wydaje wampirku, ze dziewczyny nie lubia jak sie ktos narzuca i ja tez tego nie lubie :)

to nie wydawanie się tylko prawda - dziewczyny nie lubią narzucania się - ja jako kobieta z krwi i kości to mówię ;)

hmmm możliwe, ale moja ex była jakaś inna jej to nie przeszkadzało, zresztą do dziś dnia nie potrafię zrozumieć jej zachowania, szuka szczęscia lae chyba sama nie wie czego właściwie chce...

Nikt narzucania sie nie lubi :) zreszta jak juz mowilem ma swoj honor i napewno nikomu w tylek nie bede wchodzil :) a jesli poczuje z jakas kobieta chemie w rozmowie to kto wie moze sie nam uda stworzyc zwiazek :) ale zwiazek z miloscia, a nie tylko zwiazek :)

Wampirku, ale jak chcesz miec nowa milosc to postaraj sie nie myslec tyle o starej i pamietaj jak to Horacy powiedzial "Nigdy nie wchoc 2 razy do tj samej rzeki" ;)

Tja... dokładnie chyba odpuszczę sobie to "kumpelstwo" z ex

Jestem idealista, ale bez jakis idei i nadziei swiat pgrazyl by sie w haosie totalnego smutku. Wyobrazacie sobie swiat bez idealow i nadziei na lepsze zycie ?

;) heh dobre, ja tez w coś tam wierzę, każdy powinien mieć jakieś idee zasady

Nie o to chodzi mozesz byc jej przyjacielem, ale nie mozesz marzyc o powrocie do niej jak chcesz nowa, zreszta przyjazn to chyba inna rzeka niz milosc chociaz nie wiem czy o dobra interpretacja Horacego :)

czarna ja już pisałem niezdecydowanie to moja pierwsza wada;(

Czarna Margot niezdecydowanie jest jednym z najczestrzych problemow ludzi na wykladzie o tym mialem :) wazne jest by pomagac innym podejmowac sluszne decyzje po to jest perswazja :)

Wampirku Czarna ma troche racji popieram ja nie pograzaj sie tak bo sam siebie dolujesz :( Porozmawajmy o czyms bardziej wesolym ;)

no tak czarna... tylko moim celem było byc z nią, ale wświetle ostatnich wydarzeń musze nakreslić sobie nowe cele tak jak radzicie..

spoko humor mam całkiem dobry;) narazie sie nie pogrązam, nie widzieliscie mnie jeszcze pogrązonego:P

to że pisałam że nie cierpię niezdecydowania nie znaczy że taka nie jestem :P ja staram sie na ogół być zdecydowana, ale heh jak to w życiu bywa zdarzają się chwile gdy się nie wie heh i gdy sama nie wiem co chcę to się strasznie wściekam

Mi sie tez dola zdarza miec, a na dola polecam piosenke Hani bnaszak Pogoda Ducha ;)

Czarna, ale tego typu dylematy zdarzaja sie kazdego dnia, na ogol blachostki, ale ja np. przez miesiac nie moglem wybrac kierunku studiow :) taki niezdecydowany bylem :)