Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bloody

Dlaczego blady facet ma prawie zerowe szanse na dziewczynę ?

Polecane posty

Gość bloody

i nie wciskać mi kitu , że tak nie jest bo im ciemniejsza karnacja tym bardziej oblegany....A niby faceci dyskryminują...

ja uwielbiam bldych moj taki jest i to jedna z jego wiekszych zalet jesli chodzi o wyglad

Gość mala księżniczka
bo blady ma bladą dupę

ale faktem jest ze wieksze powodzenie mają faceci typu \"południowiec\" czyli ciemne włosy, karnacja Włocha, Turka..

Gość EVE-25
Nie osadza sie facete po kolorze skory!! ludzie! blady czy opalony,co za roznica,liczy sie jego wnetrze a nie skora!!!!!!!!

Gość mala księżniczka
celna uwaga kwiatek bladzi mają blade tyłki i zapewno przyszczate

skad mozesz wiedziec czy pryszczate, ja mam w domu blady tylek i jest gladki jak dupka niemowlaka:)

czemu zerowe?:D tu chodzi o egzotykę , coś czego u nas nie ma , to nas pociąga ;)

a ja niecierpię opalonych. jakos tak mi się cofa od ciemnych facetów :p mój ma sliczną jasną delikatną skórkę. ^.^

"ale faktem jest ze wieksze powodzenie mają faceci typu "południowiec" czyli ciemne włosy, karnacja Włocha, Turka.." mala ksiezniczka - tylko ze oni szybciej na starych wygladaja przez ciemniejsza karnacje... a ja na pare lat młodziej ;) i to sie bedzie powiekszalo z czasem ;)

Gość Moj nalezy do bladych
a jest najcudowniejszy pod sloncem (razem jestesmy 9 lat), wiec do duszy takie uogolnienie autorze :) Ja osobiscie nie cierpie poludniowej urody, bo kojarza mi sie z brudasami...(sorki, wiec, ze bez sensu, ale tak mam...) Ciemne wlosy, karnacja...blee...ja tam wole blodnynow :)

Gość Filllla89898989809
Uwielbiam bladych! Na opalonych lubie popatrzeć, ale nic więcej. Kojarzą mi się z podrywaczami, takimi "z kwiatka na kwiatek".

Gość Ewellinka
ja tez nie gustuję w południowym typie urody, ale biel jak u XVII wiecznej damy też mnie odrzuca:)

Gość Chocolate_Mimi
No nie wiem czy az tak zerowe bo nie kazda dziewczyna patrzy tylko na to zbey byl przystojny i opalony :) Wiadomo ze dziewczyna ktora dba o siebie, mauluje sie, czese, nosi tipsy , solarium , kosmtyczki itd to bedzie szukac faceta podobnego do niej czyli tez opalonego , dobrze ubranego, przystojnego, z kolei dzieczyny ktore stawiaja na naturalnosc, czyli wszytsko maja swoje, fryzjer raz na ruski rok, kosmetyczka to juz wogole, moga miec 5 par spodni na caly rok i sa szczesliwe to beda szukac faceta podobnego do nich czyli wlasnie np bladego. Wszytsko polega na dopasowaniu sie. Jesli chcesz zeby lecialy na ciebie "tuningowane" dziewczyny hehe ;) to musisz sam tez sie taki stac. Po za tym zacznij chodzic na solarium bo super wyglada opalone cialko ;) a szkodliwe w tych czasach jest nie mal wsyztsko :) pozdrawiam

nie powiedziałbym, żeby blady facet, miał zerowe szanse. Po obejrzeniu filmu Wywiad z wampirem, myślę, że szanse ma niezwykle wysokie.