Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakastammmm

czy to sa zadatki na tyranie? pan i wladca?

Polecane posty

Gość jakastammmm
a na kawior , chomary i drogie kosmetyki sama sobie zarobie. a jak nie bedzie mnie na nie stac, to trudno, nie bede tego miec.

Gość Opall
Masz uzasadnione obawy. Trafilas na egoiste, ktory wszystko uzaleznia od kasy. Skoro jego - on decyduje. Meczy cie to, i susznie. Sluchaj wlasnego serca. Jestes ambitna, chcesz sie uczyc, chcesz pracowac, rozwijac sie, zarabiac. Przy takim czlowieku bedziesz miala to utrudnione, jezeli w ogole mozliwe. To egocentryk, ktory chce sobie kobiete podporzadkowac i traktowac jak dodatek, bez prawa do podejmowania decyzji. Nie nalezysz do kobiet - bluszczy. Nie wytrzymasz tego. Zostaw go i uloz zycie z kims dla kogo bedziesz partnerem. Warto:)

Gość edddie
"Masz uzasadnione obawy. Trafilas na egoiste, ktory wszystko uzaleznia od kasy. Skoro jego - on decyduje. " fajnie, ale pytanie, czy autorka bylaby z facetem, ktorego nie stac na podroze.

Gość jakastammmm
za kare nie jestem. po prostu zmienil sie bardzo od czasu jak wyemigrowal. diamentow i zlota nie lubie, w ogole nie zalzy ma jakijes bizuterii. staram sie byc uczciwa wlasnie dla tego spoleczenstwa - co miesiac ponad tysiac zabiraja mi na podatki, trudno, podyplmowke zrobie za wlasna kase, zamiast na bezrobicie poszlam na staz za grosze, zeby nie siedziec na dupe i cos robic, chociaz moglam lezec i pachnec na kanapie zagranica

Gość garwolina
O jesuuu, jak ja marzę właśnie o takim facecie! Jakastammm, może mi go odstąpisz? Mnie się marzy dżungla, pustynie, szkoła przetrwania nad Amazonką itd. a mój to tylko na tyłku by siedział, nowa plazmę sobie kupował ( nie wiem, po cholerę, jak starej do końca nie rozgryzł). Ech....życie. Ja jestem człowiekiem otwartych przestrzeni, szerokich, bezkresnych horyzontów a mój najchętniej nie wychodziłby z domu. Nie dobraliście się i prędzej czy później to sie rozpadnie.

Gość jakastammmm
jak sie poznalismy to byl biednym studentem, i to byly najlepsze czasy. na poczatku jak wyjechalismy tez nie bylo za rozowo z kasa. wyjechalam jak zaczelo sie mu ukladac finansowo

Gość banda kretynek
widzisz kretynko o tym wlasnie mowilem, zostaw go i niech pozna taka laske jak garwolina

Gość jakastammmm
garwolina - ja tez lubie podrozowac, zwiedzac nowe miejsca, podpatrywac tubylcow. i nie mam ambicji na jakies drogie plazmy i niewiadomo co.

Gość banda kretynek
jak ktos ma jeszcze watpliwosci co do atutow autorki to wspolczuje

Gość jakastammmm
garwolina - a odpoiwadaloby ci to, ze on placi i on wymysla, a ty masz siedziec cicho i sie cieszyc? a po slubie wlasne konta i on zbiera na swoje, a ty jak nie podzielasz tego samego to zbieraj sobie sama (oczywiscie jak bedzies zmiala z czego odkladac)

Gość jakastammmm
ludzie, przeciez ja nie pisze, ze chce siedziec w domu na dupie i pierdziec w kanape.

Gość garwolina
Zgoda, nie neguje tego, ale.....wasze oczekiwania są rozbieżne, Prędzej czy później to się posypie z wielkim hukiem. Ja , jak bym poznała kogos, kto chce tego, co ja, ma podobne oczekiwania od życia to bym chwili się nie wahała, zresztą tego mojego zostawię tak czy siak (choć z nieco innych przyczyn). Ludzi ogromnie łączy wspólna pasja. Weź takiego Tony Halika (kojarzysz nazwisko ? ) i jego żonę Elżbietę Dzikowską. Bardziej odmiennych charakterów i wyglądu ze świeca szukać, ale połączyła ich wspólna pasja i byli znakomitym, wieloletnim małżeństwem po słynną grobową deskę.

Gość Adulec
ale z drugiej strony, ten kto placi, ten wymaga, zawsze tak jest to bys jeszcze chciala, zeby on placil a ty bedziesz wybierac przeciez to nieralne, chyba, ze na poczatku puknij sie nie chodzilo o plazme, ale sposob spedzania czasu................

Gość garwolina
Owsze, co do kasy to cię rozumiem, to tak jakby on ci coś wypominał. Tego nie popieram, choć też trochę rozumiem. Nie dobraliście się, koniec i kropka. I nie ma tu co więcej deliberować i piany bić.

Gość Adulec
ja tez mojego zostawie, bo jest suuuuuuuuuper, ale mamy inne oczekiwania se la vie albo on sie dostosuje albo zegnam Pana, proszę Pana gawrolino, dogadalby sie z Twoim i z jego plazmą

Gość jakastammmm
no pewnie, ze płacący ma wiecej do gadania, tylko nie trzeba o tym glosno mowic.

Gość banda kretynek
babe ze wsi da sie wyciagnac wsi z baby juz nie

Gość Adulec
.....czlowiek ze wsi wyjdzie, wieś z człowieka nigdy

Gość banda kretynek
jeden pies wiadomo o co biega

Gość jakastammmm
nie chce , zeby on sie calkowicie do mie dostosowal ani ja do niego. z reszta, za bilety sama bede placic, a to najwieksze koszty

Gość banda kretynek
z reszta? moze z reszka?

Gość jakastammmm
nie przesadzaj z ta wsią. nie wiesz kim jestem, co robie, jak wygladam.. w pyskowki nie mma ochoty wchodzic, szkoda czasu

Gość banda kretynek
wystarczy zobaczyc co piszesz

Gość Adulec
jakastammm szczerze ??? myslisz ze on cie kocha ?? a moze jest mu wygodnie ??? ty chyba nie masz za duzo do powiedzenia ? nie masz swoich zainteresowan ?? odp sobie sama nie chce cie atakowac, bo co mnie to obchodzi on napewno nie jest z toba szczesliwy, ty z nim tez nie, u mnie zwiazku, zawsze dyskutujemy, moj facet chce zebym sie dobrze czula, zreszta, zawsze mam swoje zdanie i charakter i wiem ze moj facet mnie za to kocha, nie cierpi ''cieplych kluch ''

Gość jakastammmm
adulec, jemu tez spodobal sie we mnie moj zadziorny charakter, teraz juz chyba mniej. sama nie wiem co o tym myslec. moze rzeczywsicie przesadzam. musze na spokojnie wszytko przemyslec. to jest tylko jeden aspekt z zycia.

Gość jakastammmm
zanteresowania tez mam wlasne i w tym wlasnie problem, ze jemu sie one nie podobaja

Gość garwolina
W przypadku mojego to akurat chodzi nie tyle o odmienne oczekiwania (choć też0 ile raczej o nadmierne zainteresowania paniami w wieku rozrodczym. :D Jemu rodzina i dzieci w głowie, kapcie, telewizor, piwo, mecze i wspólne pierdzenie pod kołdrą. A mnie się chce czegoś innego. I mam do tego prawo. Każdy z nas ma prawo do własnych pragnień, a jak te pragnienia są drugiej osobie na na rękę to....proste. Może przynajmniej na stare lata nie będe sfrustrowana kobietą mającą do męża pretensje,że zmarnowałam sobie z nim życie. Życie jest za piękne na to i za krótkie. :)

Gość banda kretynek
jedna ktora prawi do rzeczy

Gość jakastammmm
garwolina - tez chce podrozowac, tez to lubie. tu chodzi raczej o to, ze jego wersja jest sluszna. j atez wymyslam miejsca, ale zawsze jest za drogo, za blisko, nie ma dobrego polaczenia , nie podoba sie itp. no i pieniadze tez trzeba miec, a biorac bezplatne urlopy to raczej sie nie uzbieraja

Gość banda kretynek
za chwile sie okaze ze autorka to w sumie ma jak u pana boga za piecem i z chorego zwiazku zrobi sie zwiazek wymarzony