Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakastammmm

czy to sa zadatki na tyranie? pan i wladca?

Polecane posty

Gość garwolina
No to postaw sprawe na ostrzu noża i powiedz,że następnym razem ty decydujesz dokąd jedziecie, a jak mu sie nie podoba twój pomysł., to au revoir - i to bez zmiłowania. I albo on zmieni śpiewkę, albo się rozstaniecie. Ja nie wiem, czemu ludzie komplikują sobie życie. A ono w gruncie rzeczy jest takie proste. Zacznij .żądac w tym związku, nie prosić, nie tłumaczyć, nie wyjaśniać. Żądać. A jak nie, to koniec. Fakt,że trochę ikry do teo trzeba mieć i nie bać się rozstania.

Gość jakastammmm
garwolina, wiem, ze masz racje, zgadzam sie z toba, ale latwiej jest teoretyzowac, niestety. fajnie byloby pojechac w ta dzungle, ale boje sie. jesli na takim normalnym wyjezdzie zapomina droge powrotna, w metrze musze pilnowac stopow, bo sie zapomina, czegos waznego nie bierze - np lekow, bo uznaje, zenie sa potrzebne, a potem siedzi ze sraczka, na mijescu okazuje sie, ze trzbea isc ze 20 km , bo nie sprawdzil, brak sprawnej karty platniczej i takie perelki

Gość jakastammmm
no ale kocham go mimo wszytko. przepraszam, ze zanudzam, ale jak sie czlowiek wypisze, to sie lepiej robi