Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Maćkoo

Są ty kolesie których żony straciły cnoty z innymi bo moja niestety też nie była

Polecane posty

Gość Luellllaaa
No to w takim razie niech z nią zerwie i po problemie. Co się będą oboje męczyć. On z powodu psychozy. A ona z powodu zazdrośnika

Gość Luellllaaa
To jak nie chce być z niedziewicą to niech nie będzie. Jak ma się źle z tym czuć to i dziewczyna będzie nieszczęśliwa.

Gość Z wiarą niezalogowany
Bo prawiczek ma brac każdą która go zechce. :classic_cool: Jak prawiczek śmie miec w ogóle wymagania?

Gość Luellllaaa
To jak kocha niech zaakceptuje jej przeszłość.

Gość widocznie nie może zaakceptowa
tak jak kochający nie może wybaczyć zdrady

Gość wybaczajcie
to i wam wybaczone będzie, ( srały muchy- będzie wiosna)

Gość i tak i tak
ja starciłam z moim mężem cnotę ale wiem że to był błąd bo ten huj jest do niczego i po 8 latach razem nie wiem co to seks

Gość wybaczajcie
a był też prawiczkiem ?

Gość upupupupppppppppuppppppppupppp

Gość upupuuppppppppppppuppppppppppp

skoro frustracja to normalna rzecz dla prawiczkow, pomodle sie dzis wieczorem do kazdego mozliwego boga, z wdziecznosci, ze nie stworzyl mnie mezczyzna :D

Gość frufru
"prawiczek i kropka 1987 - mroffka, a czy to takie wazne to bycie ostatnim" prawik chodzi wlasnie o to żeby kobieta stwierdzila ze po tobie nie chce mieć żadnego innego. czyli zeby byla wierna. jakbym byla facetem to wolalabym miec za żonę wierną niedziewicą niż zdradzającą laskę która straciła cnotę ze mną. ale jak wolicie...

Gość frufru
"Luellllaaa - Też mi się tak wydaje. Nie przespał się z inną i teraz zazdrości i nie może przeżyć że żona spróbowała z innym. Żałosne" bingo.

Gość frufru
"prawiczek i kropka 1987 - sam kiedys bylem zakochany w dziewczynie z bujna przeszloscia, spotykalem sie z nia i zlote gory mi obiecywala, a potem jej sie odwidzialo ale uwazam, ze wyszlo mi to na dobre" i myslisz ze to ze Cie zostawila mialo swoje źródło w tym ze miala bujniejszą przeszłośc? :D bo na moje oko to powodem było raczej to żeś cipa wolowa... ;)

Gość pierdu pierdu..
wkółko o tym samym 💤💤💤

Gość tak w tej dyskusji nikt nikogo
nie przekona 💤]🖐️

Gość pierdu pierdu..
pyk pyk 💤

Gość frufru
"prawiczek i kropka 1987 - frufru, laska za mna latala, mialem jak w niebie, ale ja nie posuwalem samej znajomosci do przodu, wolalem zeby wszystko dzialo sie powoli i jej sie odwidzialo " no mówię żes cipa... ileż można latać za facetem który jak w piosence "i chciałbym i boję się"?...

Gość Roxanneeee
prawik z Ciebie naprawdę ciapa jest :P To chłopak ma się bardziej starać o dziewcznę. Latała za Tobą i w końcu jej się znudziło bo ile można :P

Gość frufru
"prawiczek i kropka 1987 - staralem sie, bylem mily, zapraszalem na spotkania, kino, kawiarnia, piwo itp ale w sumie nic ta znajomosc sie nie przesuwala, a taki mi milosne smsy pisala romantyczne" a Ty napisałes jej coś romantycznego?... i co to znaczy ze znajomość się nie przesuwała, ona się sama nigdy nie przesuwa, jak chcesz zeby cos poszło do przodu to trzeba coś zrobic!!

Gość upupupupppppppppppuppppuuppppp

\" prawik z Ciebie naprawdę ciapa jest To chłopak ma się bardziej starać o dziewcznę. Latała za Tobą i w końcu jej się znudziło bo ile można \" Ja nie mam zamiaru za żadną latać. Nie zależy mi na seksie, a to jedyny powód dla którego facet się o kobietę stara. :classic_cool: "I o to chyba chodzi, zeby o tym mowic, zeby kobiety smialy sie w twarz takim macho, co to sobie poszaleja, a potem szukaja dziewicy za zone [co jest jakas paranoja, na szczescie nie poznalam takiego osobiscie]." Zabawne, gdyż prawiczkom, którymi interesują się niedziewice, nie radzicie by je wyśmiewali, że się wyszalały i teraz szukają frajera, tylko jedziecie po prawikach, że są niedojrzali, bo przeszłość się nie liczy. :D

Gość Spectator
Dziewice i prawiczkowie są nieużyci i beznadziejni! Powinno się to taśmowo "rozprawiczać", bo takie osoby robią się zwyczajnie po paru latach dorosłości "spierniczałe"! Miałem dziewicę - koszmar! Generalnie gustuję w "małoużywanych rozdziewiczonych" ;)