Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rigella

AAABORCJA?

Polecane posty

Gość rigella
moje aniolki dalej medrkuja? wasze dni sa policzone,,,czarne,ograniczone moheowe ciupaszki....niestety cala europa i swiat jest za aborcja...tylko zostala Polska,i inne Irlandie...broncie sie katolicy bo tylko aborcje,eutanazje was roznia od kazdej sekty....wezcie sie za ksiezy umoralniacze....na to dziadostwo tez sie znajdzie sposb...i tu ja osobiscie mam swoj cel...pozdrawiam wszystkich ksiezy,haha

Gość A niech legalizują
w polsce nie bedzie legalnej aborcji , no chyba ze za 100lat ale tego nie dozyjecie ani wy ani ja

Gość krwawa piącha
a Ci nie wybaczy głupoty jaka masz w tej pustej łepetynie :D bo to jest straszny grzech... BYC TAKĄ GŁUPIĄ SZMATĄ HAHAHAHAA JAK TY HAHAHAHA

Gość krwawa piącha
rigiella wez sie schowaj z ta morda jak kosnka laska bo zara Ci skopie cipe tak ze bedzie ci lechtaczka zwisała do stop Ty ruchaczko, caly swiat nie jest za aborcja nie znasz calego swiata, oohohoh wszechwiedzaca sie odezwala wez Ty sie schowaj jak juz mowilam bo wioche se robisz gorszej juz nie mozna

Gość Jest i bedzie
O rety ale zasciankowicze....legalnej aborcji nie bedzie ale nielegalna wciaz jest i bedzie wiec 80 do 200 tysiecy rocznie. Wiec smiejcie sie ze mnie, bo ja smieje sie z was...............hahhahaha zacofani, slepi, czarni...nieswiadomi.

rigella , teraz jestem pewna ze ty potrzebujesz porady dobrego psychiatry :( :O zagorzla dzialaczka na rzecz Europy,sekt,zwalczacz ksiezy, katolikow,i przeciwnikow aborcji, hahahaha, to mi smierdzi jakims fanatyzmem :O a po za tym nie rozmawiamy tutaj o ksiezach ktorzy czynia zlo, tylko o was morderczynie, jesli chcesz o ksiezach pogadac to zaloz inny topik, trzymaj sie tematu kochaniutka :)

Gość krwawa piącha
zacofana to jest twoja mozgiwnica hahaahah bo tylko myslisz o tym by ruchac i usunac ciaze jak wpadniesz a jesli nie wiesz co to milosc matki do dziecka (jeszczw w brzuchu jako zarodek) to nie wiesz co to jest milosc w ogole... i nigdy nie bedziesz wiedziala.. przykra jestes oj przykra... idz do burdelu i se w pizde wloz sprezyne to nie zajdziesz bo wiem ze lubisz jak ci wkladaja w ta cipe bez granicy

Gość krwawa piącha
i PRZYZNAJ SIE DO FAKTU ze jesli JESTES ZA ABORCJĄ TO JESTES MORDERCZYNIA ... JESTES TAK OJ JESTES..... BOG CI NIE WYBACZY... Oj nie wybaczy.... Oj Oj Oj.. :o sama kiedys dojdziesz do fatku ze jestes tak głupia ze głupszej juz nie ma

Gość krwawa piącha
i nie zycze wam dziecka, bo bedzie biedne, nie bedzie obdarowane miloscia matki bo matka to tchorz, egoistka, lazja, i wielkie ZERO.... i matka nie bedzie umiala go kochac...

Gość Krwawa Piącha
Zawsze wygra milosc matki do dziecka zapamietajcie to głupie baby za abrocja...

Gość A niech legalizują
co wy, nawiedzone suki nie popuszcza, szukaja argumentow :D

Od jakiegos czasu przyglądam sie waszej dyskusji i z ogromnym żalem zauwazam, że niektórym to już szajba calkiem odwaliła. SEKS SŁUŻY GŁÓWNIE PROKREACJI. Przyjemność z tego jest skutkiem ubocznym. Zacznijmy od tego, ze jesli ktoś nie chce mieć dzieci nie powinien uprawiać seksu. A jeśli uprawia MUSI liczyć się z tym, że moze stworzyć nowe życie. Stosowanie aborcji i jako antykoncepcji po fakcie jest dowodem na brak odpowiedzialności u człowieka który podejmuje współżycie seksualne nie biorąc pod uwagę następstw, które za tym idą. Dla mnie legalizacja aborcji jest niczym innym jak zezwoleniem na mordowanie. To tak jakby powiedziano, że mogę wyjść na ulicę i bezkarnie pozbawić kogoś życia bo moim zdaniem on na to życie nie zasługuje. Przykro mi, że tak powiem i pewnie niektóre \"kobiety wyzwolone\" podniosą o to krzyk, ale te które dają dupska i nie biorą odpowiedzialności za nowopowstałe przez to życie, mozna przyrównać do suk goniącymi za psami. Z tym, że suka swoich młodych nie porzuci, Wiec jesteście jeszcze czymś gorszym. Aborcja powinna być na całym świecie zabroniona. inaczej nasze społeczenstwo ulegnie całkowitemu rozkładowi moralnemu. Seks jest tylko dla ludzi odpowiedzialnych, jak ktoś nie umie wziąc odpowiedzialnosci za swoje czyny niech nie ściąga majtek.

Gość krwawa piącha
Dokładnie..

Gość A niech legalizują
Ale one nie moga sie oprzec tym wielokrotnym orgazmom heheheehehe , i jest 4 razy po dwa razy , zawsze z innym , bo sie nudno robi.

Gość krwawa piącha
" karaoke ty jebnięta suko " Sama jestes jebnieta.

Gość A niech legalizują
pewnie cipka ja swedzi, i to objawia sie podniesionym poziomem adrenaliny.

Gość rigella
www.aaborcja.bloog.pl kto popiera zapraszam

brak jakich kolwiek argumentów z ich strony, że ich racja jest słuszna wiec atakują inaczej :O

Gość Tak na spokojnie
I ja tez tak po obiedzie przeczytalam sobie ten topik. Zaczal sie dyskusja trzech chyba kobiet o aborcji. Mimo ze sama chyba nie moglabym usunac ciazy to musze przyznac ze ich argumenty maja sens. Faktycznie kraje w ktorych aborcja jest legalna maja mniej aborcji a gdzie jest zabroniona - niewyobrazalne podziemie. Te kobiety (jak rozumiem co najmniej dwie) same przeszly aborcje i nie pisza o niej lekko jak o eklerze ze smietana. Nie doszukuje sie tez informacji ze uwazaja aborcje jako srodek antykoncepcyjny. Wiadomosc jaka do mnei dotarla to ze jesli chcemy mniejszej ilosci aborcji, nalezy o nich mowic otwarcie. Ale do tego musialyby byc legalne. Taka jest smutna prawda. Potem juz topik zrobil sie nudny, kilku ludzi ktorzy zaczeli sie klocic i wyzywac i tylko sie dyskredytuja mimo ze maja cos waznego do powiedzenia. Mimo ze zaslaniaja sie miloscia do blizniego to pala tylko nienawisc. Okazuje sie ze krzyki i wyzwiska przeciwnikow, obelgi i ustawa zabraniajaca nie pomogla zmniejszyc ilosci aborcji. Wiec problem pozostal.

Gość karaoke jeśli seks
służy tylko do prokreacji, to twoje życie jest tak smętne i smutne, że ci tylko pozostaje bzdety wypisywać na kafe. Szybko się zestarzejesz i wykitujesz, bo tylko powietrze bezużytecznie zużywasz, głupia pisdo

Gość A niech legalizują
Oj zabawa, ale nie w doslownym tego slowa znaczeniu. Mozna sie bawic nozem ale trzeba sie liczyc z mozliwoscia utraty palca... ;)

Gość Tak na spokojnie
Seks dla jednych jest zabawa a dla innych prokreacja. Jedni uzywaja kalendarzyka malzenskiego aby wiedziec kiedy nie zajsc w ciaze a inni aby prokreowac tylko wtedy gdy szansa poczecia jest najwieksza. To zalezy od swiatopogladu. W roku 2009 nikogo nie uda sie juz przekonac ze seks to nie zabawa. Jedyne co mozna robic to probowac edukowac mlodziez ze to zabawa na ktora musza poczekac. Co mozna zrobic to edukowac ze to zabawa na ktora dwojka ludzi musi sie zgodzic bez przymusu. Jesli seks nie jest zabawa, nie dostarczalby uczucia przyjemnosci.

Seks słuzy do prokreacji. Jesli tego nie rozumiesz to znaczy że jestes niedouczony(a). Orgazm jest tylko skutkiem ubocznym. Moje życie nie jest smutne. Pewnie dla ciebie życie jest tylko zabawą, co czyni cie człowiekiem dość płytkim i nieskomplikowanym.

Gość cwirka nr 3
Bajeczki o "niewyobrażalnym podziemiu" opowiadają rzecznicy legalizacji morderstw prenatalnych. W ich interesie jest zawyżanie liczb, nie da się ich określić i dlatego mogą sobie pleść bzdury o setkach tysięcy (czemu nie milionów?)

Seks jest przyjemny, ale prowadzi do powstania nowego życia. Więc zabawą nie jest.

Gość A niech legalizują
karaoke juz nie badz taka nawiedzona w druga stronę... po cos powstaly tabletki antykoncepcyjne......