Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rigella

AAABORCJA?

Polecane posty

Gość A niech legalizują
Tylko ze 100% odpłatnościa, tak samo jak teraz "podziemne" aborcje i jak sie ktorej cos stanie to niech leczy sie sama ok ?

Gość gerger
No, co do przyrostu naturalnego to patrząc globalnie, nasza planeta, jedyna jaką mamy do dyspozycji, jest poważnie zagrożona wzrostem zaludnienia.

Gość rigella
to jest jeden temat..nasluchalam sie ja biedna roznych dziwnych zwierzen i uwierzcie mi,ze to jest ten sam temat...po prostu ze wzgledu na sytuacje ekonomiczna,spoleczna,bytowa aborcja musi byc dpouszczalna zeby nikt nie wstrzykiwal sobie do brzucha roztworu soli,czy plynu do mycia naczyn.....

Gość rigella
a co sie dzieje z tymi tabletkami arthrotec? epidemia..setki ogloszen,kupie,sprzedam,potrzebne,cena hurtowa,wszelkie informacje? co to ma byc? i to jest sposob poki co na domowe rozwiazywanuie problemow piszcie do mnie jak ktos cos chce zmienic...ja zakladam kolko parafialne bo mam dosc

Gość A niech legalizują
Rozumiem ze legalnie ale za 100% odplatnoscia i na odpowiedzialnosc kobiety "skoro ma mózg" ?

Gość Jest i bedzie
Kobiety co 100% moga zaplacic to usuwaja i teraz. Chodzi o te ktore nie maja pieniedzy na aborcje, a tym bardziej na wychowanie.

Gość A niech legalizują
To niech sie nie jebią, jak na gumki nie stac to powinna miec inne zmartwienia jak brak seksu. Bede placil za czyjas skrobanke bo kogos cipa swedziała :D macie nasrane

Gość rigella
a nich legalizuja-----to przyklad typowego odpowiedzialnego faceta...kogos ci...a swedzi...a ciebie juz pewnie nic nie swedzi bo ci odpadlo,ucieklo od ciebie...jak smiesz cos takiego pisac...i macie pokaz do czego sa faceci...on nie bedzie placil...jasne....jaja do tego trzeba miec co...tchorzofretko...to nieszczescie miec cokolwiek z takim palntino jak ty.

Gość Jest i bedzie
Poczytaj caly topik twardzielu. To nie tylko kobiety co sie p***ola, to tez ich mezawie co je p****ola!!! Poza tym, jak ktos kto cale zycie pali papierosy dostanie raka piersi, to nikt mu nie kaze placic za leczenie. Albo jak alkoholik ma zapalenie trzustki to mu nikt nie kaze placic za leczenie. Albo jak ktos po pijaku zabije kogos a sam wyladuje w szpitalu to placi za swoje operacje? To sa dopiero fanaberie, papierochy, wodka... A zdesperowana w ciazy za pomoc ma placic sama. Puknij sie w glowe.

Gość A niech legalizują
NFZ nie ma na nic kasy a tu czary panie i panowie, skrooooooobanka za darmo , rozdam, darmo darmo :D zapraszamy wszystkich ktorym nie chcialo sie isc po gumke do apteki , zapraszamy :D pan placi , pani placi :D :D :D :D

Gość Jest i bedzie
Poprawka, raka ploc a nie piersi - sorki

Gość ja2009
alkoholicy są leczeni z naszych pieniędzy i tutaj jakoś nikt nie wetuje

Gość xxx....
Ja w ogóle nie rozumiem dlaczego niektórzy są aż tak głupi. Czy ludzie naprawdę nie mają własnego życia? Pewnie, ze aborcja powinna byc legalna i jak ktos chce niech usuwa ciążę mi nic do tego bo to w końcu nie mój brzuch i nie moja macica. Krzyczycie co poniektóre, że aborcja nie powinna byc legalna, ale zrozumcie że teraz kobiety też dokonują tych zabiegów, robicie coś w tym kierunku? Nie pewnie, więc skoro teraz jet wam obojętne, ze kobiety usuwają ciążę to dlaczego nie chcecie by robiły to legalnie? Wiadomo, że kto nie bedzie chciał to nie usunie, ale przeciwniczki aborcji chyba o tym decydować za kogoś nie muszą.

Gość Jest i bedzie
Do A niech legalizuja - a ja chetnie zaplace za twoje leczenie psychiatryczne

Gość A niech legalizują
Ten kto pali i pije placi akcyze , halo jest tam jakis mózg :D

Gość Jest i bedzie
DO A niech legalizują - Kazdy kto zarabia placi podatki - i co z tego?

Gość A niech legalizują
Ja bym proponowal podwiazanie jajowodów, coby delikwentka za rok nie przyszla na druga darmowa impreze pt. skrobanka.

Gość A niech legalizują
Psy sie podwiazuje a nie skrobie :D mysle ze z ludzmi efekt bylby tak samo dobry i nie trzeba nikogo skrobac :P ale zaraz znowu cos wymyslicie genialne istotki

Gość rigella
a leczenie narkomanow? bez sensu..placimy za to ze im sie zachcialo motylki ogladac...mnie tez to nie obchodi,a musze za to placic..w imie czego,przepraszam?to bzdurny watek...co mnie interesuje w ogole caly swiat? nie tedy droga..zyjemy w spoleczenstwie razem i to sa nasze sprawy...a aborcja przez ostatnie 20 lat nabrala barw morderczych...to nie chodzi o to zycie....bo ktos w sejmie sie tym zajmuje i podjal taka decyzje? a Łyzwinski? chcial zrobil kobiecie zastrzyk z prostaglandyny...tego sie nawet psom nie daje,bo sa zbyt delikatne...to preparat dla koni....wiem...bo z kolei moja kolezanka byla tak zdesperowana ze poprosila druga,weterynarza,by jej o przepisala...nie macie pojecia co sie dzieje w czterech scianach....

Gość Jest i bedzie
Po pierwsze to podwiazywanie jajowodow i nasieniowodow jest w Polsce niestety rowniez zabronione. Szkoda, bo niektirym facetom by sie przydalo podwiazac nasieniowody. A skoro proponujesz zalegalizowanie to widze ze nie masz problemu z placeniem za ta usluge. Ja chetnie zaplace za podwiazanie twoich nasieniowodow.

Gość A niech legalizują
A mogla sobie "rury" powiazac :D

Gość A niech legalizują
Ale ja jestem garbatym 30 letnim prawiczkiem wiec raczej nawet niezawiązane nikogo nie zapylą hehhehehe

Gość Jest i bedzie
Rigella, dlatego takie tluki jak ten koles tego nie zrozumieja. Jakis zyciowy przegraniec co sie probuje mscic na temacie ktorego nie rozumie. A tragedie sie tocza, i to spowodowane wlasnie przez takich bezmozgowcow.

Gość prostata przerośnięta
Powiem tylko tyle: moja szwagierka miała dwie skrobanki(pomogłam załatwić) moja przyjaciólka dwie(dzięki niej mam namiary na lekarza) koleżanka przyznała się do jednej i dwóch farmakologicznych kuzynka dwa razy jechała do Czech(tam jest taniej) we włoszech Cytotec kosztuje 15e i można go kupić bez problemu W czechach jeszcze łatwiej i taniej Artrotec u nas 25zł-i jak się uprzesz to kupisz:) Kilka lat temu zawiodła prezerwatywa-usunęłam. Zabieg jest paskudny i boli,ale nigdy nie żałowałam tej decyzji. Całkiem niedawno zawiodły tabletki-wpadka. Cytotec załatwił sprawę bez żadnych komplikacji.

Gość A niech legalizują
Wypraszam sobie moze jestem bezmozgowcem i debilem, ale nie mam dziecka, ani w drodze, ani wyskrobanego, ani zadnego..... wiec sobie uwazaj

Gość rigella
nie rozumie albo nie chce zrozumiec albo udaje ze nie rozumie...tylko po co sie wtraca?

Gość Jest i bedzie
Twoje wypowiedzi o podwiazywaniu rur swiadcza o twoim braku mozgu. Wiec mi nie groz bo mnie przepona boli od smiechu. Wtracasz sie w dyskusje w ktorej nikt cie nie chce.

Gość A niech legalizują
Jak na aborcje sie mowi skrobanka to dlaczego nie na jajowód rura ;) ale przynajmniej masz sie czego czepic ;D

Gość rigella
zartujecie sobie...a ktos byl w takiej sytucji? usunal ciaze? ha? to niech nie piep....o niebieskich migdalach www.aborcja2009.blox.pl

Gość A niech legalizują
A jaka to sytuacja ? Studia ? Dobra praca ? Kariera ? i osrany berbec bedzie przeszkadzał... oczywiscie