Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

przystojny fajny

Casting na kobietke dla mnie

Polecane posty

Gość Elizabeth ...
przystojny fajny - dokładniej proszę ... :classic_cool:

Gość Bianka_86
ok, no to zaczynam "taniec godowy " :) Poznań, prowadzę mały, własny biznes, 170 , brunetka, niebieskie oczy,szczupła, długie raczej proste włosy

Gość Elizabeth ...
blondynnnkkkaaa - ale najpierw musiała nastąpić ocena topiku ... a dopiero potem Twojego braku poczucia humoru. Ty wzięłaś go dosłownie .. :O

Gość blondynnnkkkaaa
Więc pisze, że moje wzięcie tematu może świadczyć jedynie o tym, iż nie mam poczucia humoru, ale nie o braku inteligencjio, jak to wcześniej zasugerowała Elizabeth

Gość obserwatorrrrrr
Blondi to pewnie pasztet z pryszczami.Wkurviona na wszystkich. Nikt jej nie chce to troche pojezdzi po ludziach:-O Masakra !

Gość Bianka_86
zazwyczaj te dwa braki idą w parze

Gość Elizabeth ...
blondynnnkkkaaa - można nie mieć poczucia humoru, ale gdy się ma inteligencję, to potrafi się odróżnić zabawę od realu ... :O

Gość Elizabeth ...
blondynnnkkkaaa- Ty nie skrytykowałaś tego jako głupiej zabawy ... Tylko jako napad na godność kobiety ... i to z taką furią, że o pomyłce nie może być mowy ... :O

Gość blondynnnkkkaaa
Niech będzie, żepasztet, niech będzie, że mam pryszcze. Bianca, Ty wracaj do opisów siebie, możeprzystojny Cię łaskawie zechce..a nie sugaruj, że masz jakiekolwiej pojęcie o tym, z czym inteligencja, lub poczucie humoru idzie w parze. Bo to bardzo złudne. I powiem szczerze bardzo zastanawiające jest zarzucanie mi braku inteligencji przez Kobiety, które mimo, iż są dorosłe i zakładam, że dojrzałe...to nadskakują jakiemuś facetowi, który ma niezłą zabawę...bo wreszcie poczuł jakie to uczucie, gdy laski na niego lecą, i jedna się przed drugą przechwala. Opisujcie się..swoj wygląd, swoje zainteresowania...i czujcie, że dzięki temu macie poczucie humoru..ale to świadczy o Waszej może trochę desperacji..ale już na pewno o słabym poczuciu własnej godności:) Jeśli tego nie widzicie..no to szkoda...pa

Gość Daaagmmmarkaaa
a ja mam duże piersi - to nie mogę??? oprócz tego długie blond włosy naturalne, sylwetka taka normalna, nie za szczupła, nie za gruba...

Gość Elizabeth ...
blondynnnkkkaaa - poza tym Twoi adoratorzy i Twój stosunek do tego mówi także wiele na ten temat ... wierz mi - swój do swego ciągnie ... tutaj raczej przypadki się nie zdarzają ... Mnie rózni adorują podrywają .. wiadomo, ale ja większości nie widzę ... traktuje to tylko jako komplement i tyle .. Ale mam wśród swych adoratorów z tytułami dr, na dyrektorskich stanowiskach i tych widzę ... (z takim jestem związana) Ale nie mam problemu z tym, że robotnik za mną gwizdnie itd.

Gość Bianka_86
każdy z nas jest teraz pewnie w pracy, nie ma zajęć albo udaje przed szefem ,że i ch nie ma. nie przyszło Ci do głowy,ze nas też to bawi, że jest to ciekawsze niż np papierkowa robota ? trochę dystansu do siebie, do innych. po co pieklisz się w tak nieistotnej sprawie? szkoda Twojego zdrowia.

Gość Elizabeth ...
blondynnnkkkaaa - widzisz, jest taka różnica między nami, że my wiemy, że to zabawa, a Ty nie ... :O

Moj topic nie zostal zakladany z mysla o urazeniu kobiecej godnosci. Zostal zalozony po to aby moze w inny sposob spotkac kogos milego. Blondyno zrobilas ze mnie frajera,desperate itp. Dlaczego? Lepiej bym wygladal w Twoich oczach wypisujac bzdury na temat seksu? Moze do tego jestes przyzwyczajona skoro leca na Ciebie ci przypakowani i polglowki :-O Wyobraz sobie ze ja tak ja wiem co to znaczy byc traktowany przedmiotowo! Zycie jest zbyt krotkie aby isc przez nie z jadem i ogolnym fochem! Jakos ja potrafie byc usmiechniety mimo niepowodzen w bylym zwiazku,naiwnie wierzac ze kazdy nastepny dzien bedzie lepszy

Gość Daaagmmmarkaaaaa
skończcie sie kłócić, olejmy blondynkę i wróćmy do tematu- to mogę czy nie?

Gość Daaagmmmarkaaaaa
o, to sie cieszę ;) ja mam 28 lat długie blond włosy, duże pieri, niebieskie oczy ;)

Boshe kiedys było tak,ze to mezczyzni zabiegali o kobiety , a teraz coz, same sie "reklamuja" i rywalizuja o faceta- swiat schodzi na psy:( dobrze,ze to net i sie nie zaczna szarpac za wlosy:)

Gość Bianka_86
kiedys też się reklamowały, przygotowywały się do sezonu i uczyły etykiety żeby usidlić któregos na balu, tylko środki do tego służące się zmieniły :)

Gość Daaagmmmarkaaaaa
z Krakowa :) A ty ? Bo nie doczytałam

Gość Bianka_86
z tym Poznaniem to chyba do mnie aluzja? :)

Gość Bianka_86
i co robisz w tym moim poznaniu jak już tu jesteś?

Gość czyli kolejny kłamczuszek
akwizytor-przedstawiciel, w każdym mieście narzeczona, aż odeszła sobie żona a może i nie odeszła, ale cóż któż to sprawdzi

klamczuszkiem nie jestem,na forum bywam od nie dawna ale fakt ktoz to sprawdzi Madzia skoro moj wiek Tobie nie przeszkadza to jest ok