Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielona gruszka

Jaką kupić rybę, żeby się nie rozwalała na patelni?

Polecane posty

Gość zielona gruszka

ostatnio kupiłam mintaja i masakra!!!!!!!!!!!!! rozwalił się cały:O

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Julja Sowa
kupujesz mrożoną w kostkach ?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ffcbgc
żywą 🖐️

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość akinusia
ja kupuje pangę białą ,mrożoną i jest o key

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość barbara pokryta rabarbarem
kazda mocno zmrozona mi sie rozwala :o dlatego zawsze troche rozmrazam i nie mam juz klopotu

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość zielona gruszka
filety

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
panga biala, rozowa, czerwona :) mrozona:) ani razu mi sie nie rozpadla a namietnie ja kupuje od bardzo dawna:)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość zielona gruszka
jakoś mam obrzydzenie do pangi

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość
Panga, która trafia do nas z Azji jest najgorszego sortu i naszpikowana chemią. Poczytajcie w necie.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość sdfghjkjhy
łosoś, tuńczyk, pstrąg itp. najlepiej całą rybę i samemu filetować panga to przysmak ludzi bardzo mało wymagających :O, to najgorsze g..wno w dodatku z Chin. Jak ktoś się interesuje pochodzeniem żywności to wie co Chińczycy robią ze wszystkim :O. Nie kupujcie żywności w etykietą "Kraj pochodzenia: Chiny", bo to sztuczne jedzenie, wybielane chemicznie.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość zielona gruszka
chyba kupię paluszki rybne:D:D no chyba że macie jakieś propozycje,,,, ale paluszki wystarczy tylko odsmażyć? nic nie trzeba doprawiać?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Julja Sowa
neurosa ma rację -panga to nie ryba tylko stwór chodowany w biednych regionach , ryby są w specjalnych pojemnikach ,nie mogą pływać, pasą je jakąś chemią, ten gorszy gatunek idzie do Polski i Europy wschodniej moja rodzina tego nie jada i nie kupuje- to nie ma żadnych minerałów i witamin - radzę przestać to jeść bo nie ma nic wspólnego z wartościami odżywczymi ryby

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Panga jest z Wietnamu :) Faktycznie najlepiej nie kupować mrożonych, przy produkcji kładą na to tzw. glazurę która może stanowić nawet do 50 % wagi.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość halibut
:-)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość mi sie nic nie rozpada
ale przed smazeniem rozmrazam ;)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
ja tez zawsze rozmrazam i na bardzo goracy olej klade,pozniej ogien przykrecam,zeby mi sie ryba nie spalila:P

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×