Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ONARUTO

!!!WRZESIEŃ 2009r. KTO JESZCZE ???

Polecane posty

Dziewczyny a jak zamierzacie zrobić Podziękowania dla rodziców? Szczerze to ja nie chce takich jak to są na weselach, bo pózniej wszyscy ryczą, i wiem że jak mi puści a puści to strugi łez pójdą i będą koło mnie i mojej mamy latać jeszcze z paczkami chusteczek w ilości ogromniastej. Macie jakiś pomysł zeby to inaczej rozwiązać. Chce te podziękowania, tylko myślałam żeby może w inny sposób. Co myślicie?

Hej:) Ja wlasnie planuje cos takiego, że orkiestra zagra Co sie stało z mamą Maryli Rodowicz, a przed tą piosenką siadkowie gdzieś wyprowadzą nasze mamy( mojego M tata nie żyje, a ja mam tak jakby 2 ojców, bo moja mama z moim biologicznym rozwiodła się jak miałam 3 latka i wychowywał mnie jej drugi mąż z którym teraz jest w separacji no i to tak troche zamieszane jest:P i nie wiem co z nimi zrobić jak się oboje pojawią na weselu ale to sie pomyśli:) )No i potem zespół zagra Mój stały ląd Krstyny Giżowskiej i na pamiątke dla rodziców chcemy dac takie krysztalowe posążki z grawerka że dla mam i wygrawerowanym naszym zdjęciem:) Wiem że się popłacze, no ale trudno:D hehe

EMTI ale to wyprowadzicie mamy gdzieś tam i jak poleci Rodowicz to je wprowadzicie, czy przy Giżowskiej ? Ogólnie świetnie wymyśliliście. Faktycznie inaczej. Mój tatuś też nie żyję i bardzo mi go będzie brakować na moim ślubie:(. Ale została mi moja mamcia, więc chce coś dla niej tak specjalnie. Kto inny ma jeszcze pomysły???

ale przy Giżowskiej to ja bym ryczała jak nie wiem co,(emocje aż przeszywa dreszcz jak się jej słucha). Rodowiczka świetny pomysł :)

No będzie lecieć jakas piosenka, umówimy sie z orkiestrą jaka i w niej wyprowadzimy mamy, a potem zaczna grać rodowiczi i ja z moim pójdziemy szukać naszych mam:P Ogólnie ta piosenka bardziej pasuje do mojej mamy, bo to taka luzara :P A;e co tam :D No a potem Giżowaska i wręczenie kwiatków i pamiątek:)Tylko nie iwem co mam zrobić z moimi ojcami :D Biologiczny, tylko płaci alimenty i widzimy się tylko jak ja do niego zadzwonie, ale zawsze się spotkamy jak ja chce, a drugi mnie wychowywał, był ze mna cały czas. I nie wiem co w tym wupadku robić, kupować dla obojga prezent czy jak:)

myślę że powinnaś dać im obojgu pamiatki po Tobie ( po Was:)). Wiesz życie układa się różnie, ale myśle że może być jeednemu bardzo prykro, a czy to komu potrzebne. Wszyscy maja się cieszyć z Wami, więc bym nie wyróżniała żadnego. Może jedynie w tym, że (temu który dla Ciebie faktycznie prawdziwym TATĄ) możesz powiedzieć coś tak naprawde od serducha

Jeśli szukacie fotografa, to polecam naszego- sprawdzony, niedrogi. www.wielki-dzien.pl MAJĄ WŁASNA MAKIJAŻYSTKĘ.... OKOLICE ŚLĄSKA i ŁODZI

Gość slonko1
Ja też mam ślub we wrześniu dokładnie 12. Ale boje sie że bedzie zimno i bedzie lało (ot takie moje szczęście:(. Ponieważ sukienke mam typowo letnią na cieniuchnych ramiączkach mam do was pytanie co na ramiona???? Etola? Bolerko? A na ręce bierzecie rękawiczki? Pełnie czy te zachaczane o środkowy palec (te ostatnie średnio mi sie podobają.... Czekam na opinie i licze na Wasze rady dziewczyny

slonko1 ja mam też jak Ty 12 września ślubik. Jestem mimo wszystko dobrych mysli, nawet jak będzie padać to co, pogody nie zmienimy, a najważniejsze jest to żebyśmy tak w serduchu przeżywały, bo to w końcu raz w życiu( ja tak przynajmniej przweiduje;) Ja ma sukienkę bez ramiączek, ale mam zrobiony taki trik,że w razie gdyby to ramiączka mi przyszyje mama, bo tak ustaliłyśmy z krawcową, że jeszcze zobaczymy co i jak , a ramiączka w razie czego można doszyć. Ja mam bolerko, koronkowe delikatne, nawet jak będzie chłodno dam radę. A etola mi się niekoniecznie podoba, ale to już kwestia co kto woli:) A poza tym patrzcie jaki jest czerwiec a ludzie się nastawiają na piękną pogodę, więc to wrzesień będzie piękny napewno :)

Gość pegi-felek
zgadzam się. Mam nadzieję ze będzie jednak ciepło -ja też mam bolerko ale całe koronkowe.Nigdy nie założyłabym tym paskudnych rękawiczek

Gość karakikar
my 12 wrzesien :)

Gość K_O_B_R_A
ja też 12 września... będę miała bolerko bo ogólnie jestem zmarźluch :-)

no miejmy nadzieje że wrzesień bedzie piękny ale jak już pisałyscie nawet gdy będzie lać my i tak radości mamy w sercu;) no bolerko musi być obowiązkowo do kościółka bo z gołymi ramionami nie wypada... co do podziekowania ja robie pokaz slajdow ze zdjeciami z młodości rodziców z fajniutkim podkładem muzycznym potem walc dla rodziców i kosze z kwiatkiem i prezentem kupiłam fajne albumy na zdjęcia taki kuferek w którym są albumy włoża sobie zdjęcia z wesela;) a z przodu można włożyć zdjęcie wyglada jak ramka mylę, że bedą zadowoleni;) nagmatwałam ale myślę że wiecie o co chodzi

Gość nie jestem stylistką
Zamiast bolerka może być szal, zresztą welonem już też się przesłaniamy ;) Szal + welon to oczywiście opcja niedopuszczalna ;)

Gość slonko1
Dzieki dziewczyny! Dodałyście mi troche otuchy z tą pogodą:) Ja myślałam o etoli bardziej z jakiegoś futerka bo nie dość że zmarzluch ze mnie to jeszcze jakoś w bolerkach z rękawkami tak głupio wyglądam chyba mam szerokie bary i chude ręce i wygląda to komicznie z tym bolerkiem jeszcze bardziej to uwydatnia. A jakie garnitury mają Wasi przyszli mężowie??? Ciemne, jasne błyszczące???(Mój o błyszczącym nie chce słyszec....) i jeszcze jedno czy konieczna jest kamizelka????? Niektóre z Was sie może oburzą jak to bez kamizelki no ale jak sie ma ciężki przypadek.....który najchętniej poszedłby do ślubu w dżinsach....

Gość peg-felek
slonko1 Mój TZ ma miec grafitowy,matowy garnitur.Ma miec bo jeszcze go nie ma czekamy az przyjadą do sklepu.O błyszczacym nie chciał słyszec a ja nie nalegałam.Kamizelkę będzie miał,ale powiem szczerze niewiem czy to mus.Buziaki

Biaaalllaaa świetny pomysł z tymi slajdami Garnitur mamy , mój N też się zapierał że nie świecący. Przymierzał i 1 nie chciał świecącego 2 nie chciał z dwoma guzikami 3 nie chciał z dwoma cięciami a kupiliśmy lekko połyskujący czarny i angielski ( patrz punkt 2 i 3) :) Bardzo mu sie podobał i świetnie w nim wygląda. Ja do nieczgo nie zmuszałam i wyszło i tak na moje:) Na koniec dnia powiedziałam tylko Widzisz Dzióbku ja wiem w czym Ci dobrze:) On bardzo zadowolony z zakupu. Dziewczyny faceta trzeba sposobem. Zaproponowałam tylko żeby przymierzył. Garnitur nie jest taki bardzo świecący, ale ma lekki połysk i jest bardzo elegancki. Kamizelka tak, ale dlatego że Cinuś lubi a poza tym świetnie pasowało to razem no i plastron.Wiecie jakie będe mieć ciacho:) za męża, hi hi. co do rękawiczek to ja zdecydowanie nie, ale to indywidualne, jak Ci się podoba to załóż:). Każdy z nas jest inny i to dlatego jesteśmy tacy ORGINALNI:)

Gość slonko1
To może ja też mojego przekonam żeby przymierzył jakiś błyszczący... Hm.. rozmarzyłam sie.... Jak na razie to chciałabym chociaż zaciągnąć go do sklepu żeby przymierzył...bo on to mysli że wszystko załatwimy w jeden dzień buty garnitur koszule i obrączki... No właśnie a obrączki na pewno macie już kupione a ja ciągle nie moge sie zdecydować czy jedno czy dwukolorowe całkiem matowe czy matowo-błyszczące a może zwykłe całkiem????

garnitur buty, itd. faktycznie załatwiliśmy w jeden dzień. A obrączkie też nie wiemy jeszcze do końca kilka wzorów nam się podoba. Juz się dowiedzieliśmy że te matowe po jakimś czasie się ścierają i wyglądają jak zwykłe z połyskiem no ale zetrą się nierówno więc pierun wie jak to potem wygląda. Z tego powodu nie weżmiemy napewno matowych.

Gość Piotr_acd
Ładne obrączki.

Gość czwartkowa
Witam wszystkie wrześniowe Panne Młode :D Ja biorę ślub 10.09.2009 bo tak akurat sali pasowało, chociaż zamawialiśmy termin już dawno, dawn temu ;) Nie mamy jesczze wszyustkiego - np. kamerzysty i fotografa ale szukamy i myślę, że na dniach to załatwimy:) Kiecka i garniak jest, zaproszenia są, obrączki, zespół też są i wódka :D Nie mam jeszcze szczególnego pomysłu na bukiet i nie mogę znaleźć takiej fryzurki jaka by mi odpowiadała - a chcę koka, bo mam długie włosy i cięzkie, i żadna inna fryzura nie wytrzymuje na mojej głowie za długo ;) Aha - ja 24 on 26 lat:)

Gość slonko1
Dziewczyny a co z fryzurami właśnie......... Ja nie mam pomysłu mam takie włosy do ramion i nie bardzo chce koka... może coś po środku nie całkiem rozpuszczone np takie: http://www.weselinka.pl/zdjecie/fryzura-slubna-wlosy-zebrane-z-tylu-z-ozdoba http://www.weselinka.pl/zdjecie/pofalowane-z-zebrana-do-tylu-grzywka Tylko czy do takie fryzury łatwo przypiąć welon?? No bo do koka to wiadomo czy może wogóle zrezygnować z welonu???

Mój narzeczony ma grafitowy garnitur z dodatkiem satyny, trudno go opisać, ale na takie prążki i jeden matowy a drugi troszke błyszczący, koszule ma na spinki i kamizelke oraz musznik w tym samym wzorze, biały z dodatkiem srebrnego, bo ja mam sukienke z srebrnymi hawtami i kryształkami :) Ajj już nie mogę się doczekać tego wielkiego dnia! A co do pogody to jak patrze na to co się dzieje w czerwcu to już wiem, że wrzesień będzie piękny :) Hehe mam nadzieje, że się nie myle. I wszytskim w koło mówie, że Tam u Góry zamówiłam pogodę:) Także panny młode z 19.09.09 pogode mamy zagwarantowaną hehe:D A z jakich rejonów Polski jesteście?

któras z was ma wesele na sali?? czy raczej wszystkie w restauracji?? Robię menu potraw i sie zasatanawiam co mogłabym jeszcze dołożyć z innego smacznego jedzonka. Macie jakieś propozycje?? A może byłyście na jakimś weselichu gdzie Was coś bardzo urzekło :)