Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ONARUTO

!!!WRZESIEŃ 2009r. KTO JESZCZE ???

Polecane posty

Gość sukienusia
My też 19.09.2009 , Wrocław :)

No to co raz więcej nas na tym forum:) Juz jeste taki topik z wrześniem ale tam juz tyle stron napisanych że ja nawet sie nie dołanczam hehe:D My teraz jestesmy na etapie wybierania zaproszeń :d I chce jakies ze zdjęcien na allegro wczoraj świetne widziałam i bardzo mi się spodobały. http://allegro.pl/item583613997_zaproszenia_slubne_ze_zdjeciem_nadruk_gratis.html

Gość Uluś
Emti śliczne te zaproszenia.. My wybraliśmy chyba najprostszy wzór (będę miała zdjęcie to wkleję bo w hurtowni kupowaliśmy)... To widzę ja narazie pierwsza będę z nas wszystkich.... Koniec kwietnia - początek maja będziemy roznosić zaproszonka :) Wogóle jestem okropna panikara i już zaczynam się denerwować jak to wszystko wyjdzie... Dziś jadę suknię mierzyć i podpisywać umowę z orkiestrą. 3majcie kciuki żeby wszystko dobrze poszło z tą suknią ;)

Gość Uluś
ZAMÓWIONA:):):):) Niestety nie pokażęwam bo tego modelu nie ma na stronie w internecie ale prosta ze srebrno - białym gorsetem "na szyję" 20 maja mam pierwszą przymiarkę to zrobię zdjęcie ale znając mnie będęmusiała znów pojechać do salonu bo nie wytrzymam i będę musiała patrzeć na nią :) To nie ta którą miałam upatrzoną ale jak zobaczyłam TĄ suknię to padłam i nic więcej nie chciałam do szczęścia ;) :) :) Kciuki pomogły ;) Jeszcze niedługo do kapeli jedziemy ;) Ale się cieszę sialalalala ;)

Gość zolwikk
w maju 1 przymiarka jak slub we wrzesniu???????

Gość K_O_B_R_A
ja mam też 12 września ślub, suknia już zamówiona a przymiarkę będę miała w połowie sierpnia...akurat mieszcze się w rozmiar katalogowy 38 wiec nie powinno być problemu z suknią...chyba że ze stresu schudne tuż przed .... :-)

my mamy salę, orchestre ;), kościół, foto-video Teraz przymierzam sie do polowania na suknie, myśle że a następnym tygodniu bede cosik przymierzać. A mojego przyszłego trza wcisnać w jakiś gang ;) Ale powiem Wam że czas tak szybko leci że aż mam stracha

Ja bede mierzyc sukienki dopiero 21 maja i coś wybiore:) Sukienke pwypożyczam i pani w salonie powiedziala,że nie bedzie kłopotu z moim rozmiarem bo mam az 42;/ No ale cóż tak to jest jak się nie ma silnej woli i nawet własny slub nie może zmobilizować do schudnięcia.. ehh...

Gość Uluś
Ano w maju pierwsza przymiarka z prostego powodu... Suknia mimo, że z salonu będzie szyta na miarę. Kobietkom z okolic Płocka serdecznie polecam salon ELITE w Gostyninie. Pani (właścicielka chyba) wie kiedy mam ślub i obiecała, że będzie gotowa jakiś miesiąc przed. Na drugą przymiarkę mam być już w butach i fryzurze więc myślę nie będzie źle. Zresztą jak szukałam w salonach to na mój rozmiar (też mam 42 EMTI:) ) sukienek w salonach nie ma i musiałabym czekać 4 miesiące na suknię więc i na pierwszą przymiarkę.... Do tego gotowa rozmiarówka nie wiadomo jak będzie leżeć... A na przymiarkach dobiorę odrazu wszystkie dodatki i z głowy ;) Umowa z kapelą podpisana, zadatek dany tylko jeszcze szczegóły omówić. dorisa25 mój przyszły to musi sobie wszystko na miarę szyć chcąc nie chcąc :/ 2 metry wzrostu i nieproporcjonalna budowa ciała... :) Ale przynajmniej namówiłam go na jasny garnitur ;) Fakt czas leci strasznie szybko... Jeszcze tylko 5 miesięcy.... Oo

Hejka Ja też przyłączam się do dyskusji bo tak się składa że też mamy datę wrześniową a dokładnie 5 września. W sumie to większość załatwiona i na razie jest spokój ale obawiam się że później to się zacznie. Nie mam jeszcze upatrzonej sukienki i to mnie najbardziej boli bo chyba najwyższy czas a chcę wypożyczać. Nie wiem sama co mi się podoba W necie nie warto szukać bo to co jest tam mija się z rzeczywistością! najlepiej wybrać się do salonu i chyba w najbliższym czasie to mnie czeka!

Huraaa :) Nie jestem jedyna na 5 września ;) Co do sukni pochodź, pooglądaj napewno wypatrzysz właśnie TĄ... A chcesz bezę czy prostą?

Gość agunia 86
musze cie zmartwic bo jedyna nie jestes ja tez jestem na 5 wrzesnia

Gość agunia 86
ja tez nie wiem jeszcze jakachce sukienke i zaproszenia mozecie cos polecic

Hej Sama nie wiem co mi się spodoba Nie mam jeszcze wizji! Ale bardziej myślę o czyś klasycznym bo z tą modą wszyscy wiedzą jak jest! W sobotę wybieram się na sklepy i zobaczę jak naprawdę wyglądają te sukienki i może po przymierzeniu coś mi się rozjaśni! Wcześniej jak widziałam sukienki,( które w miarę mi się podobały) na necie i te same w salonie to szczerze rozbieżność niesamowita w negatywnym znaczeniu niestety! no ale po weekendzie mam nadzieję że sobie jakąś upatrzę:-)

Gość agunia 86
na ja tez nie wiem jeszcze dokladnie ale tak mniej wiecej mam pewna wizje mojej sukienki tak czy tak bede szyla na miare bo w mojej miejscowosci nie ma innej mozliwosci. ale co dalej buty rekawiczki jakas narzutka nie mam zielonego pojecia. a jak u was z drobiazgami chodzi mi o zaproszenia kotyliony i inne tego typu rzeczy.piszcie bo czasu coraz mniej sie robi na zastanowienia

No ja jestem ciekawa czy naprawde bedę miała taki wybór w sukienkach ;p No a co do zaproszń o ja się zastanawiam nad tymi co podalam wcześniej:) No i z drobiazgów to mam juz dekoratorke zamówiona na kościół i sale, samochód dekorować będzie mi pani z kwiaciarni, winietki sama robię, a co do kotylionów to jeszcze nie mam nic ;p

agunia ja się nie martwię tylko cieszę ;) Im nas więcej tym weselej :) Ja zaproszenia kupiłam w hurtowni... Wielki wybór (chyba ze 2 godziny tam siedzieliśmy). My kotyliony odpuszczamy... Zamiast tego będą małe kokardki z wstążki. Dekoracje sali mamy w cenie \"talerzyka\", tyle co wejście musimy udekorować ale to sami zrobimy ;). Na dekoracje kościoła składamy się z innymi parami i sami dekorujemy. Samochód też sami ;) Winietki będziemy zamawiać ale to dopiero jakoś w sierpniu, na ostatnią jak goście popotwierdzają przybycie. Zamawiamy etykietki na wódkę a kokardki sami zrobimy.. Co do dodatków do sukni to ja będę dobierać na przymiarkach. Tylko etola jest szyta oddzielnie. A macie już jakieś bukiety upatrzone...? Ja się zastanawiam nad kaliami, liliami lub storczykami Z takich kwiatów, żeby tak się układało... http://www.zysiak.pl/photo/index.php?dz=w&id=wiazanki-slubne-sier2 Co myślicie?

Witajcie Ja na razie mam zaklepane grubsze sprawy żę tak powiem Zaproszeniami się jeszcze nie przejmuję bo pełno tego wszędzie Patrzyłam na alegro i uważam że można wybrać coś naprawdę ładnego. Mam zaklepaną panią od strojenia sali i kościółka. A z pojazdem do ślubu to nie wiem jak zrobić. U mnie jest możliwość wypożyczenia takiej bryczki ale nie wiem czy to nie obciach tak paradować przez całe miasto. No i w dodatku pogoda może się nieudać czego oczywiście żadnej z was i sobie nie życzę. A kupujecie, szyjecie czy może wypożyczacie sukienkę?

Ja mam z salonu ale szytą na miarę więc nie wiem do której grupy podporządkować :) Co do bryczki to nie obciach ale we wrześniu to różnie niestety może być z pogodą... Na nasze śluby oczywiście będzie pięknie i słonecznie ale my jedziemy samochodem chociaż też rozważaliśmy bryczkę ;) A zaproszenia chcesz z wkładką weselnączy odrazu na zaproszeniu napisane?

Gość moniekm
Cześć Dziewczynki:D Ja tez na wrzesień, 26tego:) wszystko co najważniejsze juz mam zalatwione,czyli sala,zespół, kamerzyste,sukienkę, idt.Teraz myśle nad alkoholem. Zawieszki sama zrobilam, więc to już mam z głowy. Dzisiaj mam zamiar wybrać zaproszenia, bo już jestem strasznie ciekawa:)

Emti coś nie chce mi się bukiet Twój otworzyć tzn. wyskakuje mi coś dziwnego :( Ja niedługo będę się brała za wypisywanie zaproszeń ;) Jakoś w przyszłym tygodniu ;) moniekm a jaką wódkę chcesz? no i jaką pojemność dajecie 0,5 czy 0,7?

Gość moniekm
hej:) ja zaproszenia wlasnie zamowilam,ale sie ciesze:D nie do konca to takie jakie mi sie marzyly,ale tez mi sie podobaja:P a wodka jeszcze w lesie,w maju mamy plan kupic. Czekamy na rozsadne ceny. Myslelismy o smirnofie albo sobieskim,ewentualnie bols, ale jeszcze sie nie orientowalismy, gdzie sie oplaca;/

Gość pegi-felek
Ja też dzis zamówiłam zaproszenia!Mamy tez zamówione obrączki,samochód który nas zawiezie,sukienkę no i reszte podstawowe..

ja musze lecieć w tym tygodniu do salonu poprzymierzać suknie, no i do kwiaciarni i strojenia sal i kościołów , kogoś zamówić. Wiecie co śniło mi sie dzisiaj że byl dzien ślubu wyjmuje suknie a ona zamiast biała to ma ponaszywane takie łatki czerwoną z przodu i zielona z tyłu. Patrze na zegarek a tam 13.45 a ja czekam na fryzjerke a ona nie przychodzi, a my ślub mamy na 14, i widze ten zegar jak tyka. Chyba już sie denerwuje że taki sen miałam. Faktycznie godzinę ślubu mamy o 15, wiec nie biorę tego jako zły znak:), tylko to że juz mnie stresor chyba bierze

Gość Moniekm
Dorisa chyba większość panien młodych ma takie sny...przynajmniej ja i wiele moich znajomych:-P takze sie nie przejmuj,bo to objawy zdenerwowania. Mnie sie śniło,ze poszłam do ślubu w glanach do białej sukienki, zapomnialam o świadkach i musiałam sie wrócić do domu bo pomyliłam godziny hehe:-P

Ja miałam 2 razy ślubny sen: 1) Czytałam wtedy ostatnia część Harrego Pottera i miałam taki sen, że jest dzień mojego ślubu, patrze a ja nie mam sukienki nalatalam sie z moim narzeczonym po calym mieście i nic, w koncu jego mama wynalazla mi jakąś starą z piwnicy, w domu ją wyprałam ,wysuszyłam i patrze nie mam rajstop i wtedy wzielam moja różcze i przywolalam rajstopy zakleciem przywolującym z HP... masakra jak bym nie mogla jakiejs sukienki przywolac hehe 2) śnił mi się ostatnio, że nie byłam uczesana ani umalowana do końca, że do ślubu 30min ,ale jakoś mi sie udało, potem że zapomniałam się pod pachami ogolić, ze nie mogliśmy z fotografem znaleźć ladnego miejsca na zdjęcia w plenerze, że kazał mi ściągnąć gorset sukienki i zdjęcia moje i mojego M z gołymy cyckami, amoj M powiedział ze nie po moje piersi może tylko on widzieć i takie bzdury że masakra! hehe Widać to normalne;p Jak któraś miała jeszcze jakieś sny zwiazane ze ślubem to piszcie;p