Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

EMTI

Jaki fason SUKIENKI pasuje do mojej sylwetki?

Polecane posty

Gość AAKORAA
O mam taka sama fogure bede obrserwowac ten temat Moim zdaniem masz sylwestke klepsydry, czyli bardzo kobieca, ksztaltne biodra, waska talia i pelny biust. Super bedzie Ci w sukience, ktora to podkresli, czyli zadna wielka rozkloszowana beaza, tylko cos przylegajacego w talii i biodrach. Gora najlepiej w litere V, choc to jest zalecane kobietom o zbyt duzym biuscie, mysle ze Twoj jest bardzo proporcjonalny i nie ZA duzy, wiec bedzie Ci ladnie w kazdej gorze, byle by byla wygodna i ladnie podkreslala ksztalt biustu (nie splaszczala nie sciskala itd) Na pewno odpada fason typu wielki dol, poniewaz jak masz nazwijmy to duzo na gorze, to zeby nie bylo harmonijnie. Na pewno tez odpada fason odcinany pod biusten ten jest raczej dla dziewczyn bez talii, Ty powinnas swoja pokazac. Powodzenia

Gość AAKORAA
i jakbym sie miala czepiec, to przykrylabym czyms ramiona ze np rekawki takie spadziste, nie wiem jak to nazwac: tak jak masz spuszczone ramie na 2gim zdjeciu

AAKORAA- dzieki:) No ja wlaśnie nie chcę takiej wielkiej sukienki, no i mam tez po prawej stronie blizne po poparzeniu na dekoldzie, mi się osobiście podobają sukienki w kształcie litery A, ale nie wiem jak będę w takiej wyglądać. No i przymiarke sukienek mam dopiero 21 maja...bo ja nie kupuje tylko wypożyczam:) No i pani która tam doradza sukienki, powiedziała mi że moge zgrać jej na cd zdjęcia sukienek , ktore mi się podobaja i ona je znajdzie i zobaczymy jak wyglądam, dlatego jeżeli możecie to wklejajcie zdjecia sukienek:)

Gość szczera do bólu marta
Taki który krojem przypomina worek na ziemniaki:)

oooo albo habit:)

chyba musisz sie poodchudzać przed latem:)

musze nie musze... nikt mi nie musi mówic co mam robic, bo sama wiem najlepiej... A jaki kolor sukni? Biały czy ecru ?

Gość prawda123987
tej,chyba szczera... ma racje-na wlasnym slubie tak wygladac????!!

ja nie powiedziałam czy sie odchudzam czy nie... więc nie oceniajcie :) A poza tym to mój ślub i będę sobie wyglądać jak tylko chcę, moge się nawet jeszcze dopaść i będę się toczuła a nie szła i nikomu nic do tego :D

Guzik prawda, dobrze wyglądasz!!Sukienkę musisz mieć taką, która podkreśli Twoje atrybuty tj. biust i talię.A co do koloru to zdecydowanie ecru:)pozdrawiam

Martas1- dziękuję:) No i właśnie ecru bardzo mi się podoba, tylko czy do mojej karnacji będzie pasowac, co prawda po lecie będę troche opalona, bo na solarium sie nie wybieram...

Autorko moim zdaniem sukienka w literę A, podkreślająca biust i talię, a kolor raczej ecri, ale pewnie i tak sama zdecydujesz jak zaczniesz przymierzać!

Moja przyjaciółka ma podobny kolorek włosów i karnację do Ciebie -miała sukienkę ecru i wyglądała bosko:)!!!Musisz pochodzić po salonach i przymierzyć i białą i ecru-zobaczysz sama w której będziesz się lepiej czuła.

No ja już mam salon wybrany. I 21 maja ide na przymiarki sukienek, także wtedy sie okaże:P Już nie moge sie doczekać tego dnia... a co do koloru włosów, to teraz mam toche inne niz na zdjeciach, bo nie mam pasemek, ale przed weselem chyba znowu sobie zrobie:) No i tak samo mam problem z fryzura... całkowicie nie wiem jak się uczesać hehe:D

Gość czarna koala
ależ ładna jestes :) nie słuchaj głupiego gadania i sie nei odchudzaj na chama, jest bardzo OK :)

Dziękuje za miłe słowa:) Ale całe szczęście,że ja nie należe do tych osób co sobie biorą uwagi typu " jestes za gruba" do serca:)

macie może jeszcze jakies propozycje?

Gość evvvunia
wydaje mi sie ze tez mam podobna figure i bardzo jestem ciekawa jaka suknie wybierzesz. daj znac jak cos znajdziesz albo wklej jakies linki jak masz jakies upatrzone. ja do mierzenia sukienek jeszcze mam troche czasu wiec narazie nie orientuje sie czym bedzie mi dobrze

Gość AAKORAA
Ja mierze i kupuje na poczatku kwietnia wiec sie moze pochwale co wybaralam. Wcale nie jestes gruba, dziwne te laski, ciekawe ktora z nich wyglada jak modelki z katalogow z wyphotoshopowana talia... Licza sie proporcje. Co do koloru.. Tridno stwierdzic , bo nie pokazujesz twarzy. Jakie masz oczy? Radze Ci isc do jakiegokolwiek salonu przed 21 maja i poprzymierzac ekri i biala i sama zobaczysz. POwodzenia!!!!!!!

Gość dziewczyna faceta 2.
emti na tym 2 zdjeciu super widok nie moglam sie powstrzymac od komentarza hehe

http://photos.nasza-klasa.pl/1897779/174/main/9d0fcfc318.jpeg Tu macie foto z oczami ;p No i nie musze przed 21 maja sie wybierc bo w tym salonie panie rezerwuje dla mnie 2 godz i moge mierzyć wszytskie sukienki jakie mają w moim romiarze:P A co do widoków to w drodze do Scarborough w Anglii są takie:) A tak jest po lewej stronie:P http://photos.nasza-klasa.pl/1897779/99/main/af042cae36.jpeg Mogłabym tam zamieszkać:D

Gość hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
jesteś naprawdeę bardzo łądna, masz fajną proporcjonalńą sylwetkę. mnóstwo kobiet może ci pozazdrościć, mam tylko jedną uwagę- na tych zdjęciach w okularach jesteś poprostu prześliczna, naprawdę...ale jak zciągnęłaś okulary to sorry ale troche się zdziwiłam, zdecydowanie masz nieodpowiedni makijaż oczu. masz śliczną buzie i takim mocny podkreślaniem- zwłaszcza tą dolną kreską szkodzisz sobie. idz kiedyś do makijażystki niech ci zrobi zwykłą delikatny dzienny makijaż, zabaczysz że się zdziwisz jak ślicznie będziesz wyglądałą. przepraszam za szczerość, jeśłi cię uraziłam to najmocniej przepraszam, nie to było moją intencją. a na koniec powtarzam- jesteś naprawdę łądna i kompletnie nie przejmuj sie uwagami o odchudzania, masz śłiczną bardzo ko biecą sylwetkę!!! nie szczuplej bo tylko sflaczejesz przez te kilka miesięcy:):):)

Gość ślubny
a na 1 zdjeciu - wg mnie to nie plaza, a jakas mata ja przypominajaca. Uwge na to zwrocilam patrzac na sama gore zdjecia, czyzby dwa nieba? :D hehe dobra sciema :D:D:D

Gość AAKORAA
Hm... makijaz faktycznie dziwny. Ale widze brazowe oczy. I dalej nie obstaje orzy zadnym kolorze. Przymierzysz zobaczysz. A podaj firme gdzie mierzysz? Bo ja bym tez chetnie wypozyczyla, powiedz jakie miasto i jakie namiary, to moze w moim miescie tez znajde.

Tak pierwsze zdjęcie to jest mata... a kto powiedzial że to prawdziwe? Ktoś skomentowal dugie zdjęcie, bo przeciez widać że to pierwsze to plakat w Tropical World:P No ale ok:P Dziękuję za szczerość:) A co do oczu to na zdjęciu może wyszły brązowe:P A ja mam niebieskie:P A co do salonu to on nie ma jednej firmy tam są różne i nawet nie pamiętam jak sie nazywają hehe:P A ja z lunuskiego jestem z Nowej SOli:)

Gość AAKORAA
heh faktycznie niebieskie, teraz stwierdzam, ze definitywnie biala bedzie lepsza :) powodzenia!!