Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem już co robić

Strasznie suche dłonie,żaden krem nie pomaga

Polecane posty

Gość urodomaniaczka
Dokładnie, ja też ich używam, ale trzeba pamiętać żeby robić zgodnie z instrukcją, żeby dokładnie złuszczyć, ostatnio widziałam, że można kupić pakiet dla niej i dla niego, więc razem z małżonkiem można sobie zrobić :)

Gość gość
KREM ZIOŁOWY DO RĄK HB - działa, robi różnicę, pomaga - cera w zdecydowanie lepszej kondycji. Nie twierdzę, że od razu zrobi się jakoś, super, ale na pewno różnice zauważycie. A systematyczność powinna sprawić, że cera wam się już zdecydowanie odmieni.

Gość roxana55
To może warto sięgnąć po medycyne estetyczną? Moja mama miała bardzo suche, zniszczone dłonie po latach pracy i robiła zabieg rewitalizujący PRX-T 33. Efekt odżywienia i nawilżenia rewelacyjny :) A teraz już tak nie pracuje, więc i łatwiej będzie to utzymać ;)

Gość Ccazie
Zobacz żel z aloesem Floslek, mi pomógł

Gość gość
Używam od dawna kremu do rąk HB - na suche dłonie działa znakomicie, a przynajmniej stosuję jeden raz i mam diametralną zmianę. Udało mi się zapewnić sobie spokój z tematem. Cera wygląda zdrowo, normalnie, jest odmieniona. I tak powinno być.

Gość gość
Jeżeli żaden krem do tej pory Ci nie pomógł, to może najwyższy czas udać się do salonu piękności i urody na konsultację? Polecam salony Denique.pl fachowa obsługa i relaksujące zabiegi :)

Gość gość
Maść konopna, maść z wit. A.

Gość gość
A spróbuj ziołowego kremu do rąk Hildegard Braukmann. To, z czego korzystałaś, to naturalne kremy? Fajna zmiana nie wymaga cudów, tylko podstawy. A cera wymaga systematyczności i naturalnego kosmetyku. To ma naprawdę bardzo duże znaczenie - zobaczycie po czasie. Cera powinna się zrobić gładka.

Ja miałam problem nie tylko z suchymi dłońmi, ale i skórą na całym ciele. U mnie sprawdził się balsam do twarzy i ciała cetaphil MD dermoprotektor, plus zmiana diety i nawilżanie od środka (picie dużej ilości wody).

Gość gośćMatylda23
Wypróbuj może botame, ja zamawiam sobie z doz, cena dobra a na prawdę świetnie się sprawdza. Najpierw robię piling a potem nawilżam.