Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kruszynka1988

smutna

Polecane posty

może to brak serotoniny? może chwilowy spadek formy?

Gość Edek111
Ja myślę, że on cię zdradza. Wszyscy faceci to świnie !

takie? czyli jakie? co wy tu dzis tak piszecie skrotami myslowymi? haloo? to nie forum jasnowidzow!

edek hahha mowisz? no tak jak sie glebiej nad tym zastanowic .. taaa na 100% ja zdradza:) heheh oswiecilo mnie;):)

Gość Mr.Bad Guy
Myślisz, że jesteś jedyna? Mi się zawaliło całe życie - po 13stu latach małżeństwa rozpadła sie moja rodzina i pomimo, że kocham swoją żonę i ona mnie pewnie też, to już nie jesteśmy być ze sobą. Nie łam się, część ludzi ma gorzej od Ciebie.

:(((facet mnie zostawił dziecko poroniłam :(((mama moja umarła przyjaciółka zgineła :(niewiem czy cokolwiek ma juz sens

Gość Edek111
Hehe. Śmieszą mnie tematy zakładane najczęściej przez nastolatki. Pytanie jest w temacie, czyli krótkie i nic po za tym. :) I odpowiedz szczerze i poradż :)

Gość Mr.Bad Guy
Mój ojciec umarł miesiąc temu, a teraz rozpadło sie moje małżeństwo, Mama mojej żony umarła 5 minut po naszym ślubie, a ojciec rok wcześniej. Ja nie uważam, że mam źle, mam dwie zdrowe ręce i dwie zdrowe nogi, nie jestem szpetny, choć jak każdy mam pewne wady. Wiem, że życie jest jeszcze przede mną i wiem, że będzie dobrze więc nie łam się, bo to do niczego nie prowadzi. Ps. mam już 35 lat i jestem sam. (i tak jest na razie ok)

Gość Mr.Bad Guy
Każdy jest kimś. Nie przekreślaj siebie, bo nie wiesz co Ci przyniesie dzień jutrzejszy. Takie myślenie prowadzi do zdarzeń, których tak na prawdę nikt nie chce. Wszystko jeszcze się ułoży tylko musisz mieć więcej cierpliwości i wiary w siebie. Ja trzymam za Ciebie kciuki i wiem, że będzie dobrze i za jakiś czas będziesz się śmiała z tego, co przeżywasz dzisiaj.