parabatai 607 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Megi_ona napisał: Dzięki że wierzysz we mnie ale jakby co to pomożesz? Będę niczym sufler w teatrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 73 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, parabatai napisał: Ja też Czyli już wiemy kto będzie gotował a poza tym mężczyźni to najlepsi kucharze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 607 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Megi_ona napisał: Czyli już wiemy kto będzie gotował a poza tym mężczyźni to najlepsi kucharze Zgadzam się z tą teorią, u mnie się ona sprawdza w 100% Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 73 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, parabatai napisał: Zgadzam się z tą teorią, u mnie się ona sprawdza w 100% To ci aż zazdroszczę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 607 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 4 minuty temu, Megi_ona napisał: To ci aż zazdroszczę Nie zawsze chce mu sie gotować ale jak już gotuje to bardzo smacznie ja tylko filety z piersi kuraka robię Edytowano 3 godziny temu przez parabatai Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 607 Napisano 3 godziny temu 21 minut temu, Tajemniczy On napisał: Kilka razy byłem w Rosji więc coś mi się udzieliło A czy Ty masz rosjańskie korzenie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 73 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, parabatai napisał: Nie zawsze chce mu sie gotować ale jak już gotuje to bardzo smacznie ja tylko filety z piersi kuraka robię Kiedyś byłam z takim co wolał mnie żebym mu parówkę ugotowała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 607 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Megi_ona napisał: Kiedyś byłam z takim co wolał mnie żebym mu parówkę ugotowała Ale nie jego? 🫣 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 73 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, parabatai napisał: A czy Ty masz rosjańskie korzenie? Może już tajemniczy zasnął? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 73 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, parabatai napisał: Ale nie jego? 🫣 Nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 607 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Megi_ona napisał: Może już tajemniczy zasnął? Tia, jak zwykle oddalił się po angielsku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 607 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Megi_ona napisał: Nie A już myślałam że taki perwers Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 73 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, parabatai napisał: Tia, jak zwykle oddalił się po angielsku Jutro rano napiszę że padł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 73 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, parabatai napisał: A już myślałam że taki perwers O czym ty myślisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 607 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Megi_ona napisał: Jutro rano napiszę że padł Wykończyłysmy go Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 607 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Megi_ona napisał: O czym ty myślisz O tej porze zaczynam mieć brudne myśli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 73 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, parabatai napisał: Wykończyłysmy go I dobrze w końcu on tego chcę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 73 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, parabatai napisał: O tej porze zaczynam mieć brudne myśli Masz męża to tylko się rzucić na niego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 607 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Megi_ona napisał: Masz męża to tylko się rzucić na niego On mi ostatnio późno do łóżka włazi, muszę atak za dnia przeprowadzić 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 607 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, Megi_ona napisał: Masz męża to tylko się rzucić na niego Megi, idę, już prawie na oczy nie widzę że zmęczenia. Spokojnej nocy, dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 73 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, parabatai napisał: Megi, idę, już prawie na oczy nie widzę że zmęczenia. Spokojnej nocy, dobranoc Też właśnie ci miałam pisać że idę spać. Dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach