Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

magnolia2

co dostałyście na dzień kobiet?

Polecane posty

Gość adfscxgxb
wino, serce z piernika i zajebisty seks o poranku ;p

Gość złośliwa małpa
A mój,po powrocie z kościoła,spytał MNIE zdziwiony-nie wiesz,dlaczego tyle ludzi chodzi z kwiatami? Teraz mu łyso i coś na szybko kombinuje:-))))

Gość nic nie dostałam

ja cole i goracy kubek z sosem serowo-smietanowym, ktore sama sobie kupilam na kaca :) on tylko dorzucil swoja cole 0 kCal

moje dziewcze dostało: rajstopy drogie jak cholera, kawę primkę, gożdzika i życzenia na naszej klasie od szwagrów

o matko, ja tez chce lody, tak tak tak!! dzieki za pomysl, bo moj oczywiscie mnie zapytal co chce dostac:P

złośliwa małpa- nie poszło mu. ale jak Ci już da ten przent na szybko to się nie obrażaj i mu nie wypominaj tak od razu

Gość niekobieta chyba
Wczoraj zostałam poinformowana,ze jako kobieta dla męza nie istnieje ,podaje na rozwód ,a dziś jedna różę,bo wypada :(:(:(

Gość zawiedziona 19ska
no to wam zazdroszczę, bo ja nie dostałam i nie dostanę nic. i będzie jak zawszę... z różnicą że niedługo obchodzę różnice bycia z moim facetem, ale wtedy pewnie też nie dostanę żadnego kwiatka, sernika, ani nawet jakiejś zwykłej laurki z serduszkiem. :(

Gość złośliwa małpa
magnolia2-oczywiście,ze się nie pogniewałam,tak mnie rozłożyło ze śmiechu,że do tej pory mnie żebra bolą:-)

Gość zawiedziona 19ska
oczywiście miało być rocznice :P

eeee..ale to nie jest tak...ja zawsze go musze nakierowac,ze przychodzi swieta i moze niech cos zrobi...i najlepiej podac przyklad,bo sam nie wymysli..ma dobre checi,ale malo romantycznych pomyslow :P mysli o serniku,ale nie pomysli,ze fajnie by bylo na dzien kobiet....no to trzeba bylo podsunac pomysl :)

Gość dzudi 21
ja nic nie dostalam. Rano wyszlam do pracy a on spal do 11 potem zadzwonil ale o zyczeniach zapomnial jak na pytanie co slychac odpowiedzialam ze nic ze galeria jest pelna kobiet z kwiatkami ktore dostaly z okazji dnia kobiet to speszony powiedzial ze on szykuje sie na wieczor ale wiem ze poprostu zapomnial. Norma

dobra - zjem :D dziwnie się czuję jak mnie faceci w rękę całują :o

Gość niekobieta chyba
Zaraz kupię sobie sama tulipany ,przynajmniej będą szczere.Zazdroszcze Wam facetów,prawdziwych.

Gość złośliwa małpa
zawiedziona 19ska-NIGDY nie zrobił Ci żadnego prezenciku? Nawet najdrobniejszego? Mój jest czasami po prostu gapą,ale o rocznicach i imieninach pamięta zawsze! Moze mu pół żartem,pół serio daj coś do zrozumienia?