Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mama27

jestem strzepkiem nerwów...

Polecane posty

mialo byc milo,wspolne zycie plany,jak w bajce...bajka okazala sie okrutna. 3 lata po slubie,2 letni synek i on za granica a ja chodze jak otumaniona myslac codziennie co sie tam dzieje jak mnie nie ma,wczoraj sie poklocilismy przez moja zazdrosc,powypisywalam kilka zlych sms-ow nie dzwoni od wczoraj...coraz czesciej mysle o rozwodzie bo takie zycie nie dla mnie,nie dla mnie bicia,upokorzenia pod kazdym wgledem,brak czulosci...odrobiny milosci ,ktora bym widziala. Chcialabym zostac,dogadac sie,ale czy warto???

Gość takie mam pytanie...
a on nie może wrócić?

nie chce,powiedzial ze nas sciagnie,ale caly czas slysze,ze jeszcze nie teraz,ze to za szybko...siedzi tam juz ponad pol roku a mi sie zycie wali...

Gość Majka1111
\"nie dla mnie bicia,upokorzenia pod kazdym wgledem\". I ty tesknisz za takim facetem??????

a dlaczego nie teraz?..jak Ci podaje powód?

widzicie ja caly czas mysle o tym ,ze to sie zmieni...on jest tam z kolega ktory jest sam,nie ma rodziny i to chyba mojemu mezowi sie podoba...ta wolnosc...

a próbowałaś powiedzieć jasno?..to znaczy powiedzieć co o tym myslisz i że nie chcesz aby tak dalej było,że nie dajesz rady sama ,że tęsknisz bardzo ,że nie wytrzymujesz,hmmm?

widzicie...kobieta czuje,ze cos jest nie tak.Ja teraz u niego bylam...nawet mnie nie przytulal,wszystko bylo z mojej inicjatywy...

mowilam nie raz,ostatnio nawet rozmawialismy...ja jestem nawet gotowa leciec we wtorek zeby sobie wyjasnic,ale boje sie ze nie otworzy mi drzwi...

Gość eheh828288
jestes mloda, madrzejsz o te doswiadczenie, prosze Cie uciekaj od niego facet jak Cie nie szanuje nigdy sie nie zmieni! Masz szanse znalezc milosc zycia, bo ona jest przed Toba na 100%

chcialabym chociaz z nim pogadac i sie dogadac jakos,przeciez mamy dziecko...chce isc na terapie bo mam juz wszystkiego dosc,nie mam sily funkcjonowac...chce zmienic zycie swoje i swojegodziecka na lepsze i moc ulozyc je z kims kto bedzie mnie kochal a nie ponizal i byl ze mna bo tak wypada...