Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

domenika26

za 4 dni robie sobie taki tatuaz, co sądzicie?

Polecane posty

Kilka osob na swiecie juz ma taki tatuaz, m.in. Robbie Williams, ale to wlasnie on wyraza to, co ze spokojem moge nosic na ciele do konca zycia i nigdy tego nie pozaluje. Moj bedzie mniejszy niz ten na zdjeciu i bedzie na lewej lopatce na plecach, jestem kobieta, wysoka, szczuplą brunetka o oliwkowej karnacji. Mysle, ze ebdzie mi pasowal. To moj pierwszy tattoo, mam 24 lata http://pl.tinypic.com/view.php?pic=359lq8l&s=3

Gość gfhjgfjf
moim zdaniem fajny motyw :)

Gość hyhhy u mnie szybkoo
fajny ale to chyba facet ma na plecach? nutki = muzyka sama o tym myslalam bo kocham muzyke do granic :)

Gość nie lubię gotowanych ryb
fajny...ja latem robię tatuaz chiński znak oznaczający ''szczęście''

Gość gfhjgfjf
przeciez napisała że robi go na łopatce :o to chyba musiałaby miec ciążę pozamaciczną żeby jej się na łopatkach skóra rozciągnęła :P

Gość jestem tym co jem
a znacie jakies fajne motywy z napisami ? tzn zeby cos ciekawego sobie wytatuowaC? jakis cytat ?

3 -> jak juz napisalam, moj bedzie mniejszy :) W sumie on ma byc tylko dla mnie i wyrazac mnie ale ciesze sie, ze innym takze sie podoba :) Na lędźwiach tatuaze mi sie nie podobaja, kojarza sie z tribalem i popalającymi pod szkołą gimnazjalistkami z lekko wylewającymi się boczkami ;)

Gość raczej nieee
moze..."jest moda na tatuaże,więc se zrobiłam"

ooo mi sie neisamowicie podoba ten tatuaz Angeliny, ktory tutaj ktos wstawil Idealnie do neij pasuje, do jej charakteru, jest mocny i widoczny a zarazem jego czesc bedzą widzialy tylko nieliczne osoby/osoba :) Poza tym o haslo.. "to co mnie żywi, też mnie zabija..." Dla mnie to zdecydowanie nawiazanie do milosci, ktora nie zawsze jest latwa i do ukochanej osoby.. Choc to haslo jest ponadczasowe i kazdy moze je interpretowac, jak tylko zechce. Podobno to takze haslo anorektyczek.. hmm.. Ja wole tak na nie nie patrzec Robie na łopatce, wiec mysle, ze raczej w zyciu nie przytyje na tyle, zeby sie rozciagnal, w mojej rodzinie kazdy jest szczuply itd. nie ma sklonnosci ani do rozstępów ani tycia, wiec myslę, że bedzie oki

Gość jestem tym co jem
mnie sie podobają bajowe tatuaże :)

o, ten tatuaz Megan Fox tez mi sie podobal swego czasu, ale ona sama go wymyslila- zainspirowalo ja jedna z dziel Szekspira z tego co pamietam :) Moj wlasnie bedzie dokladnie w tym miejscu, w ktorym ona ma, tylko na lewej łopatce

Gość gfhjgfjf
tam wyżej Megan Fox ze swoim cytatem z Szekspira :) niżej koleś z tekstem swojej ulubionej piosenki ja mam tribala od prawie 10 lat na łopatce, ciagle kształt ten sam, kolor prawie nie wyblakł - dobra robota i też nie każdy go może zobaczyć :P

o ja wlasnie nie wiem nawet dokladnie ile moj bedzie kosztowal. Myslicie, ze 500zl wystarczy? bo wyslalam tylko projekt i sie umowilam, jakos tak o kasie nie myslac za bardzo..

Gość gfhjgfjf
łydka w kolorowym dziwnym mechanicznym smoku - cała dookoła od kolana prawie po palce - w studiu 3 tys, robota rozłożona na kilka tygodni z ręką pewnie będzie podobnie ale wszystko zależy od artysty i wzoru

po to żeby ktoś mogł czytac z twojego ciała :) a biomechanical w zależności od wielkości. coś koło 3 -4 tysięcy. tyle przynajmniej kumpel sobie rząda :)

myślę, że może kosztować trochę mniej a co do tatuażu, to czemu chcesz kopiować?

satanistyczny- a ja mysle, ze kazdemu to, co lubi. Nie ważne, że Ty nie rozumiesz. Nie sądzisz? :)

Gość nie lubię gotowanych ryb
satanistyczny---> jak debil będzie wyglądał z całą wytatuowaną łapą :O:o...z całej wutatuowanej ręki się nie smiejesz ale z chińskiego znaczka tak..kretyn z ciebie :o

Gość autorko świetny ten
tatuaż ;) Ja osobiście nie zrobiłabym sobie tatuażu ale ten jest bardzo fajny, nie to co oklepane motyle lub delfiny :o