Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LajzaMineli

nie rozumiem mężczyzny....

Polecane posty

Gość LajzaMineli

facet uwodził mnie miesiącami,bardzo inteligentny, oczytany, wykształcony, robi wrażenie nieśmiałego intelektualisty - ale wysyła sprzeczne sygnały - to szuka bliskości - to wieje chłodem,( milczenie brak-kontaktu, ) nie wiem co o tym sądzić - chyba dam sobie spokój - czy warto tracić dla niego czas? Nie jestem brzydactwem, ani jakimś prymitywem, poradźcie coś - chłopaki - apel do was - o co mu chodzi??????

Gość Esmorand Distrecto
Witaj, widocznie zmiennocieplny, czyli jego nastroj sie zmienia w zaleznosci od roznych czynniko, co masz okazje widywac podczas rozmow. Jak chcesz to ja Cie moge uwodzic przez pewien czas. Jestem wyksztalcony, diabelnie przystojny, ogromnie inteligentny a rozmowa ze mna bedzie dla Ciebie niezwyklym przezyciem. Za 2 miesiace odwiedzam Polske na 2 tygodnie, zatem wowczas bedziemy mogli sie spotkac, czyli nie bedzie to uwodzenie stricte internetowe :)

Gość najjjsłooodsza
ale masz problem pogadaj z nim o tym wez sprawy w swoje ręce skoro ona jest nieśmiały :O

Gość LajzaMineli
Diabli wiedzą... jestem zła na siebie - on naprawdę zrobił na mnie wrażenie - oczytany, można z nim porozmawiać o filmie , literaturze i poezji , w dodatku miły i dobrze wychowany - te zaniki... Jestem zła... ucinam kontakt. jeszcze coś takiego mnie nie spotkało...

Gość LajzaMineli
nie zamierzam walczyć o mężczyznę, no, bez przesady - nie chce - droga wolna, myślałam, że znam mężczyzn - ale on jest jakiś - nieuchwytny - kochani, czy to może być krypto-gej???? nie mam nic przeciwko gejom, ale po co to zwodzenie?

Gość Echm...
Ja bym nie zawracała sobie głowy kimś, kto sam nie wiem czego chce. Jeśli by mu zależało, to by latał za Tobą ;/ Lepiej zapomnieć, zanim będzie za późno.

Gość nbv
krypto-gej???? nie mam nic przeciwko gejom, ale po co to zwodzenie? Wątpie . NIe jestes w jego typie , a zwodzi cie bo lubi flirt . Wiele osob tak ma

Po prostu nie każdą chwilę trzeba (albo po prostu nie można) spędzać z osobą, do której się coś czuje :D

Gość autorkooo
miałam taki sam probl;em. okazało się ,że facet to typowy lovelas, znana jest mu każda panna w mieście a na koniec uważał,że nic się nie stało ;] zostaw go

Gość autorkooo
a ma może na imie Damian? :P

Gość zuzza85
ja też tak miałam-i podobnie jak u poprzedniczki okazało się ze po prostu niem byłam jedyna i tak samo uważał ze to nic złego bo przecież nie ustallaliśmy ze on nie będzie się z innymi spotykał więc nie mam o co mieć pretensji...ehh chciałabym umieć tak postępować z facetami jak oni z nami :(((

Gość mozart
B jak Błażej ?????

Gość LajzaMineli
nie Błażej - dziś podziękowałam mu za uwagę - bardzo taktownie w dowolnym tłumaczeniu niech spada na drzewo dla odtrutki mam teraz ochotę na zwykłego chłopaka - takiego co piłkę lubi i fast foody..

Gość układ jest fajny
nie ma przypadkiem imienia na J ? :)

Gość zamyslony
zapewne nie ufa ci i targaja nim przeciwstawne emocje..powiedz mu ze podoba ci sie i chcesz z nim porajcowac a napewno zmieni sie

LajzaMineli Proste - Boi się Ciebie ( Siebie ??)

Gość układ jest fajny
zgadzam się one22 miałam podobny przypadek i po rozmowie od niego usłyszałam, że boi się siebie, a właściwie o siebie

układ jest fajny Może gość ma żądze bycia doskonałym (taki inteligentny,mądry, itd BOI się wpadki i utraty uwielbienia otoczenia i swego własnego ja

Gość układ jest fajny
gość ma wewnętrzne poczucie przymusu bycia odpowiedzialnym człowiekiem

Więc mam racje -Gośc mysli że jest doskonały.

Gość signal
a czy on czasem nie jest strzelcem ;>?

Gość układ jest fajny
jest lwem :)

po tym co opisałaś to na lwa nie pasuje Moze z chińskiego : świnia ????

Gość układ jest fajny
z chińskiego kogut :)