Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość straszna awnaturniczka

Yasminelle a depresje, zły nastrój i awantury

Polecane posty

Biorę Yasminelle i mam takie jazdy psychiczne że szok: doły, nerwy, awantury robię, nie poznaję siebie. Czy to po wszystkich tabsach tak jest? Czy któraś Pani miała tak i co na to gin? idę do gina w przyszłym tygodniu

Gość paulina009
hej!ja biore od ok roku novynette zadnych depresji nie zauwazylam...twoje objawy sa niepokojacae chyba potrzebna zmiana tabletek i konieczna wizyta u gin

no mam nadzieję że gin mi zmieni tabletki na inne. Oby tylko się nie okazało że mam tak po każdych bo nie mam pojęcia jak się zabezpieczę :-(

Gość paulina009
zwwsze sa inne metody np plastry:)chociaz nie mialam z nimi doswiadczenia.ale wydaje mi sie ze jest tyle rodzajow tabletek anty ze zawsze ktores beda ci odpowiadac moja przyjaciolka brala harmonet ciagle po nich spala poszla do gin zmienila na yasmin i ok bylo

Gość taska
ja mam dokładnie tak samo, jestem zdenerwowana a jednocześnie chce mi sie spac, cały czas chodze zła ale najgorszym jest uczucie niepokoju i bezsensowności, mam wrażenie jakby sie miało cos stac okropnego za chwile, takie natrectwo, węzmę jeszcze kilka bo dopiero zaczęłam opkakowanie jak nie przejdzie to rzucam te tabsy

Gość annaaaa
jak mam tak po cilest i przytylo mi sie ,odstawiam tabletki na okolo 3 miesiace i zobacze co bedzie

Gość dla chcącego nic trudnego
ja z natury jestem awanturnicza i mam zły nastrój ale od pół roku (tabsy biore dłużej) wzmogły mi sie te objawy :o

Jest wiele innych sposobów antykoncepcji niehormonalnej choćby prezerwatywa, więc zabezpieczyć zawsze się idzie w inny sposób. Ja brałam harmonet, które maja bardzo niską zawartość hormonów, a mimo to nie czułam się dobrze. Zdrowie najważniejsze, a zabezpieczyć się można w inny sposób niekoniecznie hormonalnie.

piszecie że można gumki stosować. Tylko że nam już dwa razy pękły! raz musiałam pędzić po Postinor! więc gumy odpadają, spirala odpada ze względów etycznych i moich przekonań (nie wyobrażam sobie mieć coś tam w środku brrrrrr) Plastry są strasznie drogie... Pozostaje chyba nie kochać się wcale :-( Ale co na to mąż?...

acha, myślałam żeby podwiązać jajowody ale to jest znów nielegalne kurcze może Lady Comp albo Pearly? tylko cena ... ale ja bym kupiła to gdybym wiedziała że jest to skuteczne ale nie znam nikogo kto to stosuje :-(

chyba że połączę gumki z Patentex Oval... hmmm że w razie pęknięcia Patentex Oval zadziała...?

Gość jojjjjoooj
hmm a jakie gumki wam pekają? bo ja stosuje różne od ładnych 5 lat i żadna niepękła, niezsuneła się ani nic...

Gość gość
U mnie wyglądało to w ten sposób że godzinami siedziałam w domu, prawie z nikim sie nie spotykałam...Starałam sie jakos zabic ten wolny czas, czytałam książki ,siedziałam przed kopmuterem ale juz nie miałam sily...Miałam dosyc tej rutyny. Czasami czułam sie jakbym siedziala w klatce z ktorej musze sie wydostać...pomogło mi oczyszczenie aury ze strony http://energiaduchowa.pl , wzięłam 5 sesji i po pewnym czasie los zaczął się do mnie uśmiechać. Teraz już wiem, że to nie los, lecz ja po prostu stałam się pewniejsza siebie. Przed oczyszczeniem czułam się jakbym dźwigała na sobie jakiś ciężar, a teraz wręcz przeciwnie- jestem lekka jak piórko : )