Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

scania

Poznam ciepla dziewczyne gotowa wyjechac na stale do Szwecji

Polecane posty

Witaj Samartynko:-) Wiek niby nie gra roli ale powiedzmy hmmm od 23-36 . Zaraz mi sie zapewne za to oberwie hehe. Trudno.

Super pogoda dzisiaj. Zbieram sie na spacer po plazy z psem. Pozdrawiam wszystkich,tych anty nastawionych rowniez

witam Wszystkich ,Scanie oczywiscie tez, widze,ze cichutko dzisiaj tutaj, niedziwie sie ,cos w realnym swiecie trzeba zrobic...hihi, Scania ciesze sie ,ze nie oraziles sie,ale wczoraj fajnie nam sie gadalo na Twoim topiku, troche tam na Ciebie nadawalysmy , ale bardzo grzecznie.... ale widze ,ze znalazla sie pani z tych uprzejmie donosze...hahaha zycze udanego spaceru......jakiego masz piesa?????? uwielbiam psy ,sama mam 2 siersciuchy..... zycze wszystkim udanego weekendziku, odpoczywajcie..... musze sie zabrac do kulinarii,wpadaja znajomi ,a moj maz troche cienki w tym kierunku...hahaha, a nie chce ich zaglodzic.... jakos bede musiala pokonbinowac , bo z tym gipsem ni w prawo ni w lewo...hihi buziaki dla Wszystkich!!!!!

A ja utwierdzam się w przekonaniu że dyplomacja nie zawsze idzie w parze z klasą.Chyba 5 minut minęło.Teraz to już jest fajne miejsce dla Pań na pogaduchy.A tak w sumie to znalazłam fajną stronkę gdzie jest dużo fajnych panów głównie z Danii:)Ten internet to kopalnia bez dna i wcale nie trzeba kurczowo się trzymać jednego tematu:) Miłego wypoczynku Drogie Panie:):)

Gość martynkaaa76
A gdzie sie podzial Svensk?

Witam dobry wieczor :) eleonora----wrocilam w jednym kawalku............bylo suuuper,piekna pogoda i mnostwo sniegu :), wrazenia ze hoho

Gość baju baj
witam wszystkich a co tu tak od rana pusciutko....??

Gość martynkaaa76
Dzien dobry wszystkim

Gość martynkaaa76
U mnie zimno jest Ja jakos nie widze wiosny

Gość martynkaaa76
U mnie nie pada ale zimno jest

.........a ja mam wlasnie piekny fryz i .....jak zwykle mi go deszcz zniszczy i komu tu sie poskarzyc?

Gość martynkaaa76
Juleczka - fryzura wytrzymala? :-)

Gość konniczynakaa
Hej......oj a co tutaj tak wszyscy pomilkli.....cos sie stalo??czyzby scania skonczyl casting?? :), czy dziewczyny juz straciły nadzieje :) pozdrawiam :)

Cos mi sie literki w nicku poprzestawialy :)....chyba trace wzrok :) Hej......oj a co tutaj tak wszyscy pomilkli.....cos sie stalo??czyzby scania skonczyl casting?? , czy dziewczyny juz straciły nadzieje pozdrawiam

halooo,halooo witam wszystkich, koniczynko widocznie dziewczyny sie zniechecily, ciesze sie ,ze udany weekendzik, moj tez byl milutki, najazd znajomych, bylo super!!!!! szkoda,ze kobitki pouciekaly,bo sie milo roamawialo, dobrej nocki, buziaki!!!!!

Witam.. Poszukiwania trwaja. Jak widac dziewczyny wola pisac na forum niz na privie. Wydaje mi sie ze raczej nikt nie podchodzi do tego powaznie. Szkoda,bo to nie jest zadna prowokacja

Gość mixed berry
to moze zaloz konto na jakims portalu randkowym :)

Gość mixed berry
wyslalam email :) sprawdz poczte

I to mi sie podoba:-) Mam teraz troche pracy ale w przeciagu godziny odpisze Ci i wysle fotke:-) P.S Jakos nie mam przekonania do portali randkowych

Witajcie wszyscy ;) Myslałam że jak przyjdzie wiosna będę pełna sił i energii a ja... senna :D Kurcze... może to przez to że są początki... może będzie lepiej :O

Aniu ;-)musi byc lepiej! To ta stracona godzina daje sie we znaki

Chyba masz rację Scania - to musi być ta ukradziona godzinka ;) Powiedz Scania - jak tam poszukiwania? Masz jakąś dziewczynę już na oku? :) Ja dzisiaj będę miała rozmowe na GG od której sporo chyba zalezy - powiem że będzie to rozmowa z byłym absztyfikantem którego kiedyś odrzuciłam.. nie wiem sama.. czy będę walczyć o stosunki koleżeńskie czy może... o coś więcej... chyba wszystko w jego rękach :)