Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość innnaaa

facet potrzebuje 3 rzeczy...zgadzacie sie z tym panowie?

Polecane posty

Gość innnaaa

1. dobry seks 2. dobre jedzonko 3, molziwosc wyjscia z kumplami na piwo ( bez dziewczyny)

Gość no to miałaś pecha
jeśli to prawda to wytłumacz po cholerę faceci zakładają rodziny i są w związkach? na dziwki chodzić jest taniej niż rodzinę utrzymać

Gość stefciu
brat niedzwiedz 5/ x - box & play station oj tak! bez szesciu godzin dziennie na moim x boxie nie egzystuje. To lepsze niz seks:)

Gość dobra zonka
Panowie, co wy macie z tymi grami? Moj malzonek doprowadza mnie tym do szalu, caly wolny czas spedza grajac na kompie, mamy male dziecko, ktorym prawie sie nie zajmuje. Wrrrrrrrrrrrrrrrrrr, jak to mi dziala na nerwy. Poza tym to chyba niezly szczesciarz, bo seksu, piwka i dobrego jedzonka pod dostatkiem, tylko z tym zrzedzeniem to roznie bywa :-)

Gość dobra zonka
No teraz to juz musze stanac w obronie mojego mezulka, bo to inteligentny facet, ktory lubi po prostu taki rodzaj rozrywki, ale czemu poswieca temu tyle czasu?? Mysle, ze to nie jest kwestia IQ kazdy lubi co innego.

Gość stefciu
po prostu mezczyzni maja pasje, kobietom czesto brak tego. Ja alkoholu nie pije , piwa mnie obrzydza ale grac lubie duzo.

Gość dobra zonka
stefciu, kobiety czesto nie maja czasu, pozwalajac swoim mezom realizowac swoje " pasje ", przejmuja na siebie wiekszosc obowiazkow.

Gość no tak z playstation
sie wysmiewaja glownie takie co to jedyna pasje maja: FACET

Gość stefciu
dla nastolatka? lol blysnelas inteligencja kobieto. 40 letnich redaktorow gazet lubiacych gry, majacych zony i dzieci tez nazwiesz nastolatkami? zastanow sie dwa razy zanim napiszesz cos tutaj.

Gość 4588888 ehh lolol
No tak nie ma co porównywać Playstation do Kobiet,Playstation to klimat,wciąga prawdziwego gracza i znajduje się w innym świecie daleko od was.Kobiety raczej nie mają dużo pasji,jedyną ich pasją są faceci i to jest niestety prawda,każda chce wyjść za mąż i mieć dzieci.Ja zamierzam grać do starości aż całkiem oślepne,oprócz grania mam też inne hobby czytanie książek,interesuje się kinem i dobrą muzyką,a wy kobietki tylko faceci.

Gość stefciu
mala mi. oczywiscie ze mozesz. Dla mnie gry to wspaniala rzecz. Rozwijaja wyobraznie, przenosza do innego swiata. Mam wiele innych zainteresowan, tutaj akurat wspomnialem o grach. Ty bazujesz na stereotypach ( nie obraz sie ale glownie dziewczyn malo inteligentnych) ze gry sa dla nastolatkow.

Gość dobra zonka
och, to po prostu niesprawiedliwe, chcialabym miec czas na chociazby przeczytanie ksiazki, ale wlasnie dzieki zamilowaniu meza do gier nie mam czasu na nic! Praca, dom, dziecko, a on nic tylko gra :-(

Gość stefciu
dobra zonka jesli twoj maz tylko gra i nic nie pomaga Tobie to jest to akurat bardzo złe...

Gość ŁATWO NIE BĘDZIE
stefciu, skoro uważasz że gry nie są be, to gdzie jest ta inteligencja u mężusia który woli grać na kompie niż uczyć i bawić własne dziecko ? bo chyba dojrzały facet powinien znać priorytety a skoro ich nie zna to nei rózni się od nastolatka możesz wciskać arumenty że grają też 40stolatkowie ale to że ktoś ma 40 lat nie czyni go automatycznie ani intligentnym ani dojrzałym, można mieć 40 lat i dojrzałość i inteligencję przeciętnego nastolatka

Gość kadzidło_wypchane_GRASSem
1 mam celibat 2 poszcze 3 nie pije bo to grzech

Gość stefciu
Mala mi nie rozsmieszaj mnie. Twoje obserwacje to moze jeden mezczyzna i teraz podpinasz to pod nas wszystkich.

Gość stefciu
Łatwo nie bedzie trzeba we wszystkich zachowac jakis umiar. Nie zaniedbywac zony, obowiazkow w domu. Ja gram sporo ale nie zaniedbuje mojej kobiety.

mi mała --------------> jakiś kiepski ten materiał do obserwacji masz i mało reprezentatywny ;) nie rozumiem tego, ale wielu bardzo bystrych fajnych gości (np. z doktoratami czy w trakcie) uwielbia ciupać w giery; więc IQ nie koreluje z tym w żaden sposób, bo tępaki też to lubią:D

Gość dobra zonka
stefciu, myslisz, ze jakikolwiek fan gier komputerowych potrafilby zrezygnowac z nich dla obowiazkow rodzinnych, z moich obserwacji wynika ,ze nie, to prawie jak nalog, ale moze sie myle.

Gość stefciu
dobra zonka tutaj nie chodzi o to by rezygnowac z gier tylko znalezc czas na wszystko. Czas dla dzieci na obowiazki domowe. Trzeba to umiejetnie rozplanować by moc grac ale jednoczesnie nie zaniedbywac spraw domowych.

Gość ŁATWO NIE BĘDZIE
Z obserwacji wynika że nie tylko mąż Małej Mi woli wymigać się od odpowiedzilności i wybierać zabawę nazywają ją "rozwijającym hobby" skoro faceci z takim szacunkiem traktują gry czemu z równym szacunkiem nie odnoszą się do wychowywania dzieci czy prowadzenia domu, to też może być życiową pasją nie uważasz stefciu że traktowanie "streotypowo damskich zajęć" za mało ambitne jest zwykłym szowinizmem czymże jest zdobywanie punktów w gierce wobec tworzenia ogniska domowego i kształtowania osobowości dziecka ?

kupuje sobie new computer, mam nadzieje ze wreszcie pojdzie na nim Wiedzmin Energiczna to wpadne do ciebie to pociupiemy sobie razem ;)