Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość innnaaa

facet potrzebuje 3 rzeczy...zgadzacie sie z tym panowie?

Polecane posty

Gość dobra zonka
stefciu, zgadzam sie z Toba, przeciez ja ( jako dobra zonka :-) ) nie wymagam, zeby calkowicie rezygnowal z grania, ale troche ograniczyl, ale mysle, ze to tak wciaga, ze malo kto jest w stanie to zrobic.

Gość stefciu
Latwo nie bedzie ale Ty masz racje. Dlatego pisze ze trzeba znalezc rownowage. Docenic kobiety, ktore poswiecaja sie by zadbac o dziecko tworzenie ogniska domowego. Ale nie mozna tylko przygladac sie z boku ale tez uczestniczyc w tym. Tworzyc to razem.

Gość ŁATWO NIE BĘDZIE
stefciu założę się że przejście kilku poziomów w grze jest pestką w porównaniu do nauki samodzielnego zasypiania lub treningu nocnikowego i kto tu rulez, no kto ? MY KOBIETY !!!!!! bez nas siedzielibyście przed kompem w pampersach.....

Gość stefciu
Dobra zonka ciezko zrezygnowac z grania. Niestety jesli czlowiek pokochal to od malego to na pewno z tego nie wyrosnie. Ale trzeba tez dogodzic kobiecie, wyjsc z nia na spacer, obejrzec wspolnie film.

Gość kadzidło_wypchane_GRASSem
wiedźmy Ple-ple się boję do dziś

Gość dobra zonka
Moj jest juz na takim etapie, ze jak nie podam mu pod nos talerza z jedzeniem, to bedzie siedzial przed kompem glodny cale popoludnie i wieczor, noi co ja mam z nim zrobic, no co?

Gość 4588888 ehh lolol
Oj kobietki,ja jakoś widzę to inaczej.Bez kobiet świat istniał by dalej,nie wiem co takiego kobiety robią w życiu że ten świat by bez nich nie istniał,to bzdura.Być może więcej było by na ulicach pedałów,ale można mieć inne zainteresowania,także dla mnie kobiety mogą nawet nie istnieć.

Gość stefciu
niestety widac ze mala mi bazuje na strasznych stereotypach. gry zrecznosciowe tak a inne nie. Problem w tym, ze Ty mala mi nie znasz sie na grach nie wiedziesz nic o swiecie gier. Uwierz mi sa gry, ktore na pierwszy rzut oka dla kobiet wydaja sie glupawe ale one przenosza nas w rozne wspaniale czasy, Zagadki ktore mama rozwiazac ucza nas. Tylko zeby to dostrzec trzeba miec otwarty umysl. Ty niestetty wydajesz mi sie zamknieta pelna stereotypow. Agnie dobrze napisala..

Gość ŁATWO NIE BĘDZIE
hehe świat by istniał tylko kto y rodził i wychowywał dzieci.... gdyby nie "dobra żona" jej mąż by z głodu przed kompem padł.... a ten nawiedzony pisze że faceci sami by przeżyli....

Gość stefciu
jak z psem? no i widac, kto w gierki gra Mala mi jestes zamknieta w swym stereotypowym swiecie i schematach swego myslenia. Prezentujesz myslenie dziewczyn z gimnazjum, ktore uwazaja, ze gry sa dla nastolatkow. Prezentujesz straszna niedojrzalosc.

Gość dobra zonka
Wydaje mi sie, ze czasem to ucieczka od szarej rzeczywistosci. Ja nie potepiam fanow gier, tylko prosze was panowie, z umiarem :-)

Gość 4588888 ehh lolol
Zgadzam się z tobą stefciu.Kobiety jakoś nie mają do tego pociągu,nie wiedzą nic o takich rzeczach a piszą że do dla nastolatków,wam tylko w głowie facet i nic więcej.

Gość stefciu
Dobra zonka jestes za dobra i tak nauczylas swojego faceta. Podstawiasz mu wszystko pod nos a on korzysta z twej uprzejmnosci.

Gość 4588888 ehh lolol
Do łatwo nie będzie Jak by nie nasienie mężczyzny nie mielibyście dzięci,a facet potrafi sobie sam zrobić jedzenie jak jest głodny,więc nie pieprz bzdur.

Gość stefciu
4588888 ehh lolol tylko sa kobiety, ktore potrafia to zrozumiec. Sa wyrozumiala i wiedza, ze dla mezczyzn to pasja i nie oznacza to przy tym ze jest niedojrzaly. Ale sa tez takie kobiety jak mala mi. Z takimi wlasnie argumentami jak mala mi spotykalem sie zawsze od dziewczyn mlodych, malo dojrzalych.

Gość dobra zonka
Moze i jestem za dobra, ale co ja mam poradzic jak w jednej chwili jestem taka wsciekla, ze nawet nie chce mi sie juz z nim gadac, ale zaraz mi go zal, ze glodny, ze zmeczony, itd. Taka juz jestem, a on to pewnie wykorzystuje.

Gość stefciu
Mala mi ja ogladam ambitne programy ambitne filmy, Mam wiele pasji, nie tylko gry. Lubie ambiotne kino ale czy pojscie do kina kupienie popcornu i ogladanie jakiegos filmu pelnego efektow bez specjalnych przemyslen to oznaka braku dojrzalosci. Ja uwazam ze wrecz przeciwnie.

Gość stefciu
powinnas miec nick " za dobra zonka":)

Gość dobra zonka
albo naiwna zonka :-)

Gość 4588888 ehh lolol
No tak stefciu,są takie kobiety ale jest ich bardzo bardzo mało.Nawet się czasem spotka że w jakąś gierkę gra kobieta co wydaje się być nie możliwe a jednak tak jest.A mała mi wydaje się być troszkę głupiutka,oprócz grania można czytać książki,oglądać filmy i słuchać dobrej muzyki,ale ona myśli że faceci tylko grają w gry.

Gość stefciu
hehe tez moze byc

Gość 4588888 ehh lolol
Mała mi ogląda pewno jakieś filmy z Maciejem Zakościelnym albo Mateuszem Damięckim,ogląda filmy z dużymi efektami specjalnymi,a nie potrafi docenić starszego klimatycznego kina,czyż tak właśnie jest ?.

Gość dobra zonka
Chcialabym jeszcze wiedziec czy mam jakies szanse wygrac te potyczke z grami? Nigdy nie myslalam, ze moja rywalka bedzie gra komputerowa :-)

Gość stefciu
4588888 ehh lolol prawda. Mala mi wydaje sie mala zagubiona w swym stereotypowym swiecie dziewczynka. Nie wie nic o grach a mowi ze w wiekszosci sa plytkie. Na pewno wymienilbys wiele tytulow, ktore maja tak rozwiniety swiat fabule, ktore ucza.

Gość 4588888 ehh lolol
Dokładnie masz racje,nawet można zrobić niezły biznes z grania przez neta,można przykładowo nabić daną postać a potem ją sprzedać,są takie możliwości i można nawet zarobić trochę pieniędzy.

Gość stefciu
Dobra zonka pewnie ze masz szanse sprawic by bardziej sie przykladal do obowiazkow:)

"Nie wie nic o grach a mowi ze w wiekszosci sa plytkie" hehe dobre strategie/RPG sa tak wymagajace jak szachy albo i bardziej ;)

Gość stefciu
Byl gdzies taki artykul, ze gry rozwijaja wyobraznie i to nawet te, ktore przez wiekszosc sa widziane jako brutalne.Ale tak to jest jak ktos chce widziec tylko jedna strone..

Gość dobra zonka
haha, tylko jak to zrobic? uciekam, bo zaraz mnie za bardzo wciagnie wirtualny swiat :-), pozdrawiam fanow gier, tylko pamietajcie, co za duzo to niezdrowo :-)

Gość stefciu
Dawalem juz argumenty. Schemat twojego myslenia jestr porazajacy. granie godzine w gre ok facet dojrzaly. granie kilka godzin po pracy facet niedojrzaly. Dobre dobre.. Powinnas rozronic gracza niedzielnego od prawdziwego. Gracze niedzielni to tacy, ktorzy nie przepadaja za grami ale z nudow czasa skusza sie na godzinke grania. Prawdziwy gracz to taki,, ktory chce przejsc dana gre odkryc w niej wiele smaczkow a na to potrzeba wielu godzin. Widze ze nie potrafisz tego zrozumiec.