Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tamari

do PZW c.d

Polecane posty

Hehe przeczytałem, praktyki jako takie miałem ale najwyrażniej to im nie wystarcza. :o🖐️ Chciałem dodać sobie w CV jakieś fikcyjne doświadczenie, tak zrobił kumpel i go przyjęli ale ja mam pełne pory ze strachu i raczej si nie zdecyduję na taki krok, wiesz że tchórz ze mnie. :p🖐️ Co do szmaty, tu kazdego dnia człowiek dowiaduje się czegoś nowego o sobie. :P:classic_cool:🖐️ A co miałaś na myśli pisząc o destrukcyjnej osobowści? :)🖐️

"Teraz masz etap nieróbstwa i życia na koszt mamusi Gratuluje frajerze, dziękuj matce, bo gdyby netu ci nie opłacała, to byś w życiu gołej baby nie zobaczył " Widziałem gołą live, choc to było traumatyczne przeżycie. 😭🖐️ Nie będę go tu opisywał. :classic_cool:🖐️

a jaka masz dokladnie specjalnosc z tej inf co?? co to znaczy? ze najczesciej robie to co mi szkodzi lub moze zaszkodzic przeginasz z tymi nickami, po chuj takie wybierasz jak dobrze wiesz, ze zaraz Ci wykasuja?:-O

" a jaka masz dokladnie specjalnosc z tej inf co??" Sieci komputerowe, programowanie :classic_cool:🖐️ "co to znaczy? ze najczesciej robie to co mi szkodzi lub moze zaszkodzic" Eh to skoro wiesz jak to się skończy, to może czas zacząc zachowywać się inaczej? :p🖐️ "Matka się nie liczy " Owszem to była matka ale nie moja. :classic_cool:🖐️

moze czas a moze nie:) to masz taka sama jak moj kolega a on znalazl prace i to dosc szybko:) zawsze mozesz zwalic na kryzys:P

"to masz taka sama jak moj kolega a on znalazl prace i to dosc szybko zawsze mozesz zwalic na kryzys" Tak robię. Wszyscy winni tylko nie ja, cały świat się na mnie uwziął. :P:classic_cool:🖐️ Może on znalazł wcześniej, przed kryzysem. :classic_cool:🖐️ " moze czas a moze nie" Czyli Ci to odpowiada, w takiej sytuacji się nie zmieniaj. :P🖐️ Trudno Cię rozgryźć. :classic_cool:🖐️

Gość dymam matke moderatora
Słyszałeś prawik? Spierrdalaj 🖐️

:-O no trudno, to prawda a moze Ty za wysoko mierzysz i to dlatego?:)

"a moze Ty za wysoko mierzysz i to dlatego?" Hehe nie aplikuję na stanowiska kierownicze, więc chyba nie. A to, że interesuje mnie konkretna branża to inna sprawa. :classic_cool:🖐️ Zawsze mogę iśc do McD i awansować na pana kierwonika. :o:classic_cool:🖐️ "no trudno, to prawda" Hehe mam nadzieję, że Ty sama siebei potrafisz. :P🖐️ Widzę, że szykują się babskie pogaduchy, nie przeszkadzam. :classic_cool:🖐️ Pa Tami, Sami. 🖐️

nie no w swojej branzy probuj:) w koncu sie uda... a co do rozumienia siebie to staram sie:D roznie wychodzi no pa prawik 🖐️

tak Ci sie tylko wydaje wez w koncu wymysl sobie jakis normalny nick:-O

mial byc normalny lusia sie stesknila za Toba, moze sie nie skapnela, ze jestes pod innym nickiem:)

wcale mu sie nie dziwie sam jej to napiszesz jak ja spotkasz:)

hehehe ktoś sie pojawia i znika taka rola zwykłego smiertelnika:classic_cool:

Gość Karol Wojtyła
modek, nie rośmieszaj mnie, ban na IP mnie nie zatrzyma ;)

hmm wczoraj kumpel mojego ojca nazwal mnie "smierdzącym gnojem" :P

znowu nie załapałam:O Ciebie nazwał?,ale głupek przecież Ty jestes pachnącym gnojkiem:O:P

nie, on zawsze ładnie pachnie perfumami ale czemu pytasz o niego a nie o mnie?:D