Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja3828956

długie LEGINSY, nosić czy niieee?

Polecane posty

Gość ja3828956

co myślicie o długich leginsach? czy wypada zakładać je do szkoły z jakąś 'luźniejsza' tuniką? jestem z małego miasteczka, gdzie ludzie... no cóż są zacofani i rzadko można tu spotkać kogoś modnie ubranego :/ gdy ostatnio tak się ubrałam niektórzy dziwnie na mnie patrzyli tak, że zaczęłam się zastanawiać czy to faktycznie nieodpowiedni ubiór? dodam, że moje leginsy są czarne i dość grubego materiału (gwoli ścisłości, nic przez nie nie prześwituje) :p

Jesli legginsy kryja idealnie, sa z dobrej jakosciowo bawlny a Ty masz nienaganna figire, to TAK, nosic i nie przejmowac sie otoczeniem, bo legginsy nosi sie juz od kilku lat i nie ma czego sie wstydzic.

Gość pucek
oj tak byle nie lateks do szkoly

pewnie że tak.. sama ubieram legginsy do szkoły ale jeżeli chcesz żeby fajnie wyglądały to muszą być długie.. do łyski są okropne..

Zgadzam sie z zolza, do lydki sa okropne. Ze dwa lata wstecz dziewcyzny nosily je do dzinsowych mini i japonek. koszmar.

Gość ja3828956
wydaje mi się, że te za kolano (czy do połowy łydki) skracają mi nogi... a moje czarne i dłuuuugie wyglądają całkiem całkiem :)

Gość nosic

A ja się nie zgodzę, że do łyki są okropne. Zawsze mi się podoba Jak Trinny (taka babeczka z programu na TVN style) ubiera krótkie legginsy do spódnic i sukienek. Ale tutaj przyznaję rację, nie do mini. :)

tak tylko że ona nosi rozkloszowane spódnice do tego.. jest szczupła.. wysoka (nie mówie że założycielka topiku nie jest).. i się "nosi" dobrze Trinny..

Gość Neron11
Tylko leginsy,rajstopy to przeżytek,cnota oddycha oraz nogi są super. Dziewczyny polecam

Ja nosze wszystko, i rajstopy, i legginsy do polowy lydki i dlugie... do spodnic, spodenek, tunik... i nawet nie mam nienagannej figury :P