Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niemogezrrzucic4kg

Ktora zrzucila z 55 kg na 51 ? jak to zrobic ???

Polecane posty

Gość niemogezrrzucic4kg

Hejka ! Prosze o odpowiedz dziewczyn, ktore schudly z malej wagi. Mam ogromny problem ze schudnieciem. Waze 54-55 kg, waga sie waha, ale nigdy nie spada ponizej 54. Mam 165 cm, cwicze, ograniczam kcal, wage 54 utrzymuje od 5 miesiecy. Czy ktorejs z was sie udalo ? Dodam, ze mam problem z dolnymi partiami ciala

Ja ważę 53 kg na 166 cm. Dwa tygodnie temu ważyłam 55 kg. Do wakacji mam zamiar zobaczyć na wadzę 50 kg.

ja w wakacjde nawet 55 tez wazlam i mi amo jakos zlecialo ogolnie brak apetytu chyba:P dzis rano 49bylo

Gość niemogezrrzucic4kg
O ludzie ! powiedzcie prosze co robilyscie ? Gratuluje sukcesow !!! Ja naprawde jestem zalamana, bo waga mi ani drgnie

Gość mięta pieprzowa
no nie wierzę. Prawie jakbym czytała o sobie. mam173 cm wazę 55-56 kg waga się waha trzymam się diety ćwiczę i za cholerę nie mogę spaść poniżej 55kg

Gość mięta pieprzowa
no i też dolne partie

Nie wiem co Ci poradzić. Ja szybko chudnę jak się już za siebie zabieram. Teraz raz w tygodniu robię sobie głodówkę, a po niej dzień 'płynny'. Potem jem normalnie, tzn. to co lubię ale mniej. Do tego ćwiczę. Zależy mi na jędrnym, zgrabnym ciele, bez cellulitu.

Gość nnnno wlasnie
ja tez mam podobie, jak to zrobic, eh czy nasze organizmy tak daza do rownoWAGI? ograniczam (nie jakos strasznie) jedzenie (zwlaszcza slodycze) troche cwicze i 1kg do dołu w 2tyg. ale czy sie utrzyma to nie wiem

Gość i ja tez chce wazyc
50 waże 53 przy 164 :O

Gość Amy_Black
Ja schudłam z 56 do 50 ^^. W niecały miesiąc. Moja dieta: Do wyboru albo śniadanie albo kolacja, koniecznie obiad i jakiś drobiazg typu ciastko dziennie. Jeśli wybierasz śniadanie, to np. płatki z mlekiem, a jeśli kolacja to chociażby jogurt. Obiad normalny, oczywiście bez przesady, że jakieś frytki i burgery ociekające tłuszczem. Ćwiczenia: 1 godzina na rowerku stacjonarnym , ok 300 brzuszków i z 30 przysiadów dziennie. Koniec xD. Mam nadzieję, że ci się uda :). A ja od jutra zaczynam dietę 500 kcal. Chcę zrzucić do 45... Życzcie mi powodzenia, proszę xD. Pozdrawiam.

Gość nnnno wlasnie
Amy_Black ile masz wzrostu? powodzenia :)

Gość Amy_Black
168cm. Dziękuję i nawzajem ^.^

Gość mięta pieprzowa
kurde fajnie ja mam nadzieję że uda mi się w końcu tylko że akurat w moim przypadku brak efektów mnie dobija i tracę chęci na jakiekolwiek dietki i odchudzania

Gość nnnno wlasnie
eee to juz wygladasz super, uwazaj na anemie, łykaj jakies witaminki czy cos

Gość niemogezrrzucic4kg
Dziekuje Dziewczyny, podbudowalyscie mnie. Zabieram sie za siebie, bo od pol roku codziennie mysle o tym. pozdrawiam ! Piszcie prosze jeszcze jakies rady ! Ja juz sie nawet zastanawialam nad dieta kopenhaska

Gość Amy_Black
Niestety, nie wyglądam super. Wciąż za dużo tłuszczu. Wszystko przez głupią depresję, w której zaczęłam żreć jak świnia. Od tego tak utyłam... No, ale teraz już nie jest aż tak źle, zobaczyłam, że jestem gruba i przynajmniej mam jakiś cel - żeby schudnąć. mięta pieprzowa, nie zniechęcaj się, na samym początku nigdy nie ma efektów. Ale pamiętaj - jeśli będziesz się konsekwentnie stosowała do diety - NIE ISTNIEJE możliwość, że się nie uda. To po prostu niemożliwe ^^. Pozdrawiam i za wszystkich trzymam kciuki.

Gość Amy_Black
niemogezrrzucic4kg, co do tych porad, to mam jeszcze kilka w rękawie. 1. Staraj się nie jeść po szóstej. 2. Pij bardzo dużo wody, wody, wody. Żadnej coli czy czegoś w tym stylu. Kochajmy wodę, ma zero kcal ^^. Ja osobiście nie lubiłam jej zbytnio, ale przekonałam się do niej i teraz to prawie tylko ją piję xD. 3. Staraj się motywować, pomyśl np. o bluzce w której będziesz wyglądać niesamowicie, a której nie mogłaś założyć. 4. Miej stałe pory posiłków. 5. Jeśli zjesz coś spoza Twojej diety - nie załamuj się i nie poddawaj. Za to odejmij inny posiłek o takiej samej wartości kalorycznej, albo trochę więcej poćwicz. Wyrzuty sumienia tylko pogrążają. 6. Jeśli napadnie Cię głód, staraj się o nim nie myśleć, zajmij się czymś. Ewentualnie wypij bardzo dużo wody, mi to zawsze pomagało. Albo zjedz coś co ma mało kalorii, na przykład chlebki wasa, sałatę czy pomidora. To tyle z mojej strony :).

Gość niemogezrrzucic4kg
Dziekuje Ci AmyBlack ! Dalas mi powera, wierze ze uda mi sie schudnac te 5 kg. Tobie gratuluje , dbaj o siebie kochana ! Dziekuje Wszystkim Kobietkom, ktore mi odpowiedzialy ! caluski ! P.S. Dodam, ze nie jestem juz nastolatka- 31 lat mam :)

Gość powiedzcie mi
a czy woda gazowana moze byc?? mi od 7 miesiecy przybylo 7 kg, wazylam 54 teraz waze ponad 61 a dodatkowo zaczelam sie leczycna prolaktyne i przez lekarstwa tyje

Gość Amy_Black
Nie ma sprawy :) Poza tym - strasznie motywuje mnie ta świadomość, że nie jestem sama, bo ktoś również walczy o wymarzoną sylwetkę. Co do mojego wieku - ja mam o 15 lat mniej xD. Z całego serca życzę powodzenia i wierzę, że Ci się uda.

Gość Amy_Black
powiedzcie mi, z tego co słyszałam, to niby się nie tyje, ale może rozpychać żołądek. Oczywiście mogę się mylić, nie jestem pewna.

Gość szczupltka
tu same grubasy siedza