Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość enterymodne

prawo jazdy - pytanie prosze o podpowiedź.

Polecane posty

Gość enterymodne

kilka lat temu zdwalam prawo jazdy i oblalam. Potem jakos sie nie zebralam zeby ponownie zdac, ale teraz o tym mysle. Zaliczone mialam jazdy. W ogole umiem jeździc duzo jezdze teraz z tym, ze bez prawka. Wtedy zawalilam przez jedna linie, bo byla zasypana sniegiem;/ nie wazne. To teraz ile musze zaplacic za egazmin? moge zaplacic tylko za egazmin i czy konieczne sa dodatkowe jazdy skoro ich nie potrzebuje, a moze jest jakas ilosc godzin ktora i tak trzeba przejździc? wtedy za prawko placilam duzo mniej teraz ceny skoczyly i nie chce placic znowu tyle kasy wolalabym zrobic sam egazmin jest taka mozliwosc. W poniedzialek przejde sie tam i zapytam, ale teraz przedwczesnie chce sie czegos dowiedziec. dzieki z gory za opowiedź.

jesli minelo pol roku od egzminu teoretycznego to jedo tez musisz zdac ponownie no i kilka godzin jazd (nie pamietam ile)

Gość piskorz vel padalec jazgarz
Nie ma to jak DET/em lub Elka-T wjechać na rondo bez prawka i kręcić sie po kwadratowym kółku bez celu przepalając benę aż w baku zaschnie.

Gość enterymodne
no wiem, ze egazminy obydwa muszę zaliczyć ponownie. Tylko zastanawiam się co z tymi jazdami. Od zawsze umiałam jeździć, ale popełniłam taki głupi błąd i nie zdałam. Szkoda kasy na dodatkowe lekcje skoro nie są one potrzebne. A nie wiecie jak stoją stawki teraz?