Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona nieznajoma jj

pragnelam córki mam syna i placze

Polecane posty

Gość dkdkdkd
Jesteś wyjątkową suką nie matką. Myślisz tylko o swojej zazdrości o córkę z pierwszego małżeństwa, a własnemu synowi szykujesz traumę na całe życie. To dziecko będzie wiedziało, że nie jest kochane tak jak na to zasługuje, będzie wiedziało, że miało pecha urodzić się chłopcem i na wstępie zawiodło mamusię. Takim sukom powinno się odbierać dzieci.

Gość ona nieznajoma jj
jak by wiedziala ze po pelni bedzie dziewczynka to bym sie ruchala wtedy uwierz mi, teraz juz a ponzo, ile ja bym dala zeby cofnac czas, moze ktoraz z was ma corke i chce sie zaminiec?

Gość ona nieznajoma jj
No trudno , mial pewcha niesty i ja nic na to nie poradze

No sorki, ale to nie jest normalne, powinnaś pogadać ze specjalistą. Przełamać się się, bo jak tak dalej będzie, to będziesz męczyć się Ty i Twoje dziecko.

ty poprostu nienawidzisz facetow!!!! biedny maly czlowieczek!!!! a tobie jest zal ze w przyszlosci nie bedziesz mogla sie ubierac jak coreczka i pozyczac sobie ciuchow,co?

czesto widze takie matki-idiotki....we warkoczykach....tak jak 15 letnia coreczka,w przykrotkiej bluzce...spod ktorej wystaje brzydki pepek taki stary juz.....masakra!

Gość santonio
"jesteś wyjątkową suką nie matką. Myślisz tylko o swojej zazdrości o córkę z pierwszego małżeństwa, a własnemu synowi szykujesz traumę na całe życie. To dziecko będzie wiedziało, że nie jest kochane tak jak na to zasługuje, będzie wiedziało, że miało pecha urodzić się chłopcem i na wstępie zawiodło mamusię. Takim sukom powinno się odbierać dzieci.". dobrze powiedziane

Płacz kobieto !!! Masz rację!!! Nieważne, że zdrowe, że udało się go spłodzić i urodzić...Problem tkwi w przyrodzeniu... buhahaha - żenada

Gość ona nieznajoma jj
mnie tez mdli na taki widok, takich mamus co mysla ze przy coreczce odmlodnieja a one tylko smiesznie wygladaja nic wiecej, u mnie gdzie indziej problem

Gość Punkt widzenia zalezy od
Trzeba bylo nie naturalnie a in vitro wtedy sobie plec mozesz wybrac a teraz to juz musztarda po...

Gość ona nieznajoma jj
santonio chyba napisane a nie powiedziane :O

Gość ona nieznajoma jj
wiem zaluje ze invitro nie zrobilam wtedy by byla ukochana coreczka a nie syn :O

Gość herbatnik 87
sluchaj, nie doluj sie wiecej wes moze zostaw tatusia z synkiem czy dziadkami jedz gdzies na caly dzien i jak zatesknisz za nim to zmienisz zdanie...

Gość ojka12345
a ja mam 2 synow i to na raz :)))))))))))))))))))))))))

Gość a ja marze o synku
jeszcze nie mam dzieci ale jesli miałabym iec to tylko synka. za nic nie chciałabym miec córki. kiedys mi sie sniło ze urodziłam córke i obudziłam sie spanikowana. ale mysle z ejak bym miała juz dziewczynke, to na pewno bym ja pokochala. a ty pomysl ze zawsze mozesz miec drugie dziecko i moze tym razem bedzie córka.

No to sprawa zakonczona, sama sobie jestes winna wiec nie wylewaj lez tylko sie pogodz z faktem ze masz syna a nie corke. Trudno. Ja dni liczylam, wskakiwalismy do lozka nie w tuz przed, podczas albo zaraz po owulacji i mam 2 dziewczynki.

Gość ona nieznajoma jj
herbatniczku jak do szkoly wychodze na 4godz to juz tesknie ale to nie zmienia faktu ze wolalabym by byl dziewczynka , moja corunia i coreczka tatusia

Gość ona nieznajoma jj
ojka12345 o matko gratuluje ale jakbym byla na twoim miejscu to bym sobie wspolczula

Gość ona nieznajoma jj
punkt widzenia zazdroszcze Ci bardzo, ale nie wierze w taki bzdury jak seks przed pelnia itd :/

Gość dziewczyno nie mow takich
rzeczy, bo gdyby cos naprawde sie stalo...Jakies nieszczescie z dzieckiem . Nie wywoluj zlego. Ty chyba nie wiesz co to jest problem. Albo masz ciezka depresje poporodowa, albo chorobe psychiczna, albo jestes bardzo zlym i głupim czlowiekiem. Pomysl, ocen i zaradź.

Gość ona nieznajoma jj
dziewczyno nie mow takich przeczytaj sobie co pisalam troche wczesniej a nie mi tu jakies choroby wymyslasz

ty poprostu chcesz swojemu facetowi wejsc w dupe bez mydla.... bo on tak uwielbia tamta.....a co z niego za chlop ze nie lubi chlopcow???chyba 95% facetow byloby szczesliwych ze pierworodny to chlopiec.....

I dlatego masz syna a nie wymarzona corke. Ja tez nie wierze w seks przed pelnia itd ale wiadomo ze plemniki ''meskie'' maja wieksza predkosc i krotsza zywotnosc niz plemniki ''zenskie''. Wiec jesli zaplodnienie bedzie mialo miejsce tuz przed, podczas lub zaraz po owulacji to jest najwieksza szansa na chlopca. Wiec mimo ze 100% pewnosci poza in vitro to nie daje to wielu sie sprawdza jesli tylko wiedza z testow dokladny moment owulacji. A ksiezyc z tym nie ma nic do czynienia, tylko biologia...

Gość ona nieznajoma jj
babinicz pierworodna byla wlasnie corka i ja uwielbia , mala suka

Gość dziewczyno nie mow takich
no to teraz juz wiem,ze durna jestes. I chyba straszna gówniara. W kazdym razie psychicznie. Było w ogole nie miec dzieci. No, jeszcze moze byc prowo.

Gość herbatnik 87
ale jest synus i nic tego nie zmieni i musisz zmienic podejscie bo on bedzie cierpial ze nie spelnia twoich oczekiwan... uwierz ze ja tez chcialam miec corke! myslalam zeby postarac sie o drugie dziecko ale maz nie chce. wes sie w garsc i nie wierze ze nie uda ci sie tego zaakceptowac... w koncu to twoje dziecko. Mysle rowniez ze to ze to syn to tylko pretekst... moim zdaniem masz depresje poporodowa i nie chce cie tutaj obrazic... penie masz wszystkiego dosc, jestes zmeczona dzieckiem... i myslisz ze jakby to byla dziewczynka to bylo by ci latwiej bo by byla inna albo ty bys miala inne podejscie do niej... ale jakbys miala corke to z pewnoscia tez bys znalazla w niej cos czego nie oczekiwalas i zalowalabys ze jest taka i owaka... moim zdanie i mowie ci to serdecznie jako pedagog powinnas isc do psychologa i porozmawiac z nim o tym... tylko on ci jest w stanie pomoc

Gość ona nieznajoma jj
prowo?

Gość ona nieznajoma jj
herbatniczku dzieki, pewnie masz racje, ja juz sama nie wiem czego chce :( na chwile obecna chce mi sie pic

Gość oddaj do adopcji to
będzie mial lepsza matkę

Gość ona nieznajoma jj
dzis pierwszy raz pije alkohol od ponad 14miesiecy, od kiedy zaczelismy sie starac o dziecko, wiec naprawde jest ze nmna zle :(