Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wasza pomarańcza

Od 3 lat tu siedzę i tego jeszcze nie widziałam

Polecane posty

Gość Wasza pomarańcza

Jak te forum spadlo na psy, nic tu nie ma totalnie nic, topiki w ktorych nic nie ma tak jak topik dla degeneruchow, nuda , obraźliwe texty puszczane na kazdego , kiedy to ma sie do cholery skonczyc , na tym forum nie da sie spokojnie zyc , moje IQ spadlo przez to do zera

Gość przez takie niki jak
sliwka w kompota kciukiem , myrewin i julek cezar beznadzieje topiki

Gość przecież to napływowe
miałkie kupsztale z f23 zrobiły taki gnój z tego forum :)

Gość fakt jest coraz gorzej

Gość kto tu pisze
tylko debile

Gość klkaslksalka
nasraj jej na głowę ciulu a potem zliż jej to z twarzy chuju a na końcu wypierdol się razem z swoja rodzina w powietrze rozpierdol wszystko co jest na ziemi tak najlepiej by było jak by ktoś rozjebał ten cały syf który nieodymienie z nami jest nas wszystkich razem sobą wypierdol w powietrze i by było git tępy chuju jebana kurwa szamacka i czego chuju tu się żalisz pierdolony poje busie kurwa ma problemy to odra kurwa jak ciota pisze prze internet na jakimś zajebanym blogu i ciulu po kurwa zygać mi sie chce jak czytam takie posty eeeeeee chłopak mnie rzucił albo kurwa jestem Karol i mam 29 lat nigdy tego nie robiłem no orzesz kurwa jego w dupę mac CZEGO KURWA SIĘ PATRZYSZ

Raczej nieeeee Zwalmy na innych , lub na mnie :classic_cool: będzie lepiej

Gość klkaslksalka
nasraj jej na głowę ciulu a potem zliż jej to z twarzy chuju a na końcu wypierdol się razem z swoja rodzina w powietrze rozpierdol wszystko co jest na ziemi tak najlepiej by było jak by ktoś rozjebał ten cały syf który nieodymienie z nami jest nas wszystkich razem sobą wypierdol w powietrze i by było git tępy chuju jebana kurwa szamacka i czego chuju tu się żalisz pierdolony poje busie kurwa ma problemy to odra kurwa jak ciota pisze prze internet na jakimś zajebanym blogu i ciulu po kurwa zygać mi sie chce jak czytam takie posty eeeeeee chłopak mnie rzucił albo kurwa jestem Karol i mam 29 lat nigdy tego nie robiłem no orzesz kurwa jego w dupę mac CZEGO KURWA SIĘ PATRZYSZ

tak , wiem już jestem pomarańczki juz mnie kochają , a szczególnie wrong :classic_cool:

to było bardzo fajne forum z babeczkami do czasu aż część smutasów z efe23 przeniosła się tu na stałe :O

Gość klkaslksalka
te chuju a zapierdolić tobie z parciola w kręgosłup wiec kurwa usiądź na pizdę i nawet nie mrugnij ciulu wpuścić chamstwo na salony

Gość klkaslksalka
te kurwa znam taki dowcip śmieszny kurwa

Gość klkaslksalka
dwóch kolesi zakłada spółkę

nie jest tak samo , wcześniej można było się podszywać a teraz to topiki są tak głupie że trudno tam coś dodać głupszego.

Gość klkaslksalka
1 ma pieniądze a 2 ma doświadczenie

Gość klkaslksalka
no i ta spółka w dobie kryzysu upadla

Co mi pozostało tylko Kafe i być Waszą kochaną róshoffą princeską :classic_cool: I pisać słit posty :O

Gość klkaslksalka
ten co miał pieniądze ma teraz doświadczenie a ten co miał doświadczenie teraz ma pieniądze