Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 7 tygodni po porodzie

Po porodzie ból przy stosunku i trzecia dziurka.

Polecane posty

witam. Mam problem. Jestem 7 tygodni po porodzie. Rodziłam naturalnie i miałam obcięcie. Ogólnie szybko poszło.nacięcie ładnie się goiło,bolało tylko 5 dni -do zdjęcia szwów. Wczoraj spróbowaliśmy z mężem pierwszy raz po porodzie się kochać. Niestety zaczęło mnie coś bardzo piec. Trochę przestało dopiero gdy się bardzo rozluzniłam. Po stosunku było ok. W nocy poszłam zrobić siku i znów potwornie piekło. Zobaczyłam też w lusterku trzecia dziurkę ! Między pęcherzem a wejściem do pochwy taka mała na dwa milimetry dziurkę. Nie zauważyłam jej nigdy wcześniej. Napiszcie mi proszę czy to normalne,czy też tak macie i dlaczego tak mnie pieczę podczas stosunku a teraz podczas załatwiania się. Z góry dziękuję i proszę o poważne odpowiedzi.

*oczywiście nie obcięcie tylko nacięcie :)

Gość konwaljaaaaaaaaaaaa
to ty swój pęcherz widzisz????????????

pęcherz jest jakiś centymetr bardziej z przodu. A ta dziurka jest między pęcherzem a wejściem do pochwy jak się rozchyli wargi sromowe.

Gość o ja pitole**
jaki kurna pęcherz? ten moczowy masz na wierzchu? współczuje:(

Gość mmmmammma
moim zdaniem po prostu za wczesnie zaczeliscie uprawiac sex , okres pologu trwa do ok 8 tyg i wiecej. Powinnas isc do ginekologa na kontrole blizn poporodowych.

Gość dr hause
no raczej pecherz sie ne widzo bo jest w jamie brzusznej:)az dziw bierze ze mozna takie rzeczy pisac:) masz infekcje i tyle

Gość buahhahahahahhahahha
BUAHAHAHHAHA PECHERZ WIDZI!:D a moze ci jakis torbiel wyskoczyl i ty to nazywasz poecherzem?:O lepiej idz jak najszybciej do swego gina

lekarz mówił że po 6-ciu tygodniach już można,a za dwa dni będzie to już 8 tygodni po. Wizytę u lekarza mam w przyszłym tygodniu. Pisząc pęcherz chodziło mi o cewke moczowa. Ktoś już kiedyś też założył temat o trzeciej dziurce ale wtedy wydało mi się to śmieszne i nie czytałam tego,a teraz nie potrafię tego znaleźć. Dobra,wiem może głupio się pytam,ale kto pyta nie bladzi.

Gość zarosnie ci sie-tzn zrosnie

zrosnie się? Czyli to normalne? A czy piekło dlatego że ta dziurka jest nie zrosnieta?

Gość zarosnie ci sie-tzn zrosnie
tak

Może to jest po prostu jakieś otarcie dość mocne i tyle. Poczekaj do wizyty u lekarza i zapytaj. Ja osobiście czegoś takiego nie miałam.

ja poszlabym do gina jak najszybciej zawsze warto takie cos sprawdzic ja tez nic takiego nie mialam po obu porodach, ale w sumie cieta i szyta tez nie bylam... sex po 2 tyg od porodu i wszystko ok ale zawsze szlam do gina najpierw jezeli karmisz piersia mozesz odczuwac suchosc ,wtedy warto kupic jakis nawilzacz ja tez stawialabym na obtarcie, no ale lekarzem nie jestem i tego nie widzialam...