Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ooonajs

Brak okresu

Polecane posty

Ostatni okres miałam 9.02.2009., który i tak dostałam o tydzień za wcześnie, teraz minął 32 dzień i okresu ani widu ani słychu.. zaczęłam współżycie od lutego czy to może mieć wpływ na hormony w moim organiźmie ? brałam także silne antybiotyki , zmęczenie , stres wiadomo... wykonałam 2 testy daly one wynik negatywny jakie mogą byc przyczyny ? pomocy

Gość tyrytyry
kolejny temat jakich wiele...sama napisalas..stres, zmeczenie a wynik negatywny...wiec siedz spokojnie...a okres sie pojawi

no fakt .... seks z prezerwatywą wszystko bylo w porządku mysle ze nic nie powinno być źle...ale ten stres doprowadza do szaleństwa

Gość tyrytyry
im dluzej bedziesz sie stresowac tym bardziej bedzie ci sie przesuwac...wiem cos o tym..sama tak kiedys mialam..

no wiem tym bardziej miesiąc temu dostałam o tydzień wcześniej możliwe że coś sie poprzestawiało seks przy zabezpieczeniu, co prawda "tylkp" prezerwatywy ale ani nie pekla ani sie nie zsunela ... oszaleje zaraz

Gość tyrytyry
to zrob sobie MEGA goraca kapiel..to podobno przyspiesza ;)

Gość tyrytyry
to czekaj cierpliwie. ile wogole masz lat?

Gość a jaki przyjmowalas
antybiotyk? mnie sie kiedys chyba o 2,5 tyg przesunal z powodu brania antybiotykow. Spoko, skoro testy sa negatywne to nie ma co panikowac :)

no wlasnie antybiotyk ... taki ktory bralam przez 3 dni a ma działanie na 10 dni i wlasnie mialam dostać w tych dniach okres... skoro takie dzialanie musial byc silny pójdę w tygodniu do lekarza zobaczymy co powie ..mozliwe ze luteina

Gość a jaki przyjmowalas
aha, znam ten atybiotyk, sama go przyjmowalam kiedys :) spokojnie, mysle ze z tych obajwow co opisalas to nie masz absolutnie sie czym przejmowac. kazdy antybiotyk wplywa na okres i regularnosc jego wystepowania. bedzie dobrze! :)

zapisalam sie do lekarze za tydzien :( brak wolnych terminowa nadal nic.... ciagle sprawdzam i mysle o tym :( ech ...

Gość kobieto opanuj się
okres może się spóźniać przez chorobe i stres nawet dwa tygodnie i jest to w granicach normy, o ile nie zdarza się notorycznie... Luteine to po tym okresie możesz brac a nie po 32 dniach od ostaniej miesiączki....

ale towarzyszą mi przy tym białe upławy jakiś śluz nie wiem co to znaczy czy są to jakieś zmiany zapalne ? czy objaw ciąży ??

zrobilam kolejny test i wynik negatywny wiec wiem ze to nie ciąża rannyyyy juz prawie 2 tyg

Gość dydy
ooonajs zagladasz tu jeszcze ? mam ten sam problem co Ty, brak okresu i wlasnie białe upławy ze sluzem, cykl u mnie zawsze trwal ok.25 dni a teraz okres mi sie juz spoznia tydzien dostałaś juz okres ?

Gość dydy
ktoś może sie jeszcze wypowiedzieć, robiłam test ciazowy-negatywny, nie odchudzam sie, stresów ostatnio nie mialam.

Gość gwiazdeczka 555
mialam to samo w tamtym roku latem......zawsze mialam okres reegularnie 28-34 dni powiedzmy, ale byl juz 40 dzien, a okresu nie bylo.....nie pomoglo branie aspiryny, jak radzili mi na forum,,,,,,a okjres i tak nie nadchodzil. Zrobilam 5 testow ciazowych, ktore wykluczyly ciaze. Bylam tak znerwicowana, ze umowilam sie do gina. Od razu cytologia, usg no i niby ok. Dał mi luteine przez 5 dni pod jezyk i w ciagu 7 dni mial okres wystapic i wystapil....lekarz mi powiedzial, ze antybiotyk mogl zahamowac owulacje itd.....takze idz do lekarza, bo nerwy nic tu nie pomoga...

Gość dydy
ale ja nie brałam zadnych antybiotyków, w ogole nie biore zadnych lekow, pigulki anty odstawilam rok temu i nie mialam problemow z nieregularnymi okresami, no i sie nie denerwuje, jem normalnie, nie mam niedowagi, jest to dla mnie dziwna sytuacja bo okres nigdy mi sie nie spoznial, zawsze te cykle takie krotkie mialam, 21-25 dni

Gość dydy
no i mam ten sluz, przezroczysty, taki jak w czasie owulacji, na przemian z bialymi uplawami,