Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdfsdfsfs

GDZIE NA WAKACJE NAD MORZEM MIEJSCOWOSCI

Polecane posty

Gość x-xxxx
Byłam z rodziną w Rewie, bardzo mi się podobało w tym roku znowu tam się wybieramy. Rewa jednak to miejscowość dosyć spokojna, raczej dla rodzin z dziećmi , jeśli jestes nastawiona na imprezy to potwierdzam zdanie poprzedników Mielno lub ewentualnie Władysławowo- Chłapowo(\"Pomarańczowe pole\", sprawdź w wyszukiwarce)Swojego czasu świetnie się tam bawiłam;)

Gość ja najczesciej jezdzilam
do miedzyzdrojow, ale mielno i łeba tez sa ok. w ogole w mielnie to 3/4 w wlkp. jest:D

Gość Onn...
A jak jest w Sopocie ? Panuję wyjazd z dziećmi w lipcu, może znacie jakieś tanie noclegi ?

Gość roerkowa
ja osobiście gorąco polecam REWAL świetna miejscowość mała ale sensowna nie brak dyskotek i innych rozrywek.Ustka piękne miejsce,ale akurat jak bylam to pogody nie mialam wiec okoliczne bary wszystkie zostaly zwiedzone-jest co robic:)Niechorze-tez ma sie czym pochwalic pod wzgledem rozrywkowym.

Gość roerkowa
No i oczywiście Łeba.Mam świetne wspomnienia i tez jest gdzie poszalec:)

Gość roerkowa
Jeśli chodzi o Ustkę to mam świetne namiary na bardzo tanie noclegi 25zł osoba.Tylko,ze jakiś 1km od promenady no i warunki srednie.No ale przecież nie przyjeżdża się na wczasy,zeby w pokoju siedziec:)

Poddąbie!!! Darłówko!!!

Miedzyzdroje:)jest tam m.in aleja gwiazd,muzeum figur woskowych,uzdrowiska.

Gość grooobba
Onn...Mam ten sam problem, moja rodzina liczy 6 osób i również szukam jakiś tanich noclegów, najlepiej taniej przyczepy gdzie nie liczy się za osobę lecz za całą przyczepę. W zeszłym roku byliśmy pod namiotem, ponieważ nie było nas stać.