Kasia_Jot 0 Napisano Marzec 18, 2009 Witam ponownie . Widzę , że wątek nie wygasł . Wręcz przeciwnie . Czytam i czytam i sama nie wiem już co mam o tym wszystkim myśleć ... Czasem szkoda słów . anusiak anusiak , rzeczywiście . Wczytaj się w wypowiedzi omg i tam nie było ani słowa o poronieniach , więc spuśc nieco z tonu , bo wykłócasz się , życzysz śmierci Jej dziecku nie mając racji. aCoTyMiTu- miło Cię znów czytać :) Poziomem na tym forum jesteś zdecydowanie ponad przeciętną :) Pozdrawiam serdecznie ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość eruoihjrghuig Napisano Marzec 19, 2009 OMG/ SZKODA ZE CIEBIE MATKA NIE USUNELA BYLO BY JEDNEGO DEBILA MNIEJ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bo metafory są zawiłe Napisano Marzec 19, 2009 Popatrz, fenomenu się słuchało autorko? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość katarakta kk Napisano Marzec 19, 2009 omg ty jeseś oby na pewno poczytalnym czlowiekiem?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasia_Jot 0 Napisano Marzec 19, 2009 W moim mniemaniu OMG jest przeciwko aborcji , a Wy naskoczyłyście jak zwierzęta . Wyczytajcie od początku o czym mowa , bo aż w oczy kole to co wypisujecie . Jedna źle zrozumiała a Wy wszystkie lecicie za tą jedną zamiast doczytać :/ OMG wypowiedz się jeszcze , bo wszystkie życzą Ci śmierci , albo śmierci Twojeg dziecka a Ty milczysz. Bo metafory są zawiłe : Ze wszystkich moich postów zapamiętałaś / eś tylko to zdanie ? Gratuluję ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ddjkfrhffrr Napisano Marzec 19, 2009 dla twojej wiadomości kais jot to ja wyczytałam o co chodziło od początku bo rozmowa była o kochanych dzieciach które nie mają szansy na pogrzeb jak człowiek tylko są pakowane do worków i wyrzucane. A tamta idiotka wyskakuje że że los tych dzieci jest taki poniewaz ich matki nie chciały. to wy sie lepiej zastanówcie a nie bronicie jedna drugiej. obrzydliwe babiszony, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasia_Jot 0 Napisano Marzec 19, 2009 ddjkfrhffrr : Nie ubliżaj mi . Trochę kultury . A ja wywnioskowałam, że chodzi o dzieci po aborcjach, które również lądują na śmietniku . Takie jest moje zdanie . Mogę mieć swoje zdanie czy w związku z tym jestem "obrzydliwym babiszonem" ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasia_Jot 0 Napisano Marzec 19, 2009 Swoją drogą na temat aborcji mamy takie same zdanie , a Ty mnie od babiszonów wyzywasz :P Świat się kończy :P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ddjkfrhffrr Napisano Marzec 19, 2009 nie nie mamy takiego samego zdania. i nie chce mieć nic wspólnego z takimi ludzmi jak ty ktory obstaje za pierwotniakami jak OMG/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasia_Jot 0 Napisano Marzec 19, 2009 Ludzie , trochę powagi ... Wyzwij mnie jeszcze raz , niech Ci ulży , niech spadnie Ci ciśnienie krwi , bo zaraz eksplodujesz z tych nerwów :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ddjkfrhffrr Napisano Marzec 19, 2009 wybacz ale nigdzie cie w tej wypowiedzi nie obraziłam. Chcesz obrazy? nie ma sprawy... nawet materiałów nie umiesz uczciwie zebrac do pracy magisterskiej jak to ktoś słusznie zauważył. A potem taki nieuk chodzi i się magisterką chwali a tymczasem nawet materiał jest opierany na kłamstwie, wymysłach i nieuczciwym zdobyciu go. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ddjkfrhffrr Napisano Marzec 19, 2009 no chyba ze masz zamiar zostac redaktorką faktu bo tam wszystko to same prowokacje i kłamstwa, tam się odnajdziesz,. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasia_Jot 0 Napisano Marzec 19, 2009 Będąc na 5 roku studiów raczej jestem ukiem , niż nieukiem :) Jakbym napisała : "Siema , zbieram materiały do p.m . Pisać "to nikt by się nie odezwał a tak to przynajmiej mam teraz ogólny zarys wiedzy na temat , który mnie interesował :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość katarakta kk Napisano Marzec 19, 2009 u nas to połowa takich intelektów jak Kasia_Jot. dobrze że chociaż sama tą pracę opartą na prowokacjach pisze a nie kupiła bo to też norma :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasia_Jot 0 Napisano Marzec 19, 2009 Mam zamiar zostać Twoim psychologiem :) Wiele nie będziesz mi musiała o sobie opowiadać ... Wyznaję zasadę "napisz jedno zdanie , a powiem Ci kim jesteś" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość katarakta kk Napisano Marzec 19, 2009 no jasne że tak nie trzeba pisać i nie trzeba pisac prawdy. Poczatek pracy: weszłam na kafeterie, zrobiłam prowokacje, rzuciłam hasło abocja i dowiedziałam się wielu interesujących rzeczy... Wszystkich rzuci tym na kolana. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasia_Jot 0 Napisano Marzec 19, 2009 Swoje doświadczenia mi opowiadasz ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość katarakta kk Napisano Marzec 19, 2009 to przeciez o tym prace piszesz ty a nie ja :) ja mialam troche wiecej godnosci i kiedy pisalam swoja prace informacje do niej zbieralam w sposob uczciwy a nie na poziomie przedszkolaka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasia_Jot 0 Napisano Marzec 19, 2009 Chcesz o tym porozmawiać ? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość katarakta kk Napisano Marzec 19, 2009 nie, dziekuje, nie rozmawiam z ludzmi ktorzy wymagaja hospitalizacji i to natychmiastowej :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasia_Jot 0 Napisano Marzec 19, 2009 Ależ ja czuję się doskonale :) Właśnie zabieram się do składania tego co misternie nazbierałam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bueehehehehhee Napisano Marzec 19, 2009 u mnie w pracy tez jest taka kaska, prace m.napisala po tym jak w domu naopowiadala ze jest prostytutka i autentycznie pożniej tak w pracy napisala kasiu jaki masz iloraz inteligencji? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość katarakta kk Napisano Marzec 19, 2009 no tak, teraz te matactwa posklejac tak aby to wygladalo na prace inteligentnej osoby, moze byc trudno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasia_Jot 0 Napisano Marzec 19, 2009 Na tyle wysoki , że kiedyś przyjdziesz do mnie i powiesz , że potrzebujesz pomocy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bueehehehehhee Napisano Marzec 19, 2009 a po co mam cie w psychiatryku odwiedzac?pewnie i tak bedziesz w zakladzie zamknietym bez mozliwosci odwiedzin Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość katarakta kk Napisano Marzec 19, 2009 no przeciez musi jakos odwiedzajacych znaleśc :) skoro się rodzina jej wyrzekła to chciaż może w obcych będzie mieć jakieś oparcie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasia_Jot 0 Napisano Marzec 19, 2009 Opowiedz mi jeszcze o moje przyszłości :) Opowiedz jeszcze jaka będzie Twoja :P I jeszcze kuzynki brata mojego wujka z Torunia , bo też chciałaby znać swoją przyszłość :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasia_Jot 0 Napisano Marzec 19, 2009 Kurcze , fajne jesteście :) Poprawiłyście mi humor :) Idę pisać pracę . Jeszcze kiedyś tu zajrzę :) Pozdrawiam serdecznie ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bueehehehehhee Napisano Marzec 19, 2009 ups przepraszam jaki ja niewyrozumialy, zapomnialem ze nie wszystcy maja rowno pod sufitem. kasiu gdzies jeszcze twoje tematy mozna znalesc? z checia poczytam wyznania schizofreniczki, rzadko ma sie taka okazje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość katarakta kk Napisano Marzec 19, 2009 nie wiem czy jest z czego się śmiać... a pisząc prace w kaftanie bezieczeństwa może byc kłopotliwe, nawwet bardzo :) zajrzyj jak wyjdziesz na przepustkę za kilka lat :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach