Gość OMG / Napisano Marzec 18, 2009 na obalenie Twoich porąbanych teorii zapytam Cię w co ubrała Cię mama jak się urodziłaś . przeciez po porodzie miałaś już świadomość , więc odpowiedz ... Tak samo jak nie pamiętasz w co byłaś ubrana nie pamiętasz czasów w łonie matki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość OMG / Napisano Marzec 18, 2009 I czy w związku z tym mozna Cię było zabić tuż po urodzeniu ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dhkjfhuker Napisano Marzec 18, 2009 no własnie więc o jakiej świadomości mówicie? sami piszecie że ona nie istnieje na tym etapie...juz sami nie wiecie co wymyślać, zaprzeczacie własnym słowom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość weronisiadffddd Napisano Marzec 18, 2009 magdaleno ale jak - szczera prawda, moze obroncy zycia by zainteresowali sie takimi dzidziusiami w workach wynoszonych na smietnik ze szpitala? a moze to juz nie czlowiek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość OMG / Napisano Marzec 18, 2009 A co mają je do domu zabrać ? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość matka nie polka Napisano Marzec 18, 2009 po przeczytaniu tej wypowiedzi jestem w wielkim szoku...nigdy nie patrzyłam na to od tej strony,masz racje dziecko dziecku powinno być równe,to te instytuacje powinny dawać przykład postępowania.nie wiem co mam powiedziec,brakuje mi słów.jesli takie rzeczy dzieja sie zgodnie z prawem i ludzki plod kończy na smieciach jak jakis przedmiot to jest to nie w porzadku a wszystkie umoralniajace teksty do kobiet dokonujacych aborcji sa smieszne,to tymi ludzmi ktorzy traktuja w ten sposob drugiego czlowieka trzeba sie zajac.boga chyba nie ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość weronisiadffddd Napisano Marzec 18, 2009 OMG - jesli wedlug ciebie nie ma potrzeby pochowac drugiego czlowieka jak na to zasluguje, to ja nie mam potrzeby w ogole go rodzic... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość OMG / Napisano Marzec 18, 2009 A skąd te dzieciaczki się tam biorą ? Właśnie od takich , które "nie mają potrzeby ich w ogóle rodzić" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość weronisiadffddd Napisano Marzec 18, 2009 OMG - a ty czytasz co w ogole piszesz? według ciebie poronienia wysteuja tylko u kobiet ktore dzieci nie chca?? WIesz co lepiej sie nie odzywaj skoro dla ciebie nie ma znaczenia czy dziecko bylo chciane i kochane czy nie. Mam nadzieje ze ty tes stracisz swoje dziecko i ktos ci powie ze nigdy go nie kochalas/es i oby wyladowalo na smietniku a ty nie mogl go pochować. Tylko na to zaslugujesz po takich slowach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość matka nie polka Napisano Marzec 18, 2009 omg ty jestes normalny ze wygadujesz takie rzeczy?wiesz ja stracilam dziecko i gdybys tu byl w zasiegu mojej reki to za te slowa bym ci ten głupi łebek z ptasim mozdzkiem ukręciła.Jak śmiesz w ogole takie rzeczy pisac?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość OMG / popisałeś się Napisano Marzec 18, 2009 inteligencją a raczej jej kompletnym brakiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość OMG / Napisano Marzec 18, 2009 Jakie wy durne jestescie . ja pisalam o aborcjach . inteligentki zasrane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anusiak anusiak Napisano Marzec 18, 2009 Nie jestem zwolenniczką aborcji. Jestem matką dwóch małych szkrabów które były wyczekane i wykochane. Zanim pojawiły się one na świecie miałam 3 poronienia - ból nie do opisania. Omg nie wiem kim jesteś ale jesteś ochydnym człowiekiem i wierze ze sprawiedliwość istnieje a ty za takie tezy zapłacisz srogą cenę patrząc jak twoje ukochane dziecko zabirają w zielonym worku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość weronisiadffddd Napisano Marzec 18, 2009 Tak my jesteśmy durne... Tylko ty mądry człowiek napisałeś że poronienia dotykają kobiety które dzieci nie chcą miec. WIesz? kończe rozmowe z tobą, nie zasługujesz aby żyć nawet, właśnie ty za takie słwoa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość OMG / Napisano Marzec 18, 2009 czytaj co ja piszę a później mnie obrazaj i życz mi śmierci dziecka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dnckdnbc Napisano Marzec 18, 2009 A ja jestem kobieta i sama bym tym durnym kobietom ktore nie umieja sie zabezpieczyć skrobała tyłki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anusiak anusiak Napisano Marzec 18, 2009 inteigentki zasrane? a kim ty jesteś chamico że piszesz takie rzeczy?? widac ze nigdy nie straciłaś dziecka potworze ale wierze ze bedziesz miala okazje sie przekonac jak to jest, inteligentko zasrana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aCoTyMiTu 0 Napisano Marzec 18, 2009 jak wogóle śmiecie życzyc komukolwiek takich rzeczy? jak macie czelnosc wogóle?? pseudo etyce od siedmiu boleści! co was obchodzi co robią kobiety ze swoim ciałem? kto wam pozwolił wtrącac sie w nie swoje życie?! jeżeli jakaś kobieta chce podjac taki krok to jest tylko i wyłącznie JEJ sprawa. każdy ma inne poglądy i należy to uszanowac a nie wypisywac takie brednie! czy ona kiedykolwiek i czymkolwiek obaziła czyjeś sumienie? nie! wyraziła swoje zdanie, zreszta to samo zdanie na temat aborcji mam i ja! mi też bedziecie życzyły śmierci mojego dziecka??? to że jestem za aborcją nie znaczy że kiedykolwiek usunę dziecko, bo nie zrobie tego nigdy! ale to nie znaczy że mam sie nie wypowiadac w dyskusjach dotyczacych tego tematu! każdy sadzi według siebie a te które tk mocno krzycza napewno nie raz postapiły w niezgodzie ze swoim sumieniem. Poco na siłe kogoś uszczęślwiac??????? zastawcie mózgi kobiet i ich sumienia w spokoju. kazdy kiedyś sam za swoje czyny odpokutuje, spokojna wasza głowa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość OMG / Napisano Marzec 18, 2009 a co ty z tym poronieniem . ja pisałam o aborcji , o dzieciach z aborcji a ty na sile mi wmawiasz ze o poronieniach . życzysz mi smierci dziecka . troche rozumu kobiecino Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dnckdnbc Napisano Marzec 18, 2009 anusiak anusiak--jestes matka,wiec uwazaj,bo czasami słowa moga przeciw Tobie sie obrocic.Idz sprawdzic czy Twoje dzieci dobrze sie czuja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anusiak anusiak Napisano Marzec 18, 2009 to ty użyj tego ptasiego mozdzku ktory tam ci pozostal i doczytaj ze dyskusja byla o zle traktowanych dzieciach z poronien ktore zamiast miec mozliwosc pogrzebu trafiaja na smietniki! a ty wyjezdzasz z teza: takie dzieci są od kobiet które ich nie chca miec! Ty jestes jakas nienormalna! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anusiak anusiak Napisano Marzec 18, 2009 dnckdnbc od moich dzieci to sie laskawie odczep, przyczep sie do tej wariatki co wygaduje takie rzeczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość OMG / Napisano Marzec 18, 2009 anusiak anusiak tłumacze ci baranku ze pisałam o aborcjach wiec przestan mnie juz obrazac :] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dnckdnbc Napisano Marzec 18, 2009 anusiak anusiak-- ale nie zyczy sie zadnej kobiecie smierci jej dziecka.Chyba z Toba ,Matko Polko cos nie tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość omg ty lepiej zamilcz bo Napisano Marzec 18, 2009 pograzasz sie tymi kiepskimi tlumaczeniami i do tego wyzywajac od durniow i zasrancow, oby twoje dzieci mialy szanse sie urodzic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość OMG / Napisano Marzec 18, 2009 zmus mnie do milczenia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dnckdnbc Napisano Marzec 18, 2009 A ja jestem zwolenniczka aborcji.Lepiej niech sie co niektore wyskrobia,bo jakby miały takie dzieci głupiutkie ur.jak one same,ze nie potrafia sie zabezpieczyc to ziemia by sie przeludniła całkeim i oddychac by nie było czym ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anusiak anusiak Napisano Marzec 18, 2009 omg ty obrazilas wszystkie kobiety dotkniete poronieniem swoimi bzdetami, nie widze powodu aby cie szanowac, nie zaslugujesz na to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość OMG / Napisano Marzec 18, 2009 zastanów się co piszesz :) pisałam o dzieciach , które są usuwane przez kobiety i wyrzucane przes pieprzonych ginekologów na śmietnik . Nie wpieraj mi , że pisałam o poronieniach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość OMG / Napisano Marzec 18, 2009 przeZ* oczywiście miało byc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach