Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lubie czekolade

schudnac ok 10 kg, kto ze mna? jakies doswiadczenia?

Polecane posty

Dziewczyny ja wczoraj pożyczyłam od koleżanki wagę(bo moja padła),dziś rano się zważyłam i wyszło 57,3 !!W sumie myślałam że 58 będzie a tu taka miła niespodzianka:):)Dziś jej oddam tą wagę i za 9-10 dni znów pożyczę i ciekawe ile będzie;) W sumie fajne jest życie bez wagi,bo nie wiesz ile przytyłaś-takie w ciemno odchudzanie,ale przynajmniej nie ważę się 100 razy dziennie;)

no proszę jak miło kto się tu pojawił :) witaj czekoladko :) Nie przejmuj się , ja też nie mam się czym chwalić :P no może tym że się wzięłam od poniedziałku :P raptem 4 dzień :) właśnie jem kolacje : jabłko i kilkanaście winogronek rodzynkowych na śniadanie było : 1,5 kanapki z serkiem kremowym, i pasztecikiem i 0,5 gorącego kubka pomidorowej , a na obiad : troszkę ziemniaków, fasola czerwona 2 łyżki, 1 jajko gotowane, kawałek kiełbasy leśnej może 1/3 laski, i dupka pomidora :P - taki byle jaki ten obiad :P ale ogólnie był sos musztardowy z jajkiem a ja go nie znoszę :P

Aga nie denerwuj się -ja wieczorkiem nie bardzo mogę bo cały czas jestem koło domu z synkiem-wiesz fajna pogoda:) Wczoraj zrobiłam placek-miodownik i aż boję się że rzucę się zaraz na niego;) A tak to u mnie bez zmian ,nawet nie mam co pisać za bardzo:(Staram trzymać się diety i tyle-a wczoraj zjadłam trochę paluszków :( taka mała odskocznia;)

Gość
Witajcie. Ja wczoraj miałam problemy z Internetem i nie mogłam wogóle otworzyć kafeterii :( Wczoraj rano zrobiłam 100 brzuszków i wieczorem 100 skłonów, a dzisiaj mam straszne zakwasy i boli mnie cały brzuch :( a tak, to wszystko ok. Jutro jak będzie ładna pogoda (bo wczoraj u mnie padał deszcz i była burza-dzisiaj też coś się chmurzy, jak by na burzę) to idę z siostrą biegać. Dzisiaj już nie będę ćwiczyć, wiadomo dlaczego :P

jak nie ma o czym pisać zawsze możemy pogadać o dupie marynie :P No dziewuszki uzbierałam kasę :D na rollery :P ale nie wiem czy dzisiaj się po nie wybiorę jestem taka przymulona nie mogłam zasnąć dzisiaj (może z wrażenia :P ) mówię wam męczyłam się całą noc i dopiero zasnęłam jak się widno zaczęło robić :( zrobiłam sobie kawę zwykłą i ją spijam ale nie wiem czy to coś pomoże a nie chcę się kłaść bo znowu jak się teraz wyśpię to nie zasnę wieczorem. Moja waga na dzisiaj to 60 kg :) , ale będę szczęśliwa jak już będzie spadać po niżej 6 :D ale jeszcze to nie to co bym chciała jeszcze czuję się grubo !!! ja mam figurę \"gruszki\" więc ten tyłek i kuloski jeszcze mnie nie satysfakcjonują i ten celulit - okropieństwo fujjj

wczoraj i przed wczoraj trochę poćwiczyłam głównie na tyłek i też mam zakwasy troszkę. Daria to dobry znak jak są zakwasy bo wtedy mięśnie pracowały :) ale z tego co widzę to muszę dużo dużo więcej ćwiczyć bo moje ciałko jest takie mięciutkie :P a nie takie jędrne jak bym chciała :( no muszę sobie jakiś balsam jednak kupić , kiedyś pamiętam polecałyście jakieś ..? nie chcę mi się szukać za bardzo wstecz :P

Dodałam mój dzisiejszy wynik wagi do stopki choć sama nie wiem czy jest on prawdziwy bo mam wrażenie że to tylko woda mi ubyła :( i że jak zważę się za np 2-3 dni to okaże się ze jest 61 :( , no ale w sumie to dość mało jadłam w tym tygodniu ... Dziś śn. - średnia bułeczka z sezamem i pestką z dyni i 1,5 paróweczki odtłuszczonej (jubilatki) :P

Aga gratuluje tej 60-tki!!!Niedługo będzie 5-tka z przodu a to już o wiele lepiej brzmi:) Moim problemowym miejscem są nogi-za grube!!!Zmierzyłam się w pasie dziś i mam 67 cm-SZOK TOTALNY!!Pas i brzuch mi szybko spada a nogi niestety wolniej>>>Tak jest że chudnie się tam gdzie się nie chce:(Ale chciałabym już ważyć 54 kg-ciekawe ile będę ważyć na koniec czerwca??? Wiecie że ćwiczenia naprawdę pomagają-ja teraz wszędzie mam twarde mięśnie,nogi są super umięśnione i ładnie wymodelowane,czuje że coraz mniej tłuszczyku mam a są mięśnie:):):)I cellulit trochę się zmniejsza(na nogach):O

dziewczyny mam do was prosbe:) pomozcie mi:) chodzi o to abyscie mi polecily jakas diete. najlepiej taka scisla zebym sie trzymala jadlospisu. moze kapusciana? co o tym myslicie? musze w miesiac jak najszybciej schudnac bo mam wazna impreze.

Lubie czekolade sama musisz sobie wymyślić diete(nie wiemy co lubisz jeść).Ale na pewno jedz mniej i nie jedz po 17-18,nie jedz chleba białego,dużo pij wody i dużo ruchu(bieganie, jazda na rowerze itp.) Lubie czekolade na schudnięcie trzeba dużo czasu,nie stresuj się że szybko musisz schudnąć-tak się po prostu nie da.Uwierz w siebie i ogranicz jedzenie ale też nie załamuj się jak popełnisz błąd:):):)POWODZENIA!!!

Gość
lubie czekolade- a ile chciałabyś schudnąć do tej imprezy? Według mnie najzdrowsza i najlepsza jest dieta MŻ ;) a na tej diecie kapuścianej długo nie wytrzymasz, po paru dniach Ci zbrzydnie! Aga-równieź ratuluję :) już lepiej Ci idzie... coraz lepiej, zaczynasz mnie i Gośkę doganiać :P :):):) A ja dzisiaj tak: śniadanie-3 kromki chleba zwykłego ( sałata+ogórek+pomidor) obiad (ale mi też obiad- raczej 2 śniadanie:P)- płatki z mlekiem :P i 1 jabłko (średnie)

Gość
lubie czekolade- a ile chciałabyś schudnąć do tej imprezy? Według mnie najzdrowsza i najlepsza jest dieta MŻ ;) a na tej diecie kapuścianej długo nie wytrzymasz, po paru dniach Ci zbrzydnie! Aga-równieź ratuluję :) już lepiej Ci idzie... coraz lepiej, zaczynasz mnie i Gośkę doganiać :P :):):) A ja dzisiaj tak: śniadanie-3 kromki chleba zwykłego ( sałata+ogórek+pomidor) obiad (ale mi też obiad- raczej 2 śniadanie:P)- płatki z mlekiem :P i 1 jabłko (średnie)

no chcialabym ok 4-5kg. przez miesiac tyle moze dam rade. bede cwiczyc wiecej niz zwykle, mniej jesc. chyba zastosuje diete warzywno owocowa. bo z ta kapusciana macie racje ze poprostu po 3 dniach mi zbrzydnie

Lubie czekolade nie schudniesz 5 kg w miesiąc.Chyba że nie będziesz nic jadła.Ale to jest tylko moje zdanie. Ja dziś zjadłam 2 jajka,warzywa na patelnie,serek wiejski i 2 kawałki miodownika:)I tak super że nie więcej;)

Gość
A ja myślę, że dasz radę tyle schudnąć, ale zapewne nie będzie, to łatwe! Musiałabyś się do tego mocno przyłożyć i potraktować, to odchudzanie na poważnie ;) Mi się najwięcej udaje w miesiąc zrzuciać 3 kg dzisiaj jeszcze zjadłam szklankę zupy ogórkowej z makaronem+0,5 kiełbasy zwyczajnej i 1,5 jabłka

Hej Dzisiaj jadę po rolki mam nadzieję że zrobię dobry zakup :) Ej czy wam też jest chwilami niedobrze jak jesteście między posiłkami? tzn głodne? bo ja wczoraj na kolacje zjadłam 1 jabłko o ok 19 i ok 21 napiłam się soku warzywnego 1,5 szkl. a poszłam spać chyba o 3 czy 4 nad ranem i byłam taka głodna że aż mi niedobrze było ale nic nie zjadłam :) i jak się dzisiaj obudziłam to nie byłam tak bardzo głodna jak w nocy , zjadłam śniadanie ok 9 , 1 kanapkę z chleba białego z serkiem kremowym i ok 1/3 kiełbasy leśnej i teraz jest 12 a mi jest niedobrze chyba z głodu , może rano żołądek był tak głodny że szybko strawił śniadanie i dlatego tak się czuję , jak myślicie?

Gość sarinha253
Mam 16 lat, waże 53 kg przy wzroście 166 cm i się czuję strasznie. Też bym chciała schudnąć, ciągle jestem głodna nawet jak dużo zjem, a jak jestem głodna to mnie wszystko denerwuje i nie mogę przestać myśleć o tym głodzie. Jak nic nie jem to nie jestem głodna, ale na drugi dzień się okropnie czuję, boli mnie głowa itd., a poza tym nie mogę głodować, bo mam cukrzycę :/

Cześć!! Aga ja nie czuję ostatnio głodu a tym bardziej nie jest mi niedobrze.I czasem z tego powodu myślę że za dużo zjadam.Ja jem jak nie jestem głodna:( ale jem co 2,5-3 godziny.Ja tak mam że nie czuję głodu ale czekam na godzinę jedzenia z utęsknieniem-chyba to trochę chore,nie? Dziś troche za dużo zjadłam(o 2 naleśniki z dżemem) 😠 ale zaraz potem pedałowałam 40 minut:) Aga jak tam zakupy,udały się??

Gość
Aguś, to nie zaciekawie, że jest Ci nie dobrze. Myślę, że powinnaś jeść 5 małych posiłków, nie powinnaś tak mało jeść skoro się źle czujesz. Jeszcze się nam rozchorujesz:0 Odchudzaj się ale nie głódź się... A ja dzisiaj miałam biegać, ale niestety pogoda nie dopisała. Rano padało, a po południu jak się już wypogodziło, to byłam w odwiedzinach u moich rodziców. W tygodniu raczej nie będę miała z kim biegać bo moja siostra pracuje do 18, ale może w następną sobotę pogoda będzie ładniejsza i wtedy sobie pobiegam. Podsumowanie dnia: śniadanie-3 kromki chleba białego (2 z jajkiem i 1 z pasztetem drobiowym) obiad-3 krokiety z kapustą i pieczarkami po obiedzie 1 jabłko wypiłam-1 herbatę zieloną i 2 kawy czarne z mlekiem

Gość Olka_711
Cześć dziewczyny!!! Jestem Olka i mam 19 lat.Jakiś czas temu zaczęłam brać tabletki antykoncepcyjne i wiadomo strasznie po nich przytyłam! W tamte wakacje ważyłam 62 kg przy wzroście 163cm! Teraz wazę 77 masakra!!! ;( Nie wiem jaką dietę stosować i co zrobić żeby schudnąć;(( Chciałabym bardzo wrócić przynajmniej do tej wagi co miałam a najlepiej do 60 kg Jestem normalnie załamana;((( Pomóżcie!!!

Gość
Witaj Olka! Widzę, że ważysz tyle co ja gdy zaczynałam dietę i wzrost mamy podobny! :) Przyłącz się do nas i po prostu stosuj dietę Mało Żryć- mi to pomogło i schudłam na niej już 19 kg:) Pozdr

Gość Olka_711
no właśnie widzę i podziwiam Cię normalnie!!!mi chyba nigdy sie nie uda;(mozesz odezwac sie do mnie na gg? moze bys mi podpowiedziala co i jak??? moje gg: 13148960

dziewczyny od jutra robie eksperyment. zwaze sie, zapisze wage i przez 2 tyg bede codziennie cwiczyc.i jesc 3-4 male posilki. zobacze ile schudne. a cwiczyc zamierzam codziennie ok 60 min badz wiecej.zalezy od dnia:)

Lubie czekolade widzę że nabrałaś motywacji na dalsze odchudzanie-powodzenia!!Ile teraz ważysz-57,7? Aga gdzie jesteś?Pewnie na tych rolkach non stop jeździsz?? Daria co u Ciebie nowego? Ja wczoraj znów za dużo zjadłam-tym razem paluszki i ciastka:(:(Ale w tygodniu postaram się nie grzeszyć:)Na rowerze też nie mam chęci jeździć ale to chyba przez zbliżający się @ .

Hej Hej witam nowe dziewuszki :) Gosia a Ty jak kupowałaś swoje rolki to bardzo były dopasowane (chodzi mi o rozmiar buta) bo ja kupiłam ale rozmiar większe i teraz nie wiem czy nie za duże :( bo jak się odpycham to kostka mi się do góry trochę podnosi, i nie wiem czy tak ma być ? ale jak przymierzałam w moim rozmiarze to trochę w łydce były chyba za ciasne bo noga mi drętwiała :( Wczoraj wskoczyłam na nie 1 raz :D ale po ok 10min jak wyrznęłam glebe ! to aż mi słabo się zrobiło :D :D :D chciałam zawrócić i chyba za szybo jechałam i trach na dupsko! :D przy ludziach :P i to koło sklepu :P i teraz tyłek mnie boli :D Ogólnie zakup się udał :) tylko nie wiem co z tym rozmiarem :( a i kupiłam jednak takie lepsze nie z marketu :)

jakaś tam 3 - masz rację napalona na dietę to ja byłam :) ale czytam co piszecie i nie mówię nie.... narazie kryzys. Jak zwykle wracam w poniedziałek i zawsze się kończy porażką, może zacząć od innego dnia? ;)

Daria23 - napisz kilka jadłospisów może będzie mi łatwiej dzisiaj : 2 kromki chleba z sałatą serem i pomidorem 1 l. wody

Aga ja nie mam rolek!!Wiem jakie są dobre bo ma mój brat i w nich kiedyś jeździłam ale są za duże-także w kwestii rozmiaru nie wiem nic:( Jazda na rolkach nie jest prosta ,ja jak się rozpędziłam to ledwo się zatrzymałam;) katarina fajnie że się pojawiłaś,odwiedzaj nas nawet jak masz kryzys:):)