Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yhmmm tak okazyjnie

znalazlem portfel z 1423 zl i dokumentami

Polecane posty

Gość to twoje/
Temat: Znalazłem kałacha z 100 nabojami 20:14 yhmmm tak okazyjnie Na kaburze było wygrawerowane: "własność Iwana z Łomianek"? Co robić? Oddać? ????????????????????

Gość zapewniam cie ze w tej chwili
własciciel oddałby wiele zeby same papiery odzyskać !!! Więc je wyślij poczta ! a kase ...zoostaw dla siebie .

Gość co zrobic no
oddałby wiele...?? no to jeszcze raz napisze, moja siostra znalazła portfel - 2000 zł, dokumenty, karty, zaniosła kolesiowi... wyjął jej z niego 20 zł i rzucił 'dzięki"

Gość prowokacjaaaaaaaa...
najpierw pisane w formie meskiej a potem zenskiej :o gafa... 0,5/10

Gość prowokacjaaaaaaaa...
10% znaleznego masz 'z urzedu' wiec mogla sie klocic:) trzeba tylko o tym powiedziec w momencie oddawania wlascicielowi/policji

Gość kaxil
Ja znalazłem 4 miechy temu też portfel z kasą i dokumentami policjanta z siemianowic śląskich kase wziołem a dokumenty do skrzynki pocztowej a kaasy było tylko 105 zł:)

Gość rooooooos
Pamiętaj, że należy Ci się 10% znaleźnego, dlatego lepiej oddać przez policję. Najlepiej jednak zatrzymaj pieniądze, bo ludzie to świnie i często nawet nie powiedzą dziękuję, nie mówiąc o znaleźnym. Oddaj tylko dokumenty.

Gość yhmmm tak okazyjnie
ja w tym temacie tylko 2 posty napisalem tak jak i ten temat z kalachem nie jest moj

Gość co zrobic no
nie chciała się wykłócać, głupio jej się zrobiło, oddała mu te 20 zł i poszła

Gość a chcesz isc do nieba

Gość hipcioooo
ja bym chyba oddala.. chyba ze jestes twardy i nie bedziesz mial wyrzutow sumienia. jak nie oddasz to mozesz liczyc na rewanz od losu..

Zostaw w portfelu \"grosika\" na szczęście, dokumenty odeślij. Znalezione niekradzione.

Gość polisa na zycie
Idz pod adres z dokumentow i zobacz czy bogol czy biedny i od razu bedziesz wiedzial co zrobic

Gość freeessd
polisa na zycie dobrze mowi

Gość zapewniam cie ze w tej chwili
mojemu mężowi skradziono portfel z dokumentami na budowie,ktoś z firmy montującej ...zorientowalsie dopiero po paru godzinach jak wrócił do pracy...zaczelismy całą machine z blokowaniem karty kred. unieważnianiem dowodu,prawa jazdy ,dowód rejestrac.auta itd ... NAPRAWDE wierzcie mi ze w takim momencie flaki sie gotują i człowiek chce juz tylko aby to wróciło a nie kasa ...no i co sie okazało ,ze jakiś dzieciak idący do szkoły znalazł na poboczu ten portfel i odniósł na komisariat...nawet nie myśleliśmy o kasie ....mąż nawet pytał na policji co to za dziecko .Chcielismy mu dac jakąś nagrode ....ale nie powiedzieli nam

Gość Teresiak
Było wiele przypadków że ktoś oddał a właściciel nie powiedział nawet dziękuję. dlatego nie oddawaj. Pieniądze weź sobie a portfel wrzuć do jakiejś skrzynki na listy - jak listonosz znajdzie to odeśle właścicielowi. Pomyśl czy ktoś oddałby Ci gdybyś ty zgubiła? Uwierz mi że nie!! Pozdrówka :)

Gość iksdee
chyba by mnie pojebało! Tyle kasy oddać!!!??? W końcu znalezione nie kradzione! Jak jak wracałem ze szkoły rowerem jechał prze demna jakis typek z pierwszej klasy i znalazł 50zł (poza szkola) on się mial wracac, no to ja do niego daj ja zawioze, on na to: dobra! - pojechał, ja udaję ze jade, zobaczyłęm czy odjechał i pojechałem z 50zł do domu ;D