Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaabbbcccd

ANKIETA - TABLETKI -WYPELNIJ

Polecane posty

Gość aaabbbcccd

Ankieta, zeby nie wczytywac sie w dlugie strony Waszych wypowiedzi: 1. Jakie tabletki bierzesz? 2.Jak dlugo? 3.Jakie skutki uboczne Ci doskwieraja? (jesli przytylas to ile) 4.Czy kiedys juz odstawilas tabletki? 5.Jakie? 6.Jakie byly skutki uboczne? 7. W jakim wieku jestes?

1. Yasmin 2. 7 m-cy 3. Zły nastrój, mdłości, suchość pochwy, przykry PMS 4. Nie 5.------- 6.------- 7. 23 lata

Gość peciula25
1.Novynette 2.6 lat 3.spadło mi libido i to znacznie 4.nie 5.--- 6.--- 7.25

Gość dona9898
1 mikrogynon 2 3 lata 3 0 na początku opuchlizna nów z tydzień i po kłopocie 4 tak 5 mikrogynon 6 0 dzidzia ;-) 7 35

Gość a po co i na co
A po co, na co i dla kogo ta ankieta ???? Każdy organizm jest inny i każdej inne tabletki pasują! Ja przetestowałam z 5 rodzajów zanim trafiłam na takie, które nie powodowały u mnie skutków ubocznych. Badanie hormonów też miałam.

1. Jakie tabletki bierzesz? 2.Jak dlugo? 3.Jakie skutki uboczne Ci doskwieraja? (jesli przytylas to ile) 4.Czy kiedys juz odstawilas tabletki? 5.Jakie? 6.Jakie byly skutki uboczne? 7. W jakim wieku jestes? 1. Milvane 2. 1 miesiąc 3. Żadne, nie przytyłam. Tylko miesiączka nie boli i cera mi się poprawiła. 4.Nie 5. - 6. - 7. 22

1 brałam Microgynon, stediril, cilest, diane , yasmin. teraz diane ( bede brac 6 miesiecy na cere ) 2 ok 5 lat 3 żadne 4 tak, gdy strałam sie o dziecko 5--- 6---- 7 26 lat

Gość jojojojojjjjjjj
1. Cilest, Marvelon, Novenette 2. 6m-cy, 6m-cy, 4 m-ce 3. ból piersi, wahania nastrojów, mega płaczliwość! totalny spadek libido, żyłki na udach i nogach 4.tak 5. cilest, marvelon odstawiłam po roku, novenette po 4 miesiącach 6. ulga!! i w końcu normalność 7. 25 lat

Gość kikutowa
1) Yasminelle 2)ok6 mies. 3) Na początku bóle głowy, częste zakażenia pochwy, suchość pochwy, zmiejszenie libido... 4)tak 5)Yasminelle na 1 miesiąc przerwy (wiem, głupota) 6)19lat

Gość moj byly chlopak tez mi takie
1. Jakie tabletki bierzesz? 2.Jak dlugo? 3.Jakie skutki uboczne Ci doskwieraja? (jesli przytylas to ile) 4.Czy kiedys juz odstawilas tabletki? 5.Jakie? 6.Jakie byly skutki uboczne? 7. W jakim wieku jestes? 1.bralam Mercilon .teraz nie biore,nie uprawiam seksu,ale stawiam na gumki raczej,choc mam wykupione 2opakowania tab 2.1miesiac 3.przez ten krotki czas raczej nie zauwazylam zadnych skutkow ubocznych,ani poprawy np cery,za to raz tak mnie bolala glowa ze myslalam ze wykituje 4... 5.nie bylo skutkow 6.20

Gość agatkagagatka21212121211222111
1. Novynette 2. 6 mcy 3. bóle głowy, wahania nastrojów ,3 kg + 4. Nie 5.- 6.- 7. 21

1. Jakie tabletki bierzesz? 2.Jak dlugo? 3.Jakie skutki uboczne Ci doskwieraja? (jesli przytylas to ile) 4.Czy kiedys juz odstawilas tabletki? 5.Jakie? 6.Jakie byly skutki uboczne? 7. W jakim wieku jestes? 1. Mercilon, 2. od kwietnia tamtego roku 3. czasami złe samopoczucie, wahania nastrojów, częstsza płaczliwość 4. nie 5.---- 6.---- 7. 18 lat :)

Gość wygralam los na loterii
1. Jakie tabletki bierzesz? 2.Jak dlugo? 3.Jakie skutki uboczne Ci doskwieraja? (jesli przytylas to ile) 4.Czy kiedys juz odstawilas tabletki? 5.Jakie? 6.Jakie byly skutki uboczne? 7. W jakim wieku jestes? 1. Bralam Yasmin 2.pol roku 3. poza ciaza zadnych skutkow ubocznych :o 4. tak, jak sie dowiedzialam, ze jestem w ciazy 5. j.w. 6.--- 7. 24 lata :o

Gość ksiat
1. yasminelle 2. rok 3. spadlo libido, moj zwiazek sie przez to rozpada i chyba przytylam (a bynajmniej czuje sie jak balon) 4.tak 5. odstawilam harmonet i yasmine 6. ulga, brak nastrojów 7. 21 lat

Gość kasiuch
1.cilest 2.7 miesiecy 3.przebarwienia na twarzy (nasilaja sie po przebywanie na sloncu:/) 4.- 5.- 6.- 7.25

Gość ale wy sie nakrecacie
1. Yasminelle 2. 2 lata 3. Większe piersi, wyższe libido 4. Nie 5. ----- 6. ----- 7. 24 lata

Gość myślę że masz rację częściowo
1. Obecnie Cilest, wcześniej Mycrogynon, jeszcze wcześniej Diane-35 2. 14 lat 3. bardziej wrażliwe piersi, na poczatku puchły mi nogi 4. tak, na rok - (2 operacje w ty czasie) 5. Cilest 6. Żadnych 7. 30 lat

1. Jakie tabletki bierzesz? 2.Jak dlugo? 3.Jakie skutki uboczne Ci doskwieraja? (jesli przytylas to ile) 4.Czy kiedys juz odstawilas tabletki? 5.Jakie? 6.Jakie byly skutki uboczne? 7. W jakim wieku jestes? 1. Yasminelle 2. 4 miesiące 3. schudłam, powiękoszone piersi, mniejsze libido, suchość pochwy 4. nie 5.- 6.- 7. 21