Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

biuralistka40

Zelixa - ktoś zna? dla tych co czytają ze zozumieniem

Polecane posty

Witam serdecznie dziewczynki:) Miło że do naszego grona dołączyła nowa osóbka:) Ja wlewam w siebie litry wody chociaż czuje się jak balon bo dostałam pierwszą miesiączkę od zajścia w ciąże Dziwnie się czuje po tak długim czasie(po 18 mc!!!) Teraz zważe się za tydzień ale brzusio ciągle mniejszy Nie chodzi mi żeby schudnąć dużo ale żeby brzuchol normalnie wyglądał i jest już dużo dużo mniejszy:))) Dzięki za wsparcie kobitki ciesze się że codziennie mogę liczyć na wasze pogaduchy :)Szczególnie teraz jak mąż wyjechał Starszy syn daje mi w kość wczoraj to już siły na niego nie miałam a byłam strasznie nerwowa w ogóle mnie nie słuchał zero nic!!! To chyba bunt że taty w domu nie ma Buziaki dla was i trzymajcie się cieplutko żeby was grypa nie dopadła:)

Nati-- nie daj się nerwom!!!!!!! :-) Agixa i Biuralistka❤️ od jutra wchodzę w proteinówkę :-)

Witam Szanowne Koleżanki :). Troche mnie tu nie było. Miałam urwanie głowy.. Niby człowiek na bezrobociu jest, a nie ma na nic czasu ;). Dzisiaj mija 31 dzień z zelixą. Schudłam 7 kg, ale od tygodnia waga stanęła :(.. Tak, tak, wiem, ze to normalne, że w końcu staje i stoi tak, aż sie jej odechce... Ile czasu to u Was trwało? No i nie wolno się poddawać, nie? Chciałam sie pochwalic, ze oprócz dietki i ćwiczeń w domu, zaczęłam chodzić na siłownio - aerobik. Pierwszy raz byłam w piatek i myslałam w sobote, ze umrę. Wszystko mnie bolało.. Nawet biodra ;). Takie zajęcia trwają ok. 1,5 h. Dzisiaj też idę. Udało mi się wyczaic takie zajęcia za darmo! Bo normalnie nie byłoby mnie na to stać, więc się cieszę jak nie wiem :). Wczoraj wieczorem byłam na spotkaniu u bratowej.. Postawiła przede mną niesamowicie pachnącą szarlotkę własnej roboty i maślane ciasteczka. I wiecie co? Zjadłam.... 2 mandarynki :D. Nie powiem, ciągneło, jak diabli, ale wytrzymałam! biuralistka40, kasiek30, agixa, nati1982, kajair - pozdrawiam Was serdecznie :) Neya - witaj w gronie zelixksiarek i proteinarek ;P/ trzymam kciuki i życzę powodzenia w walce z wagą :)

Kasiek79--- jak tam sprawa z pracą??? ruszyło się coś???? oby jak najmniej takich mało profesjonalnych firm jak ostatnio na Twojej drodze. ja gdy mam wolne to powiem Wam że nie mogę się zorganizować-brakuje mi czasu :-p przez lenistwo bo wiem że mam czas nie muszę się śpieszyć.a gdy pracuję-wiem jaki jest plan dnia ... i też brakuje czasu :-) Biuralistka---jeszcze troche i mnie dogonisz z wagą!!! super Ci idzie ❤️ Agixa---i co z tym zasięgiem??? ❤️

Dobranoc kobitki moje:) Idę kąpu i lulu posiedziałam troszkę na Plemionach i spanie mnie męczy Dzieciaczki dawno śpią a mąż wysyła sms:) Jestem szczęśliwa bo dzisiaj odwiedziła mnie kumpelka ( nie widziałyśmy się miesiąc ponad) i mówi w drzwiach Ale Ty schudłaś szok!!! Ale się ucieszyłam Jak to miło się słyszy Obym z tą moją dietką wytrzymała bez jedzenia słodyczy do końca roku:) Od stycznia odstawiam zelę i proteinową robie sobie dietkę Fajnie być szczupłym jak brzuch się nie wylewa hi hi hi Buziole wielkie dla wszystkich dietujących się dziewczyn i dla zeliksiarek:)

Hehehe zelixiara :P Moze byc :D. To moj drugi dzien z Zella i o zgrozo ( w dobrym znaczeniu) juz czuje jej rezultaty :D Po pierwsze niesamowita energia , w pracy to juz na mnie dziwnie patrza bo w miejscu nie moge usiedziec ^^ , a po drugie nie ciagnie mnie do przekasek i jestem naprawde duuuzo mniej glodna :D Powiedzcie mi tylko laski czy moge zmieniac godziny brania Zelli ? Pytam poniewaz teraz mam popoludniowki , czyli od 14:15 do 23:45 i biore Zelke o 13:00 , ale od przyszlego tygodnia bede miala poranna zmiane czyli od 6ej rano do 14:30 i chcialabym brac Zelke o 10:30. Chyba to nie ma wiekszego znaczenia? Kurcze cos mnie glowa boli ale to pewnie od diametralnej zmiany nawykow zywieniowych... Hmmm. Zeby sie tylko nie poddac , tylko nie poddac !! :D Pozdrawiam serdecznie Was wszystkie i dziekuje za cieple przyjecie :D:D:D:D

Najgorsze w tych dietach jest to , ze codziennie trzeba wymyslac co sobie zrobic do jedzenia >< o jak ja tego nie lubie >< Nati bardzo ladnie gratuluje :D

Agixa---- zadzwoń !!!! daj znać jak po wizycie!!!!! ❤️ Biuralistka--- u Ciebie spokojnie??? ❤️ pierwsz dzień na nowej diecie--- dziwne uczucie ale źle nie jest :-p

Wielki cmokas dla wszystkich babeczek-odchudzaczek. Kasiek-hihi-zakładaj beret bo ja wczoraj nagrzeszyłam okrutnie. Byłam na urodzinach i wszystko zjadłam co było. Co prawda błąkało mi się dukanowe"bez dokładek" ale ja nie słuchałam podszeptucha. A w doku dobiłam się likierkiem. No dzisiaj same proteiny za tą rozpustę wczorajszą. Agixa-a Tobie jak idzie dietkowanie.

Biuralistka---❤️ co to za mało grzeczna dziewczynka z Ciebie??? jakie grzeszki???? wiesz że gdy Cię rozgrzeszłam to aż dymiło z beretka... ??? Agixa--- super!!! tak trzymaj dalej!!!! Biuralistka-musimy wymyślić Jej nagrodę za efekty odchudzania bo najlepiej Jej idzie z nas wszystkich.Tobie przypadło miejsce 2 :-) tak trzymać dziewczynki!!!! zmykam do internisty-od 2dni boli mnie w klatce piersiowej :-(

🌼 🌼 [kwiatek[ Jestem. Dawno mnie nie było, nadrobiłam zaległości - poczytałam. Zazdroszczę wszystkim tym co mają psa. Ja czekam jeszcze 3 lata, aby dzieci były starsze. 3 lata - bo za 3 lata córka będzie miała komunie św. i na prezent. A ja w pracy - tez w biegu, ale lubię to. Dzieci, ja zdrowe - jakoś przeziębienia nas omijają. A WAGA!!!!! 6 !!!!! ❤️ z przodu!!!!! 🌼 Pozdr

Hello dziewczynki :) Marikas super efekty po dietce gratuluje!!! Gorąco pozdrawiam wszystkie Ja dzisiaj się zważyłam choć może jeszcze nie powinnam ( ostatni dzień okresu) a tu na wadze znów kg mniej Ważę już 3 kg mniej niż przed ciążą nawet nie wiecie jak bardzo się ciesze jupi!!! :) Nie pamiętam kiedy tyle ważyłam chyba o ile sobie przypominam to 4 lata temu zanim zaszłam w ciążę z pierwszym synem no tak wtedy było właśnie 62!!! Także dietuje się dalej wodę piję na maxa aż wstaję w nocy jak ciężarna po kilka razy hi hi hi Ach te dietki!! Miłego dzionka kochane:)Pogoda dzisiaj nie za ciekawa A na obiad zrobiłam gołąbki

marikas---wielkie gratulacje!!!! wiem jak to jest widzieć 6z przodu :-) super ❤️ Nati1982--Ty tez sobie dzielnie radzisz.tak trzymac kobiety spokojnego wieczoru Agixa❤️ ❤️ ❤️ Biuralistka ❤️ ❤️ ❤️ gdzie jesteście Babki??????? :-) :-)

Kasiek79--- jak tam Twoje sprawy???? ruszyło sie coś??? Moniusia---- odezwij się do nas ❤️ Agixa i Biuralistka--- a Wy co????? ja na wadze -0.4kg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kasiek79--- jak tam Twoje sprawy???? ruszyło sie coś??? Moniusia---- odezwij się do nas ❤️ Agixa i Biuralistka--- a Wy co????? ja na wadze -0.4kg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

to chyba grypa zaatakowała mój komputerek i dlatego trzy razy pojawił sie mój wpis :-) sorki

cześć kochane🌼 wybaczcie że tak mało pisze ale codziennie was podczytuje:) ostatnio doba dla mnie jest za krótka... w domu rano sprzątanie, gotowanie itp, potem praca a wieczorem znów sprzątanie bo te moje gwiazdy przy tatusiu to taki sajgon zrobią że hej... ja nadal na żeli wczoraj przyszła mowa waga więc się mogę pochwalić że wskazuje 64kg!!!! (26.09 miałam 73kg) więc idzie świetnie aż mi się wierzyć nie chce...teraz co prawda wolniej ale stale w dół...aż w zeszłym tygodniu mąż wysłał mnie na zakupki bo stare dżinsy to mogłam ściągać bez rozpinania ha ha miłego dnia i spokojnego weekendu👄❤️

O kurcze laseczki jak wam swietnie idzie!!!!! Czy Wy wszystkie tutaj bierzecie Zekle??? Czy to zasluga jakis super diet?? Czy Zelka + dieta??? Mimi04🌼 napisz w jaki sposob Ci tak pieknie poszlo :D Wogole laski jak bedziecie mialy czas to napiszcie prosze tak w minimalnym skrocie chociazby jednego zdania w jaki sposob Wam tak pieknie idzie :D Ja codziennie mam ochote przestac ale podczytuje forum i nabieram nadziedzi!!! Dzieki Wam , dziekuje. Wczoraj to juz przezylam koszmar :/ , wracam z pracy a tu przed komputerem na stoliku lezy sobie pizza i sie tak pieknie do mnie usmiecha hahahha , moj facet zostawil bo sie spieszyl do pracy... To ja tak , glowa w druga strone , nos zatkany i wynioslam do kuchni jak zuzyta pieluszke heheheheheh , uffff ciezko bylo ;)

Wazylam sie w niedziele 15.11 i bylam nazarta i przed miesiaczka i wazylam 76 kg , zwazylam sie teraz (jestem juz podczas o.) + po paru dniach diety i waze 71 kg , hmmmm , czyli odchudzanie powinnam zaczynac od 71 kg , bo to chyba nie mozliwe zeby 5 kg spadlo w 5 dni :/ Wiec moja wyjsciowa waga to 71kg na dzien dzisiejszy :( , zobaczymy jak pojdzie ❤️

Neya ja jestem od26 września na zeli plus dieta mż czyi mniej żreć :) i w pierwszym miesiącu schudłam 6 kg komisyjnie ważona u lekarza! teraz idzie wolniej ale cały czas w dół...więc wszystko jest możliwe:) wytrwałości i cierpliwości🌼

Ja rowniez Zella i dieta mz hahahah :P Tyle , ze ja rowniez wykluczylam z jadlospisu , ziemniaki , makaron , ryz , jasny chleb... Dzisiaj wymyslilam sobie zupe kalafiorowa z ugotowana pocieta w kostke piersia kurczaka , oczywiscie bez ziemniakow + zaprawiona jogurtem naturalnym zamiast smietany :D pycha. Na kolacje jogurcik light + platki owsiane i rodzynki. Dam rade dam dam :p

Kasiek30 - niestety nic sie nie ruszyło.... :( - ale dzielnie wysyłam cv. Dziewczyny, ile ja bym dała, zeby miec 7 z przodu... Narazie jest 1.... :( Ale wzięłam się ostro za siebie i nie tylko dietka, ale i siłownio-aerobik 2x w tygodniu + conajmniej 5 km piechotą dziennie. No powiedzcie, że jestem dzielna! :) Chciałabym Wam polecić pyszne danie: ananas w syropie lekkim (oczwiscie bez syropu - dajemy go wypić komuś, kto sie nie odchudza :) ) + jogurt naturalny. PYCHOTA!! Neya, pewnie, że dasz radę - nie wiem, jak mozesz wątpić :) mimi04- bardzo ładnie spada Ci waga! Pozdrawiam Was Wszystkie i życzę miłego wieczorku :) ps. Agixa, biuralistka, gdzie jesteście?? halo halo ;)

U mnie ostatnio trochę zawirowań. Sprawa się rypła i szukam teraz mojego miejsca na tej ziemi. Jak myślałam o mojej farmie w górach, tak teraz szaleńczo się boję tego przedsięwzięcia. A muszę coś postanowić, czy mieszkać tutaj czy od razu szukać gdzieś tam. Mam w związku z tym wymagania, aby była szkoła sportowa dla córci w pobliżu i coś gdzie mogła by dalej akrobatykę ćwiczyć. Skomplikowane to troszkę, bo wszystko co mi sie podoba jest poza zasięgiem moich finansów. Może Wy babeczki macie jakieś puste domki obok. Agixa interesują mnie Twoje tereny. Właściwie, to zarys planu już był dawno w mojej głowie gorzej teraz z wrrożeniem, bo boję się tego przedsięwzięcia jak cholera. Będę gdzieś tam zupełnie sama-chodzi mi o rodzinę oczywiście. Co do dietkowania,ehhh-folgi na cacy ostatnio. Muszę się wziąć w ryzy bo nikt tego za mnie nie zrobi. A Wam gratuluję spadków wagi.

Biuralistka--głowa do góry!!!! nikt nie mówił że będzie łatwo ale też nikt nie powiedzial że nie da się zrobić.... wierze w Ciebie

kasiek79🌼 nie od razu Kraków zbudowali! każda z nas długo długo pracowała na swoje krągłości;) więc nie da się pstryknąć palcami i już...pierwszy krok już zrobiłaś teraz pomału pomału do celu...zobaczysz uda się!!! biuralistka🌼ja ci kiedyś podawałam linka do domków na sprzedaż w mojej okolicy niestety najbliższa szkoła sportowa to chyba 30km:( Agixa🌼 a w jakim ty rejonie mieszkasz że biuralistkę tak tam ciągnie hymm?? Neya🌼 to mamy taką samą dietę:) kasiek30🌼 no i reszta kobietek🌼