Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nestee

GŁODÓWKA OD DZIS KTO ZE MNĄ?7KG MNIEJ?

Polecane posty

Dieta 1000kcal bo jescze sie rozwijasz sniadanie mozes muesli mleko 200kcal 2sniadanie jablko 50kcal obiad rybka w folii z przyprawami plus salatka z pomidora papryki salaty 300kcal podwieczorek banan 160kcal kolacja 2 jajka 2 wasy ze szcypiorkiem 180kcal ok 890kcal;-) poczytaj sobie rozne przepisy dietyczne na necie

Ja jestem na diecie 500kcal ale trzeba miec silna wole ja jestem na tej diecie od 4lutego oczywiscie mialam kryzys ale to zamna i teraz dalej chce chudnac

dzięki za ten przepis :) Zrobie to se w poniedziałek :) jak Ci minął dzień :) Podasz mi swój nr gg ?

to jak ci dzień minął ? Bo ja to dziś zaczęłam dietę .. I pomyślałam że do szkoły mogę se brać wodę mineralną i wafle ryżowe bo ja to lubie to ma mało kcalorii i jest dobre ... Co ty na to ?

dobra Ja lecę !!! :* DOBRANOC !!! JUTRO z samego RAŃCA WEJDĘ TU NA KAFETERIE I NA TO FORUM !!! DO ZOBACZENIA !!!

Gość czakalakaxxxxxx
pisze juz na innym topiku bo tu gówno jakieś sie robi :p

Gość Pani wiosna II
Witam. Mogę się dołączyć? Jestem dziś 3 dzień na głodówce. Waga poleciała już 3 kilo. Wiem ze to woda ale to mnie motywuje. Postanowiłam zrobić głodówkę nie tylko po to by schudnąć. Najbardziej zależy mi na oczyszczeniu organizmu. Zamierzam głodować 14 dni (jeśli wytrzymam to może 20) Motywacje wzięłam ze strony : http://www.glodowka.pl/podstrona.php?dzial=odnowa