Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mloda mamusia

dzis zobaczylam dwie kreski na tesici

Polecane posty

od pieciu dni nie mam miesiaczki a powinna byc. zrobilam dzis test zobaczylam dwie kreski jasna i ciemniejsza... ty to pewne ze jestem w ciazy? nie wiem co teraz:( pomocy

Wybrać się do ginekologa i dbać o siebie.Nie wiem ile masz lat, jaką sytuację zawodową, finansową, rodzinną. Jakiej pomocy oczekujesz?

widzisz Ty jestes zalamana bo jestes w ciazy a ja ze dzisiaj dostalam miesiaczke.... jaki ten swiat niesprawiedliwy....

mam 18lat ucze sie jeszcze mój facet pracuje o kase sie nie martwie ... martwi mnie jak powiedziec mamie....jutro chce z nia pogadac tylko jak?

nie jestem załamana ciesze sie tylko sie boje starałam sie od trzech miechów o dziecko to chyba malo tak mi kumpela mowila ze sie szubko udalo... dlatego tak mnie to troche dziwi

Moim zdaniem, jesli chcesz,by Mama dobrze przyjęła wiadomość (a przynajmniej nie doznała silnego szoku) - porozmawiajcie najpierw z chłopakiem, między sobą - jak ta rozmowa ma wyglądać a następnie wybierzcie się na nią razem. Mama musi widzieć z w Twoim chłopaku odpowiedzialnego faceta a nie tchórza, który nie ma odwagi stawić czoła zwykłej rozmowie. Ułóżcie sobie plan - co postanowiliście (czy ukończysz szkołę, co z finansami, z pracą, gdzie będziecie mieszkać).

Gość jojojojojjjjjjj
a dla pewności zrób sobie bete z krwi.. gupio nagadać jak się okaże że jednak cośtam nie - a beta to beta i się niemyli..

Gość gfgffgd
staralas sie o dziecko 3miesiace w wieku 18lat i nie mialas czasu pomyslec co powiesz mamie? trzeba bylo jej powiedziec ze planujesz dziecko skoro jestes taka dorosla.

Gość dorcia33
Ile ja bym dala zeby zobaczyc takie dwie kreski...:-(