Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewgteh

Kto to jest ten sash ? bo gadacie o nim a nigdy go nie widzialam

Polecane posty

Sliwka , wyrzuciłaś mnie ze słodkich kobietek to nie [pozwolę Ci zakładac zadnej parti

Moim zdaniem partie polityczne powinny piętnować zachowania szowinistyczne i kłaść nacisk na bezpieczeństwo kobiet bo jak wiadomo mimo że jest teraz rówmo upram\wnienie to wielu męszczyzn w szydzi z kobiet ja to potępiam

Zostawiam Cie sam na sam z MIłoszem porozmawaj z nim Wy jesteście przecież ludźmi wykształconymi i doświadczonymi zyciowo a ja tylko bachorem :classic_cool:

Zgadzam się, bezpieczeństwo kobiet jest ważniejsze niż bezpieczeństwo mężczyzn :classic_cool: Sash, zawsze byłam święta ;)

Dlaczego ten Sash już nie chce dyskutowc przecież nie sztuka gadać o kiziach miziach i o eciach peciach trzeba potrafic rozmawiać o wszystkim. Niechce być porównywany z tym Sashem!!!

JUż nie pamiątam kto dokładnie ale byli tacy co tak poruwnywali . Moim zdaniem ten Sash to tak naprawde mało wie i nie można znim rozwijać tematów , ale to tylko moje zdanie . Jasi.ęniestety na ludziach bardzo dobrze znam!

O to sorki proszę pani, nie wiedziałem. U mnie jest już wpożo ,ale mam chce mi dać szlaban na konpa bo mówi że od niego zdrowie trace . A co ma piernik do wiatraka?

Gość ziutka .....
no tak wirusy w necie panują, jeszcze czegoś znowu załapiesz, mama ma rację