Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kinia8989

od kiedy niemowl powinno przesypiać noc bez jedzeni w nocy

Polecane posty

Gość kinia8989

moja ma prawie 3 mce i zawsze je o1 czy 2 albo 3 zawsze jak ją oduczyc a moze nie trzeba jeszcze

Gość moj syn
zprzespał całą noc jak skonczył dwa m-ce ale kazde dziecko jest inne widocznie twoje potrzebuje jeszcze jesc w nocy moze sama zacznie przesypiac nocki cierpliwosci :)

mój synek jak miał 7 miesięcy to wstawał jeszcze o 4 na mleko.Od 8 miesiąca przesypiał już całe noce a spać szedł między 20 a 21

kazde niemowle jest inne i jedne potzrebuja w nocy jesc a inne nie. moja jak skonczyla 3 mies to przestala sie budzic w nocy a corka kolezanki ma 6 mies i budzi sie raz na butle

Gość moja córka
przesypiała noce jak miala zledwie 4 tygodnie, ale znam dziecko które jest na piersi ma teraz 18 miesięcy i budzi się jeszcze w nocy na cyca

Gość moja zołza.....
spała cała noc do 3 miesiaca, a potem zaczela sie budzic juz od 2 do 10 razy w nocy, przez zabki, teraz ma 1,5 rou i dalej sie budzi. Kolezanki synek ma 2,5 roku i tez sie budzi, na siku lub piciu. Do 3 lat tak moze byc....

Gość mój mąż do dzisiaj wstaje
i szpera w lodówce. Więc jak widzisz - niektórym to zostaje na całe życie

Gość do moja cora ja tez
znam taka panne, 18 miesiecy, a ta budzie sie DWA RAZY W NOCY na cyca, ale uwazam,z e to wina jej mamy, bo ta co mala sie uderzy, przewroci, cokolwiek i zacznie plakac, takze przed polozeniem jej spac, wyciaga od razu cyca i mowi "Choc, mamusia da ci cycusia"...dla mnie to przegiecie, ale niech kazdy sobie robi jak chce. Ta mama potem marudzi, ze chodzi codziennie niewyspana, bo musi wstac rano do pracy, a jej corka budzi sie 2 razy w nocy...

teoretycznie jest tak ze dziecko kiedy osiagnie wage 5kg ( lub 6kg, kiedys o tym czytalam i juz nie pamietam dokladnie szczegolow ), ma wystarczajace zasoby energetyczne zeby przetrwac przerwe nocna bez jedzenia; inna sprawa jest przyzwyczajenie dziecka i lek rodzicow ze dziecko budzi sie z glodu, wiec karmia, dziecko je i kolko sie zamyka; podpierajac sie tym madrym artykulem oduczylam swoje dziecko jesc w nocy, nie jadla juz kiedy zaczela 4mc zycia, co w cale nie znaczy ze sie nie budzila:) budzi sie do tej pory ale wiem ze przyczyna nie jest glod

Gość dziecko POWINNO
przestać jeśćw nocy dla własnego zdrowia, gdy skończy 6 miesięcy

Gość a co z nan
powinno byc latwiej oduczyc kiedy wprowadzisz na noc kaszke zamiast mleka bo dluzej bedzie w brzuszku pelno i nie bedzie sie budzic z glodu , ewentualnie z innego powodu

moj ma prawie 6 miesiecy i budzi się do 23 co godzina, następnie 1-2 i 4-5. Robilam juz wszystko - wszelkimi metodami i nic nie pomaga:). Co ciekawe jak miał 2 miesiace wstawal tylko raz o 2.

Gość moj ma prawie rok
a jeszcze budzi sie dwa razy w nocy, ale oducze Go jak boga kocham

Gość mi kiedys pediatra powiedziała
że jak dziecko skończy rok to nie powinno już jeść w nocy